Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yerli statüsü için kaç sene Türkiye'de oynamış olması gerekiyordu ? 2010'da geldi bu adam Türkiye'ye.

Neydi kural ?

kendi milli takımında oynamamışsa 5 sene oynadıysa +5 daha beklemeli dedi bugün mert aydın ntvsporda baroni için

dany amrabat milli olduklarından yemez yani geçiniz

dün bjkli duyumcularda benzer şeyler yazmış, ilk yarı saraçoğlu 2.yarı arena

eğer olursa böyle birşey adnan polattan bile daha çok nefret ederim aysal a

a.öztürk ün gitmesini sırf bu yüzden istemiyordum

Ünal Aysal "bunun olmayacağını nazik bir şekilde söylemiştik, yine söyleriz" şeklinde konuşmuştu en son ZORLA MUHABİR sordu yine.

İnatla gündeme getirmelerinin manası yok.

Ulan Pino yollandığında Pino > Amrabat dediğimde hücum etmişlerdi bana.

Amrabat oyun zekası ve yetenek olarak belki Pino'dan biraz geri olabilir ama unutmamak gerekirki Pino'yu bu takımdan gönderen yeteneksizliği değil karaktersizliği,bencilliği, gereksiz küskünlüğü idi. O yüzden Amrabat>Pino.

Amrabat: "Galatasaray'da oynuyorsanız her gün Allah'a şükretmeniz gerekiyor"

Adam gelmeden önce kariyerini tehlikeye attı Hurma'ya karşı.

Geçen yıl bekleneni veremediğine katılırım ama bonservisinin altında ezildiği için geçen seneki performans 3milyon€' ' luk bir performanstı eğer bonservisi 3milyon € olsa hepimiz çok memnunduk bu adamdan.

kendi milli takımında oynamamışsa 5 sene oynadıysa +5 daha beklemeli dedi bugün mert aydın ntvsporda baroni için

Öyleyse ve yabancı sınırı ile ilgili bir şey yapamıyorsak , davadan vs. sonuç alamıyorsak ; Dany Out - Aykut Demir In mantıklı ve güzel bir hamle olur.

Amrabat'ı da göndermek farz oluyor tabi.

fark etmiyor kendi milli takımında oynaması yattara fb şampiyon olduğu son sene türk oynadı ve milli takımında oynuyordu 5 sene yeterli

Videolara bakinca Amro'yu 15 milyona okuturuz diyor insan..

O yüzden video'dan 2,3 çalimini görüp, manyak oyuncuymus demeyin bazi topculara..

Goruyoruz iste videoyu, baska takim taraftari olsa Amrabati ister ama biz begenmiyoruz..

Re: Transfer Nöbeti

Amrabat kim la bildiğin güreşçi. Takimdan ilk gonderilmesi gereken oyuncudur Culio ve Elmander'den önce bile.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ujfa, Riera, Culio, Dany, Elmander, Amrabat, Ufuk, Çağlar, Yiğit :heyo2:

pino-amrabat kıyaslaması yapmak ne anlamıyorum...

yetenek-kabiliyet-güç filan bırakın ya..

pino bildiğin müzmin sakat.... gerisi sallayın gitsin..

Videolara bakinca Amro'yu 15 milyona okuturuz diyor insan..

O yüzden video'dan 2,3 çalimini görüp, manyak oyuncuymus demeyin bazi topculara..

Goruyoruz iste videoyu, baska takim taraftari olsa Amrabati ister ama biz begenmiyoruz..

Sözün bana ise demek hemen cevap veriyim sorun yok.

1- Bunu ben niye diyemiyorum anlamis degilim (her zaman bes para etmez dedigim futbolcudur kendisi). Videolara bakinca futbol acisindan (oyun zekasi, teknik vs) yetersiz oldugu net görülüyor.

Dolaysiyla Amrabat gelmeden önce siz videolarini izleyip begendinizi kabul ediyorsunuz. Cünkü nedense gelmeden önce ben dahil az kisi vardi yetersiz oldugunu savunan ve o zamanlar da videosu vardi baya. Siz ise yeteneklerini savunuyordunuz.

2- Zaten benim post'umun üstündeki yorumu okusaniz video'ya göre degerlendirme yapmadigimi anlarsiniz.

Sol bek dışındaki transferlerin olmamasına şu an lafım yok ama, şu sol beke lütfen kamp başlamadan oyuncu alınsın. Kaç senedir aynı şey.

Transfermarkt güncel söylentilere (P. Cisse Galatasaray) bunların bizim ülkedeki yabancı sınırından haberi yok galiba.

şu adam kıyaslamaları istikrarlı bir şekilde oynayan adamlarla yapın.

q7 mi snejder mi arda mı? mevcut performans bakarsan 2 senelik. arda dersin..

oynayan adamlara göre yapacaksın.

pino geleli gideli 3 sene olmuş hala o bundan daha iyi filan. sadece yetenek yetmiyor..

de santos karşılaştırsan anlarım veya aynı meckideki birini. jo alves milli takıma gitmiş atmış golünü.

her dönemin bir şeyi vardır. uyum zamanı kısaca..

gelmiş gitmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt