Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bazilari cok mantiksiz konusuyor hayret vallah

Kazım bence teknik kapasite olarak forvet veya kanat oynayacak kalitede değil ama fiziki yapısı tam bir futbolcu görüntüsü veriyor. Uzun boylu, fuleli tabir ettiğimiz yapıda, hem topla hem topsuz hızlı bir adam. Dediğim gibi Kazım'dan vasat bir forvet çıkabilir veya üst düzey bir sağ bek çıkabilir ben olsam üst düzey sağ bek çıkarmayı tercih ederdim.

Aydın Yılmaz için de aynı şeyleri düşünüyorum mesela yıllardır.

Savunma yapmak öğretilebilir bence ama hücum oyuncularının belli başlı yetenekleri olması lazım ki bazı futbolcularımızda gram yok bu yeteneklerden.

kazim'a katiliyorum, ama aydin'dan ne dogruduz kanat oyuncusu olur, ne de sag bek olur bence

1004422_557259624312564_733711410_n.png

nukte yapmis

kazim'a katiliyorum, ama aydin'dan ne dogruduz kanat oyuncusu olur, ne de sag bek olur bence

Aydın'dan ne köy olur ne kasaba gibi görünüyor evet haklısın. Benim orda anlatmak istediğim "Aydın'dan olsa olsa sağ bek olur" du aslında.

Bizim altyapılarımızdaki en büyük sıkıntı bu aslında. Top oynayabilen herkes forvet olmak gol atmak istiyor...

kazımdan sağ bek mi olur allasen , kazım ters kademe mi yapacak defans arkasına koşan adamı bile kovalamaz kazım

Aziz üstel twitterında melo ile umutun bonservislerinin alınmış oldugunu yazdı.

Ne kadar eminsiniz diye soranlarada yönetimden bana söylenen bu ben onu aktarıyorum demiş.

Ne kadar dogrudur bilinmez.Bildireyim dedim.

Aziz üstel twitterında melo ile umutun bonservislerinin alınmış oldugunu yazdı.

Ne kadar eminsiniz diye soranlarada yönetimden bana söylenen bu ben onu aktarıyorum demiş.

Ne kadar dogrudur bilinmez.Bildireyim dedim.

kolpacının önde gideni

bu yaştan sonra takipçi mi kasıyor ne

nani de bitmişti buna göre

Ben derim ki Tolunay Kafkas'ı transfer etsin takım altyapının başına, sonra Kazım'ı verelim eline diyelim ki bu adam aslında zeka yaşı olarak 13-14 yaşında buna 3 ayda sağ bek oynamayı öğret. Bence avrupa çapında bir sağ bek çıkabilir Kazım'dan. Fizik olarak güçlenir tempo kazanır biraz da savunma yapmayı öğrenirse tamamdır işte. Riera'dan sol bek oluyorsa Kazım'dan sağ bek neden olmasın.

Eboue reisi de sol bekte oynatırız, Carlinhos'a gerek kalmaz artan bütçeyle de Nani ile İnler'i alalım hayat bayram olsun :)

Bunu burdan alın,bak bunu burdan alın :Z3:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu demirören 32 milyon kar yaptık falan diyor da bu adam bjkdeyken de sözde bjknin hiç bi sorunu yoktu ekonomisi çok iyidi falan sonra bi ayrıldı ortaya çıktı ki 2-3 sezon öncesindeki futbolculara borç varmış bütün mali hesaplar karmaçorman. Bu herif bi kaç sene daha orada kalırsa tff direk batar bakmayın onun 32 milyon kar ettik demesine. allah bilir milli takım masörüne bile borcu vardır federasyonun

pfff cok sicak beeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt