- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
bazilari cok mantiksiz konusuyor hayret vallah
bazilari cok mantiksiz konusuyor hayret vallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maraton.com.tr, Napoli ile Gökhan İnler için anlaştığımızı yazıyor !
Kazım bence teknik kapasite olarak forvet veya kanat oynayacak kalitede değil ama fiziki yapısı tam bir futbolcu görüntüsü veriyor. Uzun boylu, fuleli tabir ettiğimiz yapıda, hem topla hem topsuz hızlı bir adam. Dediğim gibi Kazım'dan vasat bir forvet çıkabilir veya üst düzey bir sağ bek çıkabilir ben olsam üst düzey sağ bek çıkarmayı tercih ederdim.
Aydın Yılmaz için de aynı şeyleri düşünüyorum mesela yıllardır.
Savunma yapmak öğretilebilir bence ama hücum oyuncularının belli başlı yetenekleri olması lazım ki bazı futbolcularımızda gram yok bu yeteneklerden.
haluk ulusoy nerde konuşuyor
kazim'a katiliyorum, ama aydin'dan ne dogruduz kanat oyuncusu olur, ne de sag bek olur bence
....
Edit Sebep: 40 kere yazılan şeyi ben de yazmışım
Aziz üstel twitterında melo ile umutun bonservislerinin alınmış oldugunu yazdı.
Ne kadar eminsiniz diye soranlarada yönetimden bana söylenen bu ben onu aktarıyorum demiş.
Ne kadar dogrudur bilinmez.Bildireyim dedim.
Ben derim ki Tolunay Kafkas'ı transfer etsin takım altyapının başına, sonra Kazım'ı verelim eline diyelim ki bu adam aslında zeka yaşı olarak 13-14 yaşında buna 3 ayda sağ bek oynamayı öğret. Bence avrupa çapında bir sağ bek çıkabilir Kazım'dan. Fizik olarak güçlenir tempo kazanır biraz da savunma yapmayı öğrenirse tamamdır işte. Riera'dan sol bek oluyorsa Kazım'dan sağ bek neden olmasın.
Eboue reisi de sol bekte oynatırız, Carlinhos'a gerek kalmaz artan bütçeyle de Nani ile İnler'i alalım hayat bayram olsun![]()
Bu Bülent Tulunun açiklamalari dogru degil dimi?
ne acıklaması ?