Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah nazardan saklasın Selçuk çok iyi bir oyuncu.Lakin gözüm kalmıyor gerçekten.Çünkü o mevkide çok kıymetli oyuncular var bizde.

Volkan'ı sevmiyorsunuz ama Volkan kalitesinde bir yerli kaleci olsa kontenjandan ötürü çok iyi olmaz mıydı abi?

Ya da şu anda Egemen 4 stoperden biri olsun istemez miydin?

Hakan Balta yerine Hasan Ali yi ?

Misal Selçuk-Melo ikilisinin alternatifleri ile arasında bence uçurum var.İkisi de sakatlanmadı ciddi bir şekilde 2 yıldır, o yüzden orada eksiklik hissetmediniz.

Bir Emre kalitesinde Alper kalitesinde Topal kalitesinde 3. bir ön libero yok sizde benim fikrimce.

Hedef CL de yarı final, ön liberolar Melo-Selçuk alternatif ise Yekta, Ceyhun vs olmamalı bence.

Nacizane fikrim..

Su karadayi konusmayi birak, bi fenerli galatasaray forumunda ne ariyor anlamiyorum ..

Lütfen bi cikarmisin?

Çıkmam..Senin ne haddine de bana böyle bir şey diyebiliyorsun?

Bu forumun bir kuralları var kural koyanları var.Onlar bana kuralların içerisinde kaldığım sürece burada yazma hakkını veriyorken sen kim oluyorsun da şurada yapmış olduğum futbol muhabbetinin içine girip saygısızca bana bunu diyebiliyorsun?

Yok hayır provake etsem anlayacağımda, şurada fikir alışverişi yapıyoruz adamla..Futbol konuşuyoruz futbol..Adamın biri geliyor laf sokmak için laf konuşuyor.Futbola dair hiç bir amacı olmayan bir post atıyor.Bırakın klavye delikanlılığını, kendinizi klavye başında tatmin etmeyi.

Hiç mi başka takımdan arkadaşın yok veya sülalende farklı takım taraftarı yok?

Biz hayvan mıyız yahu konuşup anlaşamayacağımız ne var?

Neden farklı takım taraftarları olarak tartışamayalım, fikir alış verişi yapamayalım?

Hakaret etmeden laf sokmadan konuşup diyalog kuramayacak kadar kendimi aciz hissetmiyorum, hissedenler beni engellesin mesajlarımı görmesin lütfen.

Allah nazardan saklasın Selçuk çok iyi bir oyuncu.Lakin gözüm kalmıyor gerçekten.Çünkü o mevkide çok kıymetli oyuncular var bizde.

Volkan'ı sevmiyorsunuz ama Volkan kalitesinde bir yerli kaleci olsa kontenjandan ötürü çok iyi olmaz mıydı abi?

Misal Selçuk-Melo ikilisinin alternatifleri ile arasında bence uçurum var.İkisi de sakatlanmadı ciddi bir şekilde 2 yıldır, o yüzden orada eksiklik hissetmediniz.

Bir Emre kalitesinde Alper kalitesinde Topal kalitesinde 3. bir ön libero yok sizde benim fikrimce.

Hedef CL de yarı final, ön liberolar Melo-Selçuk alternatif ise Yekta, Ceyhun vs olmamalı bence.

Nacizane fikrim..

sizin forumunda güzel bi mesaj

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Onur Turan - 24.05.2013 03:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kulüp ne hale geldi... Battıkça batıyoruz...

Rezil bir sezon geçiren‚ üstüne kaç maç ceza alan‚ toplara bön bön bakan‚ 10-15 kilo fazlası olup bunu takmayan bir isme senede 2 Milyon Euro´ya ödül gibi sözleşme... Hem de 4 senelik...

Nasıl olsa salak bu taraftar‚ cebinden öder Volkan´ın maaşını... Sonra Volkan yine toplara atlamaz bile...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu ara. Tolga&Onur > Volkan.

Güzel saydin...COKCA Ön libero var sizde. Ne oynicaksiniz? 6 ön libero li ilk 11 mi?

Melo-Selcuk yeterli. Ayirca Engini unutmusun. 10 mac ceza olmasaydi alirdi formayi. Bu sene hirsli bi sekilde geri gelecek.

Burak&Selcuk yeter. bunlarin kalitelerine yaklasamsin, 3-4 topcu ile. Ayrica Arda geri dönerse+olasligi bi Inler transferinden sonra, sizi görecem.

Bu ara Yabanci Oyuncular hic girmedim. Istersen 5tane iyi türk oyuncun olsun.

Drogba, Sneijder, Eboue, Melo, Muslera... nereye... Yobo, "casper Baroni", Kuyt, Webo, Sow, nereyeee

Takim sadece yabanci veya Türk oyunculardan olusmiyor. Toplu halde bakmak lazim Kadro'ya.

Ve komple sekilde bakildinda...

hertürlü Galatasray > Fenerbahce, kadro olarak.

arkadaslar eski mesajlarımdada belirttim..Takımımızda scout ekibi yok...Ben 37 yasındayım cocukken bile duyardım ben bunları...klup bizi gelecege yatırım diye

yok kamerundan takım satın aldık

yok real madrid le alt yapı konusuyla anlastık

yok manchester unitedle imzaladık....Size daha onlarca ornek verebilirim..

Takımımız avrupanın sayılı onde gelen takımlarından birisi fakat scout bakımından altyapı bakımından dunyanın en geri kalmıs takımıyız...

ugrasiyoruz isde son 2 yılda ciddi şekilde. Alt yapı akademimiz ciddi isler yapıyor bence. meyvelerini ama ancak 7-8 yıl sonra ciddi anlamda toplaya biliriz bu Projeden.

Nacizane fikrim..

mantıklı

Nacizane fikrim..

Bende onu söylüyorum işte. Bizim kadroda sadece alternatif olacak adamlara bel bağlıyorsunuz. Ben ilk 11 açısından bakıyorum olaya. Evet Volkan sizin için über kaleci sayılabilir ama bizim kadroda sadece yedek bekler. Biz Topal'ı isteseydik zaten satılmazdı ki siz aldığınızda da tüh neden kaçırdık demedik. Alper konusunda haklısın yatırım açısından mantıklı transferdir(tabi 15 milyon euroluk maliyet göz önüne alınırsa sanırsın Messi'nin küçük halini aldınız) ama Sezer gibi Özer gibi onunda sonunu hazırlayacağınız bir kadronuz var. 11 adet orta sahanız olmasına rağmen Selçuk size geldiği anda banko 11 oynar. Ancak sizin kadrodan bizde banko oynayacak adam yok şuanda. Ancak sakatlık ceza olursa kadroya girecek adamlardan oluşuyorsunuz ki bu işi Yekta, Emre Çolak, Gökhan Zan gayet güzel yapıyorlar. Ayrıca şöyle birşey söyleyeyim kadromda stoper olmasa Burak Yılmaz ile Drogba'yı stoper oynatırım yeterki Egemen sizde kalsın :)

Topuz'la emre çolak'ı değişmem ben yav ne diyorsun sen.Ha bide şu var 6 yabancıda fark atıyoruz size.onuda unutma bi zahmet.

Evet an itibarı ile düşününce benimde tercihim Emre olur.

Futbol takım oyunudur.Bir Webo saha içinde Sneijderden çok daha fazla katkı vermiştir.

Benim nacizane görüşüm, Amrabat Galatasaray'a mevcut sistemle Sneijderden daha fazla şey katar.

Alves,Yobo,Meireless,Sow,Kuyt ve alınacak Cardozo ayarındaki forvet ile iyi bir yabancı kadromuz var.

Çıkmam..Senin ne haddine de bana böyle bir şey diyebiliyorsun?

Bu forumun bir kuralları var kural koyanları var.Onlar bana kuralların içerisinde kaldığım sürece burada yazma hakkını veriyorken sen kim oluyorsun da şurada yapmış olduğum futbol muhabbetinin içine girip saygısızca bana bunu diyebiliyorsun?

Yok hayır provake etsem anlayacağımda, şurada fikir alışverişi yapıyoruz adamla..Futbol konuşuyoruz futbol..Adamın biri geliyor laf sokmak için laf konuşuyor.Futbola dair hiç bir amacı olmayan bir post atıyor.Bırakın klavye delikanlılığını, kendinizi klavye başında tatmin etmeyi.

Hiç mi başka takımdan arkadaşın yok veya sülalende farklı takım taraftarı yok?

Biz hayvan mıyız yahu konuşup anlaşamayacağımız ne var?

Neden farklı takım taraftarları olarak tartışamayalım, fikir alış verişi yapamayalım?

Hakaret etmeden laf sokmadan konuşup diyalog kuramayacak kadar kendimi aciz hissetmiyorum, hissedenler beni engellesin mesajlarımı görmesin lütfen.

alkis-2-1-2-1.gif

maalesef hak vermek zorundayım bu kanarya koruma derneği başkanına :D

Futbol takım oyunudur.Bir Webo saha içinde Sneijderden çok daha fazla katkı vermiştir.

Benim nacizane görüşüm, Amrabat Galatasaray'a mevcut sistemle Sneijderden daha fazla şey katar.

Alves,Yobo,Meireless,Sow,Kuyt ve alınacak Cardozo ayarındaki forvet ile iyi bir yabancı kadromuz var.

Türkiye Lig 2.'lik icin fazla para verilmedimi? Avrupa zaten yok. :trollface:

:Z19:

Sow

ve alirsaniz cardozo biraz iyi olarak nitelendire bilirim acikcasi.

kuyt u ben çözemedim vallahi :D

diğerleri cöp , sorry :)

sizin forumunda güzel bi mesaj

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Onur Turan - 24.05.2013 03:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kulüp ne hale geldi... Battıkça batıyoruz...

Rezil bir sezon geçiren‚ üstüne kaç maç ceza alan‚ toplara bön bön bakan‚ 10-15 kilo fazlası olup bunu takmayan bir isme senede 2 Milyon Euro´ya ödül gibi sözleşme... Hem de 4 senelik...

Nasıl olsa salak bu taraftar‚ cebinden öder Volkan´ın maaşını... Sonra Volkan yine toplara atlamaz bile...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu ara. Tolga&Onur > Volkan.

Güzel saydin...COKCA Ön libero var sizde. Ne oynicaksiniz? 6 ön libero li ilk 11 mi?

Melo-Selcuk yeterli. Ayirca Engini unutmusun. 10 mac ceza olmasaydi alirdi formayi. Bu sene hirsli bi sekilde geri gelecek.

Burak&Selcuk yeter. bunlarin kalitelerine yaklasamsin, 3-4 topcu ile. Ayrica Arda geri dönerse+olasligi bi Inler transferinden sonra, sizi görecem.

Bu ara Yabanci Oyuncular hic girmedim. Istersen 5tane iyi türk oyuncun olsun.

Drogba, Sneijder, Eboue, Melo, Muslera... nereye... Yobo, "casper Baroni", Kuyt, Webo, Sow, nereyeee

Takim sadece yabanci veya Türk oyunculardan olusmiyor. Toplu halde bakmak lazim Kadro'ya.

Ve komple sekilde bakildinda...

hertürlü Galatasray > Fenerbahce, kadro olarak.

Volkan form tutmak zorunda, eğerki son seneki gibi oynarsa bizim için çok ciddi tehlike çanları çalacak.

Asıl mesele şu; altın bir 11 kur, sonra bunlara alternatif üret.

Bizim alternatifli bir kadro var ama altın 11 var diyemiyoruz illa 1-2 mevkide aksama olabiliyor.

Ne Arda geri döner ne de İnler'i alabilirsiniz.İnler'i şu anda hiç bir takım transfer etmez o paraya.

First class takımlar ancak o parayı verirler, onlar da İnler'e ihtiyaç duymazlar.Diğer takımlarda o yaştaki adama o parayı verip almazlar.

Biz çok güzel kadrolar kurup şampiyonluklar yitirmiştik.Sizin avantajınız kazanmış bir kadroyu koruyup üstüne ek yapıyor olmanız.

Futbol kağıt üstünde bitmiyor, Allah muhafaza çok kilit bir adamınız sakatlanabilir, lige iyi bir başlangıç yapamayıp birden stresle sezona girilebilir vs.

Misal bu saydığınız üst düzey yerliler sakatlansa, yerlerine o ayarda yerli olmadığından satranç taşı gibi tüm kadroda oynamalar olabilir kontenjandan ötürü.

Seneye bunun değişmeyeceğinin garantisi yok kardeşim ki;potansiyel olarak arada uçurum var

Bende onu söylüyorum işte. Bizim kadroda sadece alternatif olacak adamlara bel bağlıyorsunuz. Ben ilk 11 açısından bakıyorum olaya. Evet Volkan sizin için über kaleci sayılabilir ama bizim kadroda sadece yedek bekler. Biz Topal'ı isteseydik zaten satılmazdı ki siz aldığınızda da tüh neden kaçırdık demedik. Alper konusunda haklısın yatırım açısından mantıklı transferdir(tabi 15 milyon euroluk maliyet göz önüne alınırsa sanırsın Messi'nin küçük halini aldınız) ama Sezer gibi Özer gibi onunda sonunu hazırlayacağınız bir kadronuz var. 11 adet orta sahanız olmasına rağmen Selçuk size geldiği anda banko 11 oynar. Ancak sizin kadrodan bizde banko oynayacak adam yok şuanda. Ancak sakatlık ceza olursa kadroya girecek adamlardan oluşuyorsunuz ki bu işi Yekta, Emre Çolak, Gökhan Zan gayet güzel yapıyorlar. Ayrıca şöyle birşey söyleyeyim kadromda stoper olmasa Burak Yılmaz ile Drogba'yı stoper oynatırım yeterki Egemen sizde kalsın :)

Tebessüm ettim ama katılmıyorum özellikle bizim lig için Egemen biçilmiş kaftandır :D

Arkadaslar aranızda polemige gerek yok..Bakın kapalı kapılar arkasında neler donuyor ona bakalım..

Bakın yeni kanun tasarısı hazır Turkiyede futbol hakkında...

Federasyon 5 yabancıya indirecek yabancı sayısını

Devlet kluplerin yılllık gelirinin 4/1 i kadar transfer yapabilecek demeye hazırlanıyor...

Futbolumuz hakkında kotu oyunlar oynanıyor

Yıllık gelirin 4/1 i transfer demek ligimizdeki kucuk takımların transfer yapamaması demektir...Eskilere donecegiz...70_80 li yıllarda 4 buyukler diger takımlara her mac 4_5 gol atardı neden ligin kalitesi yok...

:Z19:

Sow

ve alirsaniz cardozo biraz iyi olarak nitelendire bilirim acikcasi.

kuyt u ben çözemedim vallahi :D

diğerleri cöp , sorry :)

Alves,Yobo ve Meireless mi çöp?

Hadi Yobo'yu da anlarımda diğer ikisi çok kaliteli oyuncular.

Meireless çok sade oynadığından katkısı pek farkedilemiyor.

Volkan form tutmak zorunda, eğerki son seneki gibi oynarsa bizim için çok ciddi tehlike çanları çalacak.

Asıl mesele şu; altın bir 11 kur, sonra bunlara alternatif üret.

Bizim alternatifli bir kadro var ama altın 11 var diyemiyoruz illa 1-2 mevkide aksama olabiliyor.

Ne Arda geri döner ne de İnler'i alabilirsiniz.İnler'i şu anda hiç bir takım transfer etmez o paraya.

First class takımlar ancak o parayı verirler, onlar da İnler'e ihtiyaç duymazlar.Diğer takımlarda o yaştaki adama o parayı verip almazlar.

Biz çok güzel kadrolar kurup şampiyonluklar yitirmiştik.Sizin avantajınız kazanmış bir kadroyu koruyup üstüne ek yapıyor olmanız.

Futbol kağıt üstünde bitmiyor, Allah muhafaza çok kilit bir adamınız sakatlanabilir, lige iyi bir başlangıç yapamayıp birden stresle sezona girilebilir vs.

Misal bu saydığınız üst düzey yerliler sakatlansa, yerlerine o ayarda yerli olmadığından satranç taşı gibi tüm kadroda oynamalar olabilir kontenjandan ötürü.

ya bismillah.. Transfer sezonu daha acilmadi. böyle yorum boşuna yapıyorsun bence. hem bu yabancı kontenjanı böyle kalacagini ben şahsen düşünmüyorum. kalsa bile aliriz en fazla 1-2 oyuncu ki zaten almayı düşünüyoruz haberler doğru ise tabiki Türk statüsünde oynaya bilecek oyuncu.

Arkadaslar aranızda polemige gerek yok..Bakın kapalı kapılar arkasında neler donuyor ona bakalım..

Bakın yeni kanun tasarısı hazır Turkiyede futbol hakkında...

Federasyon 5 yabancıya indirecek yabancı sayısını

Devlet kluplerin yılllık gelirinin 4/1 i kadar transfer yapabilecek demeye hazırlanıyor...

Futbolumuz hakkında kotu oyunlar oynanıyor

Yıllık gelirin 4/1 i transfer demek ligimizdeki kucuk takımların transfer yapamaması demektir...Eskilere donecegiz...70_80 li yıllarda 4 buyukler diger takımlara her mac 4_5 gol atardı neden ligin kalitesi yok...

Baktılar ligimiz buyudukce buyuyor frenlemeye calısanlar var...Yıllık gelirin 4/1 i transfer demek 30 yıl gerilememize sebep olacak...Mesela biz senelik gelirimiz 80_90 milyon euro yada 100 .....Bi muslera yı transfer edemeyecez demektir bu....Sniejder transferi yok..Gbileri....

TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ

Seneye bunun değişmeyeceğinin garantisi yok kardeşim ki;potansiyel olarak arada uçurum var

Tabi abi kesinlikle..Ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak Sneijder'in solda oynatılması bana koyuyor.Forvet arkası oynasa gözümüzün pasını siler.

Haa Fatih Terim'e de saygı duyuyorum bu konuda.

Çünkü bu takımda bu forvetler varken çift forvet oynamak şart.

Ozaman Sneijder forvet arkası oynarsa otomatikman 4-3-1-2 oynamak zorunda kalıyor, bunu istemezse mecbur Sneijder'i kanatta oynatmaya.

Ama en azından sezon başı kampında 4-3-1-2'yi denemeli.

Orta üçlü --Selçuk--Melo---Hamit şeklinde gayet yeterli.Alternatif ayarlamak mesele olur tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt