GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 11

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
11/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melodan sonra Mikeli görmek örnek veriyim kalede Musleradan sonra Ufuğu görmek gibi olur.. Mikel iyi oyuncudur kesinlikle ama 2 yıldır bu gözler Meloyu izliyor ya daha iyisini alacaksın ya Meloyu alacaksın. Şimdi tutupta Selçuğu yollasak yerine Yekta oynasa hoş bi durum olmaz kimse için. Buda öyle bi transfer olur..

Ayrıca takımdaki Afrikalı sayısı sıkıntı vermeye başladı bunların kupasında 3-4 maçta lige havlu bile atabiliriz..

Hocam zaten Chelsea'de gözden düşmese alamazdık.Aynı Melo'da ve Sneijder'da olduğu gibi.

Ben onlar için fırsat transferi değil demedim ki ben Meloyu düşünmüyorsan iki yönlü libero olarak Mikel ilk tercih olmaması gerekiyor çok zıt iki oyuncu aynı bölgede olmasına rağmen.

tamamdır ofansif olarak kısır kaldıgımız için melonun bu tarafı ön plana çıktı. b2b özellikli ama takımdaki rolü bu degil.

Yani demek ki Melo ile birlikte ayni zamanda ofansa ciddi sekilde katki verebilecek bir diger oyuncumuz var.

Mikel'de tamamen defansif degil, bunu bilmek gerek, ama asla Melo kadar iyi futbolcu degil bana göre. Daha cok defansif özellikleriyle ön plana cikar. Ama ben modern futbolda daha teknik ve ofans'a katki verebilecek bir 6 numara isterim.

Selcuk daha cok pasör modunda oldugu icin Sneijder'e zaman zaman cikislari ile iyi destek verebilir Melo.

Melodan sonra Mikeli görmek örnek veriyim kalede Musleradan sonra Ufuğu görmek gibi olur.. Mikel iyi oyuncudur kesinlikle ama 2 yıldır bu gözler Meloyu izliyor ya daha iyisini alacaksın ya Meloyu alacaksın. Şimdi tutupta Selçuğu yollasak yerine Yekta oynasa hoş bi durum olmaz kimse için. Buda öyle bi transfer olur..

Ayrıca takımdaki Afrikalı sayısı sıkıntı vermeye başladı bunların kupasında 3-4 maçta lige havlu bile atabiliriz..

Bende melo kalsın diyorum da sende mikeli yerin dibine sokmuşsun mikel o kadar aşağıda bir oyuncu değil

Ben ilk basta Mikel transferine pek olumlu bakmiyordum ama hem yasi itibari ile hemde Sneijder ve Selcuk gibi iki tane orta sahamiz oldugu icin kesinlikle katki verir. Ofansif anlamda ve oyun görüsü Melo kadar iyi olmasada ayagi gayet düzgün paslari ve top sürmesi gayet iyi. Defansif anlamda zaten cok iyi.

Hala su Kerim'i detayli sekilde anlatan olmadi. Adam eksiltme, pas alis verisi, oyun görüsü? Izleyemedim ve zaten uzun zamandir izleme firsati yakalayamadik.

Yani demek ki Melo ile birlikte ayni zamanda ofansa ciddi sekilde katki verebilecek bir diger oyuncumuz var.

Mikel'de tamamen defansif degil, bunu bilmek gerek, ama asla Melo kadar iyi futbolcu degil bana göre. Daha cok defansif özellikleriyle ön plana cikar. Ama ben modern futbolda daha teknik ve ofans'a katki verebilecek bir 6 numara isterim.

Selcuk daha cok pasör modunda oldugu icin Sneijder'e zaman zaman cikislari ile iyi destek verebilir Melo.

bana kalsa zaten meloyu selçugun önünde oynatırım zaten. ama ben belirlemiyorum. alınsın isterim meloyu ama alınmazsa ah vah etmem

Böyle espriler ülkemizin gergin olduğu şu günlerde iyi geliyor renktaş. Ha ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ciddi olma ihtimaline karşın şunu söyliyim.

John=2xMelo John Obi=4xMelo John Obi Mikel=Obiwan Kenobi=8xMelo

Kerim Amrabat gibi.Sadece sağına gidebiliyor.Ama Amrabat kadar savruk değil tabi.Amrabat'ın da artısı ortaları olabilir. Kerim'in ortalarını bilmiyorum.

BU tarz oyuncular adam geçemiyor.Sadece içeri doğru hareketlenebildikleri için defasn için önlemi kolay oluyor.

Vay arkadaş itin şeyine soktunuz Mikel'i. O kadar da değil, yazmayayım diyorum ama. Hatta dur yazayım Obi Mikel, Melo'yu aratmaz.

Hala su Kerim'i detayli sekilde anlatan olmadi. Adam eksiltme, pas alis verisi, oyun görüsü? Izleyemedim ve zaten uzun zamandir izleme firsati yakalayamadik.

Solda etkili oynadı bugün baya top kaybettiği zaman kovaladı hırslı bir yapısı var topu ayağında tutabiliyor dikine oynamaya çalıştı. Ancak öyle iki üç adam eksiltip sıfıra inmedi ya da inemedi. İlkay Durmuş baya etkili oynadı ileri geri alınacak oyunculardan olur yani. Kerim'i fazla izlememiştim ama doğru işlenirse potansiyel var inatçı yapısı var çocukta çok önemli bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri