görkem turan
Yeni Üye
Melonun yaptığı istatistik bir senelikti max 5 gol atar senelik.
ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne yazmış?
Zaten önünde Selçuk-Sneijder oynayacak. Defansı toplasın sürekli bassın top kessin yeter. Hatta yeter değil önündeki adamları bile rahatlatır arkasında öyle güvenebildiği bi adamın olması. İkisinin de performansı artar.
Drogba Burak
Sneijder
Selçuk Mikel Hamit
Erman Chedjou Semih Eboue
Muslera
Erman oynarmı solbekte sizce ?
Ortasahanın solunda bile zorlanır. 30 yaşına kadar hücumcu oynamış adam.
Ft denermi peki
Sanmam. Çolak'ı dener Erman'ı denemez.
Nedenki , ermanın vücut yapısı, boyu o bölge için iyi aslında , çabukluğuda öyle tabi ..
Taktik bilgilerle birlikte bi solbek olamaz mı şimdi bu adamdan
başıma bir şey gelmeyecekse ben melo yerine obi mikel'i tercih ederim.
ofansif yönü kuvvetli değil diyen arkadaşlara "ofansif yön" nedir diye sormak isterim.
mikel'in gol atamaması ise sorun adamın görevi gol atmak değil zaten. lakin geriden oyun kurmak için yaratılmış bir adam obi mikel. muazzam bir saha görüş yeteneği var adamın.
rakipten topu almakta bir kedi gibi çevik, topu aldıktan sonra sahada müsait arkadaşını aramak için bir kartal gibi sahayı tarayan ve topu müsait adama atmakta bir çita kadar çabuk.
biraz discovery tadında oldu ama hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlara bu şekilde anlatabilirdim ancak.
sözün özü ; john obi mikel sen gel mübarek sen gel...
(kenan1905 - 15 haziran 2013 12:04 ~ 12:05)
bu adamı ilk olarak 2005 dünya gençler şampiyonasında izlemiştim. mükemmel bir yetenek ve mükemmel bir oyuncuydu. forvet arkası oynuyordu, adam geçip şut atıyordu, goller atıyordu. totti gibi bir şeydi resmen.
sonradan ayhan akman tramvasına yakalandı. ön liberoya demir atmak zorunda kaldı. yetenekleri eksildi demek istemiyorum ama köreldi desek tam cümlesini bulmuş oluruz. tıpkı portoda oynarken yeni ronaldinho olarak gösterilen anderson gibi.
gelirse, ligin rahat ortamında farklı bir obi izleyebiliriz çünkü o yetenek fazlasıyla var.
paylaş
15.06.2013 12:25 antti sumiala