GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 27

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
27/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mikel_Drogba.jpg

john obi mikelpaylaş×[h=2]john obi mikel[/h]

skor üretemediği için alınmasına karşı çıkılan ön libero/orta saha.

felipe melo da galatasaray'a gelmeden bir önceki sezonda 40 kadar maça çıkıp sadece 1 gol(o da penaltıdan) atabilmişti. tıpkı geride bıraktığımız sezon olduğu gibi.

ama gel gelelim galatasaraylılar arasında melo'ya tapanlar var. çünkü oyunu beğeniliyor.

olur da obi mikel galatasaray'a transfer olursa en az melo kadar etkili olacaktır. şahsen alınması taraftarıyım.

1. 15.06.2013 11:02 ~ 11:05srfydn

Zaten önünde Selçuk-Sneijder oynayacak. Defansı toplasın sürekli bassın top kessin yeter. Hatta yeter değil önündeki adamları bile rahatlatır arkasında öyle güvenebildiği bi adamın olması. İkisinin de performansı artar.

ayrıca mikelin top teknigi ve paslarıda standart üstü

Drogba Burak

Sneijder

Selçuk Mikel Hamit

Erman Chedjou Semih Eboue

Muslera

Erman oynarmı solbekte sizce ?
​

başıma bir şey gelmeyecekse ben melo yerine obi mikel'i tercih ederim.

ofansif yönü kuvvetli değil diyen arkadaşlara "ofansif yön" nedir diye sormak isterim.

mikel'in gol atamaması ise sorun adamın görevi gol atmak değil zaten. lakin geriden oyun kurmak için yaratılmış bir adam obi mikel. muazzam bir saha görüş yeteneği var adamın.

rakipten topu almakta bir kedi gibi çevik, topu aldıktan sonra sahada müsait arkadaşını aramak için bir kartal gibi sahayı tarayan ve topu müsait adama atmakta bir çita kadar çabuk.

biraz discovery tadında oldu ama hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlara bu şekilde anlatabilirdim ancak.

sözün özü ; john obi mikel sen gel mübarek sen gel...

(kenan1905 - 15 haziran 2013 12:04 ~ 12:05)

bu adamı ilk olarak 2005 dünya gençler şampiyonasında izlemiştim. mükemmel bir yetenek ve mükemmel bir oyuncuydu. forvet arkası oynuyordu, adam geçip şut atıyordu, goller atıyordu. totti gibi bir şeydi resmen.

sonradan ayhan akman tramvasına yakalandı. ön liberoya demir atmak zorunda kaldı. yetenekleri eksildi demek istemiyorum ama köreldi desek tam cümlesini bulmuş oluruz. tıpkı portoda oynarken yeni ronaldinho olarak gösterilen anderson gibi.

gelirse, ligin rahat ortamında farklı bir obi izleyebiliriz çünkü o yetenek fazlasıyla var.

paylaş

15.06.2013 12:25 antti sumiala

obi 2005 u20de ofansif orta saha oynuyordu messiden sonra en iyi 2. oyuncu seçildi takımı finalde messili arjantine kaybetti , isterse hücum da yapar yani veritabanında mevcut

Nedenki , ermanın vücut yapısı, boyu o bölge için iyi aslında , çabukluğuda öyle tabi ..

Taktik bilgilerle birlikte bi solbek olamaz mı şimdi bu adamdan

Olm adamın defans bilgisi yok. Hücumcu adamdan bek mi olur? Riera'dan oldu ama ne kadar oldu ortada defansta açık veriyoruz, ki Erman'ın pozisyon bilgisi Riera kadar olamaz zaten.

başıma bir şey gelmeyecekse ben melo yerine obi mikel'i tercih ederim.

ofansif yönü kuvvetli değil diyen arkadaşlara "ofansif yön" nedir diye sormak isterim.

mikel'in gol atamaması ise sorun adamın görevi gol atmak değil zaten. lakin geriden oyun kurmak için yaratılmış bir adam obi mikel. muazzam bir saha görüş yeteneği var adamın.

rakipten topu almakta bir kedi gibi çevik, topu aldıktan sonra sahada müsait arkadaşını aramak için bir kartal gibi sahayı tarayan ve topu müsait adama atmakta bir çita kadar çabuk.

biraz discovery tadında oldu ama hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlara bu şekilde anlatabilirdim ancak.

sözün özü ; john obi mikel sen gel mübarek sen gel...

(kenan1905 - 15 haziran 2013 12:04 ~ 12:05)

Ağzın bal yesin.Dün çalıştığım otelde bir Manu taraftarıyla bu konudan konuştuk biraz.Mikel'in adı Galatasaray ile geçiyor,o bölgede Melo filan düşünüyoruz vs vs..Gibi adam bana açık açık Mikel ile Melo'nun sınıf farkı olduğunu söyledi.Melo'nun bize geldikten sonra kendini belli ettiğini,ama Mikel ile mukayese edilmeyeceğinden bahsetti.Biz olaya biraz duygusalda bakıyoruz,bende çok istiyorum Melo'nun takımda kalmasını ama Galatasaray için en hayırlı kim olacaksa onun gelmesini isterim.Bir anket düzenlesek,yabancı kulüp taraftarları tamamına yakın Mikel'den yana oy kullanır diye düşünüyorum..İnşallah bu işin sonu hayırlı olur,hocaya güvenmek lazım en basitinden.

bu adamı ilk olarak 2005 dünya gençler şampiyonasında izlemiştim. mükemmel bir yetenek ve mükemmel bir oyuncuydu. forvet arkası oynuyordu, adam geçip şut atıyordu, goller atıyordu. totti gibi bir şeydi resmen.

sonradan ayhan akman tramvasına yakalandı. ön liberoya demir atmak zorunda kaldı. yetenekleri eksildi demek istemiyorum ama köreldi desek tam cümlesini bulmuş oluruz. tıpkı portoda oynarken yeni ronaldinho olarak gösterilen anderson gibi.

gelirse, ligin rahat ortamında farklı bir obi izleyebiliriz çünkü o yetenek fazlasıyla var.

paylaş

15.06.2013 12:25 antti sumiala

Bana birini hatırlattı :rolleyes:

Erman klasik 10 numara aslında.Kanatlarda oynaması ek özelliği ancak 30 yaşından sonra sol bek yaratmak saçma bir macera olur.İşin kötüsü günden güne umudu kesiyor taraftar da.Kolarov'dan,Clichy'den başlayan sol bek listesi önce Carlinhos'a ardından Ziya'ya şimdi de Erman'a kadar düştü.Diğer transferler için bir şey söyleyemem,pazarlık edebilirler normaldir ancak sol bek transferi şampiyonluğu garantilediğimiz hafta belli olmalıydı.

neden melo....

ofansif yön demek gol demek değildir doğru meloda bize gelmeden az gol atıyordu doğru ancak olay şudur...

1-melo bu takımda 2 sene oynadı takımı ortamı hocayı atmosferi biliyor tanıyor

2-defansif anlamda melo daha agresif bir futbolcu kesici özelliği olarak şahsi fikrim daha iyi olduğu

3-hava toplarında melo daha etkili

4-2 yönlü ounda melo oldukça yeterlidir..

5- tanınmış,taraftarca sevilen,fiyatı daha uygun,daha ateşli Melo varken değiştirmek anlamsız....

------------------------------------Muslera---------------------------------------

Hamit------------------Semih--------------------Chedjou---------------------TÜRK

------------------------Jhon Obi Mikel------Felipe Melo-----------------------------

------------Xelcuk İnan---------------------------------Wesley Sneijder------------

-------------------------Burak Yılmaz-----Didier Drogba-----------------------------

O, değilde çok fenasıl oldu .. Topta geçmez adamda geçmez, üstelik gol sıkıntısıda yaşanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri