Mehmet_Berber
Sarı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 649
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
Sadece ona değil sülalesine ettik.demiroren e tesekkur ettik mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece ona değil sülalesine ettik.demiroren e tesekkur ettik mi
Katılmıyorum.Evet biz de bir Burak, Selçuk olmayabilir ama bizde üst düzey milli takım seviyesinde hayli yerli var.Hani siz hangi yerlileri bıraksanız biz alırız, biz hangi yerlileri bıraksak siz alırsınız diye düşünsek ozaman daha iyi anlarsınız beni.Tabi bunu düşünürken karakter veya Fenerbahçe ile özdeşleşmiş oyuncu vs diye düşünmeden hesaba katmak lazım.
Volkan, Gökhan, Egemen, Hasan Ali, Emre, Alper, Topal, Topuz, Caner Türkiye pasaportlu normalin üzerinde oyuncular.Ki bir Sezer bile Terim ile iş yapabilecek oyuncudur.
Siz de ise; Sabri, Hamit, Semih, Selçuk, Burak, Gökhan Zan ve kalıyorsa Umut.
Katılmıyorum.Evet biz de bir Burak, Selçuk olmayabilir ama bizde üst düzey milli takım seviyesinde hayli yerli var.Hani siz hangi yerlileri bıraksanız biz alırız, biz hangi yerlileri bıraksak siz alırsınız diye düşünsek ozaman daha iyi anlarsınız beni.Tabi bunu düşünürken karakter veya Fenerbahçe ile özdeşleşmiş oyuncu vs diye düşünmeden hesaba katmak lazım.
Volkan, Gökhan, Egemen, Hasan Ali, Emre, Alper, Topal, Topuz, Caner Türkiye pasaportlu normalin üzerinde oyuncular.Ki bir Sezer bile Terim ile iş yapabilecek oyuncudur.
Hakan Calhanoglu, Kerim Frei, Atilla Turan, Okay Yokuslu , (Alpaslan Öztürk)
bunlari almak lazim. Illersi icin yatirim.
Scout Ekine Emre Utukcanmi ne getirdik adam hep twitterda müzik twitliyor ... Cok amatörce bir yapi var ..
selam..iyi geceler
ben daha iyi scoutluk yaparim.
Kadro guzel ama Muslera ve Buragi satarak soz ettigin futbolculari alamazsin. Sirf Arda'ya verecegin para belki Buraktan gelecek paradan daha fazla. Bonservis bedelinin bir kisminin trabzona gidecegini unutmayalim. Muslera'dan gelecek paraninda yarisina yakin miktar Onur'a gitse elde 3-5 milyonla Inler, Kolarov, Nani alamazsin. Mumkun degil. Ustelik senede 4 milyon verdigin oyuncularin yerini minimum 13-14 milyon euro maas verecegin futbolcularla dolduruyorsun. Cok ama cok zor. Ha olursa Muslera'ya 25, Burak icinde minimum 25 milyon euro veren takim cikar, o zaman bir ihtimal olabilir ama sende biliyorsun ki gercekci degil.
Şurada Gökhan'dan başka Galatasaray'ın işine yarayacak oyuncu yok. Gökhan'da yerli kadrosundan iş yapar Eboue'den iyi olduğundan değil. Oradan size Selçuk'u versek hepsini tek kalemde silersiniz![]()
Burak ve Musleraya bende bu kadar vereceklerini düşünmüyorum.Bir ihtimal Monaco gibi futbolcuya ederinden fazla verebilecek klüpler alırsa bir ihtimal diye düşünüyorum.Madridin de her ne kadar inanmasamda Burak için 25 milyon teklif ettiği yazıyordu.Tabiki bu şekilde olursa olur,yoksa çok zor.
gelecek olan oyuncuların yıllıkları ile Muslera,Riera,Burak ve Melonun yıllıkları arasında pek fark göremiyorum.
Herşeyi geçtim şu yabancı kontenjanı çok ciddi sıkıntı oldu.Ve ahlak yoksunu şerefsizün yatacak yeri yok.
Şu genel kurulda iki çift laf edecek yönetici çıkmaz şu camiada.
arkadaslar eski mesajlarımdada belirttim..Takımımızda scout ekibi yok...Ben 37 yasındayım cocukken bile duyardım ben bunları...klup bizi gelecege yatırım diye
yok kamerundan takım satın aldık
yok real madrid le alt yapı konusuyla anlastık
yok manchester unitedle imzaladık....Size daha onlarca ornek verebilirim..
Takımımız avrupanın sayılı onde gelen takımlarından birisi fakat scout bakımından altyapı bakımından dunyanın en geri kalmıs takımıyız...