Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu saatten sonra yapıcağımız iş sneijder defterini kapatmak ,ona vericeğimiz para ile serdar aziz +alper potuk -sercan transferlerini halletmek

Hayy Alper Potuk kadar başınıza taş düşsün emi.

Artık o çıkar oynar da maçı kurtarır, tabi önce ilk 18'e girmesi lazım.

Fatih hocanın rahatsızlığının Sneijder olduğunu düşünmüyorum.

Koskoca Galatasaray başkanı "Fatih Terim istemese ben Sneijder'i alırmıyım?" diyecek ve burada millet hala Fatih Terim'in Sneijder'i istemediğinden bahsediyor. Komik olmayın.

Ben her iddasina girerim...Haldun Ustunel Sneijderi getirirdi..suan da sorun orda..para ve kulup anlasmasi var..ama ikna olarak 100% degil..

Yonetim cikacak her seyi tatliya baglayacak bir aciklama yapip kontrolu ele alicak veyahut transfer donemide bitmeden Terimin gorevine son vericek.Ortada baska cikar yol birakmadi Terim.Kopucaksa bugunden kopsun yoksa sezonun sonu gelmez agir yara aliriz.Susmak olacagi otelemekten baska bir ise yaramaz.

Barış Özbek boşta adam winner , level atlatır bize ve de en önemlisi Türk statüsünde.

Abicim basın büyütecektir bu olayı ama düzelecek yakında herşey güzel olacak bana göre..Yalnız Emre Çolak'ı izlerken bildiğiniz geriliyorum..Birileri bu adama sıradan bir futbolcu olduğunu hatırlatmalı..

quote_icon.png
Alp Deniz Nickli Üyeden Alıntı

Bu saatten sonra yapıcağımız iş sneijder defterini kapatmak ,ona vericeğimiz para ile serdar aziz +alper potuk -sercan transferlerini halletmek

Bu defansı Serdar Aziz kurtarıcak he?Nedir bu Serdar efsanesi anlamadım.Şu an dünya üzerinde bir tane bizde olsa dediğim yerli statüsünde stoper var o da Serdar Taşçı.

Alper potuk 4 milyon + bir oyuncu

Serdar aziz 4 milyon + bir oyuncu

İlla 7.5 olmaz ama gerekli yerlere gerekli hamleleri yapmış oluruz

güzel hesaplamissin ama alperi hayatta 5 den asagi vermezerl. serdar icin de komik rakam istiyorlar 8 milyon. ayrica sercani da yazmissin. sercan türkiyeye gelmek istemiyor zaten. sneijder lazim bu takima. orta sahayi gecemiyoruz resmen. melonun oynamayamamasi ve selcukun pek yaratici olamamasindan dolayi

Sneijderı 30 ocağa kadar bekleyelim tak diye ingiltereden talibi çıksın gitsin bizde mal gibi kalalım en sonunda bu olucak

Ünal Aysal'ın uzun yıllar Başkan kalmasını arzu eden biri olarak diyorum ki ;

O değilde Emre Çolak niye parmaklarının üstünde koşuyor.Ve neden bu kadar amaçsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt