GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 43

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
43/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Formda bir Melo, Mikel'den iyidir. Ancak Melo'nun 29 olan yaşı, bize sezonun ilk yarısı yaşattıkları göz önüne alındığı zaman insan tereddütte kalıyor. Mikel, tarzını hiç beğenmediğim futbolculardan. Robben, M'Vila gibi topla çok değişik hareketleri var. Chelsea tarafatarları kendisini pek beğenmiyor, takımlarının daha iyi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorlar. Haklılar da bence.

Çok güçlü bir oyuncu. Ligimizde LuaLua hariç kendisiyle ikili mücadeleye girip, yerde kalmayacak oyuncu yok. Melo da fiziğini çok iyi kullanır ancak bunun için Mikel'in çaba sarfetmesine gerek yok, yanından geçen oyuncu yıkılıyor. :D Emre Çolak gibi hareketleri boldur. Top saklamaya çalışır, çalım atmaya çalışır. Topu kaybetmesi çok nadirdir ancak bu durum bazı taraftarların canını sıkabilir. İsabetli pasları meşhurdur.

Kısaca Mikel'i ben isterim. Oynadığımız sisteme uyar, yaşı 26.

Şimdi fuliminensenin carlinhosun yedeği olarak gördüğü fabioyumu alacakmışız bukadar düştümü bu takım yaa almayın kimseyi arkadaş balta oynasın bundan iyi.

Ben skora katkısı az diyorum sen ne diyorsun? Futbolda sadece forvetler mi gol atıyor?

kanatlar atıyor savumalara atıyor kanatlar atıyor fakat lakin genç adam defansif orta sahalar ve gerisindekiler genelde gol oranlarına göre trasnfer edilmezler ki bizimde gol atıcak defansif orta sahadan çok farklı özellikldeki defansif adamlara ihtiyacımız var.

Melo daha bi "Box2Box" Mikel tam bi DMC.

sisteme göre Transfer yapmak gerek.

Melo iyi güzel, ama defansif Isini bazen tam yapiyor, biraz laubalik yapiyor. Mikel tam bi "devamlilik ustasi".

Mikel gelirse Selcuk +1 performans ile oynar. Cünkü Mikel gerisini tamamen süpürür ve rahatlar.

Mikel'i tercih ederim Melo'ya kimse kusura bakmasın. İster risk deyin ister başka bir şey. Mikel buraya gelsin net söylüyorum efsanemiz olur.

sneijder ile ilgili kendi görüşümü söledim yakın bi zamanda başımıza iş açacak göreceksiniz takım içinde huzursuzluk yaratacak sonra linç kültürümüzle arkasına teneke bağlayıp göndericez...işi bu boyutlara getirmeden bizi mutlu edecek bir paraya satılması fikrindeyim....müspet gelişmeler olur inşallah

ya yuru git bee

sacma sapan konusma

aga cok basit Melo / Keita / Baros / Kewell / Lincoln boyle adamlar taraftarin gonlunde kaliyor .. Kolay kolay atamiyoruz o yuzden adil karar verip de MIKEL daha iyi yada daha yerinde diyemiyoruz

ya bende acıkcası melonun gelmesını ısterım cunku bende cok sevıyorum meloyu ama bence mıkel melodan daha bı oyuncudur yani

anladağım bişey var arkadaşlar snaydere yangözle bakana fenerli diyorsunuzda bu sen 30 küsür gol atmış burak yılmazı satalım gitsin diyene kimse ağzını açmıyor ne iştir aga bu

Mikel o kadar "kötü" bi Oyuncu ki...

Chesea enayi gibi 30Mil€ verdi nerdeyse 2006

2006 dan itibaren devamli Premier League oynadi.

2005 U-20 Dünya S. turnuvasinda Messi den sonra en iyi Oyuncu secildi. Milli Takimini finale kadar tasidi.

Gol atmamis. Cok problem degil. sonucda PL Lig de oyniyor ve ilk Isi "DEFANS".

Türk Liginde zaten 4-5 gol atar. rahat olun. Melo sanki bu sene cok gol atdi.

10/11 Performans

[video=youtube;6T-7T2rza3k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6T-7T2rza3k[/video]

kanatlar atıyor savumalara atıyor kanatlar atıyor fakat lakin genç adam defansif orta sahalar ve gerisindekiler genelde gol oranlarına göre trasnfer edilmezler ki bizimde gol atıcak defansif orta sahadan çok farklı özellikldeki defansif adamlara ihtiyacımız var.

Mikel,Melo'ya göre daha iyidir bana göre ama benim demek istediğim Melo 5,Mikel 15 milyon euro deniyor.O kadar fark yok aralarında.10 milyonu kanada harcasak bence daha mantıklı.Sen de haklısın defansif oyuncular gol oranlarına göre transfer edilmezler.Zaten ben sadece 7 senedir ligde gol atmaması skora katkısının az olduğunu gösterir diyorum.

[video=youtube;4JVKU4GyRE4]https://www.youtube.com/watch?v=4JVKU4GyRE4[/video]

adam solbek, sol orta, sol forvet, 10 numara oynuyormus, joker gibi :D

Mikel,Melo'ya göre daha iyidir bana göre ama benim demek istediğim Melo 5,Mikel 15 milyon euro deniyor.O kadar fark yok aralarında.10 milyonu kanada harcasak bence daha mantıklı.Sen de haklısın defansif oyuncular gol oranlarına göre transfer edilmezler.Zaten ben sadece 7 senedir ligde gol atmaması skora katkısının az olduğunu gösterir diyorum.

bu konuda katılıyorum işte.Mikel melodan daha ıyı bır oyuncu ama yanı melo varken mıkele 15 vermek bıraz abesle ıstıgal olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt