Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hm... bunun karsı örnekleri var ama. barcelona + porto+ajax gibi takimlarin cogu oyuncusu alt yapıdan cikmadir.

Bizim turk toplumunda sabir yok kardes .. Bizde semih bile asiliyor kesiliyor .. Messi hata yapinca genc yasinda hic kimse demiyor auwww bizde olunca oluyor auwww semih senin futbolcu yapanan ***** diye laflar cikiyor ..

Burda kime sorarsan sor genc futbolcu genc futbolcu diye ziplarlar .. Ama koyunca auwwwwwwww bu ne beni koy daha iyi diye yirtinir

Turkiyeden 3 yilda bir bir futbolcu cikar .. Emre / Arda / Selcuk / Burak / Semih

dava actik mi?

dany ve amrabat kesinlikle satılmamalı..bu sezon ikisi de oynayacakları takımlara kiralık gönderilsin.

riera, elmander mecbur gidecek.

ne yapılıp edilip gökhan inler alınmalı veya şener sağ beke alınıp eboue ve melo rotasyonda değişmeli olarak oynamalı

muslera, eboue, chedjou, sol bek, sneijder, drogba

Şu tüp kafalı berbat etti herşeyi resmen elimizi kolumuzu bağladı 10 kişi oynayacaz bu gidişle

dany ve amrabat kesinlikle satılmamalı..bu sezon ikisi de oynayacakları takımlara kiralık gönderilsin.

riera, elmander mecbur gidecek.

ne yapılıp edilip gökhan inler alınmalı veya şener sağ beke alınıp eboue ve melo rotasyonda değişmeli olarak oynamalı

muslera, eboue, chedjou, sol bek, sneijder, drogba

Hadi kiraladik danny / amrabati .. Gelecek sezon 5 e dusecek ? OZaman da mi kiraliyak :lol:

[video=youtube;8GrNtGu9ky4]https://www.youtube.com/watch?v=8GrNtGu9ky4[/video]

Bu adam kadar borusunu öturreni gormedim ... Yalaka papyoncular hahhaha 1:34

haftaya cezalar gelsin gene gitcek tupcu ozaman degisiklikler olabilir son umudumuz

baskan diyor ya kurali degistirin yada sizler degiseceksiniz

hmmm

yabancı sayısı sorunu çözülür.dert etmeyin bu kadar.tüpçü ve tffnin son günleri.gitmeden önce bi şerefsizlik yapacakları belliydi.

Bizim turk toplumunda sabir yok kardes .. Bizde semih bile asiliyor kesiliyor .. Messi hata yapinca genc yasinda hic kimse demiyor auwww bizde olunca oluyor auwww semih senin futbolcu yapanan ***** diye laflar cikiyor ..

Burda kime sorarsan sor genc futbolcu genc futbolcu diye ziplarlar .. Ama koyunca auwwwwwwww bu ne beni koy daha iyi diye yirtinir

Turkiyeden 3 yilda bir bir futbolcu cikar .. Emre / Arda / Selcuk / Burak / Semih

Semih destek cikiliyor cogumuzdan genelikle. Emre konusunda ama haklisin. Emre ben mesela en az semih kadar destekliyorum.

hataları oldumu ?! tabi kide oldu ve olacakta ama yası daha kaç. yetenekleri var . görülüyor resmen. onun yasındaki yeteneklere sahip oyuncu saysan Türk olarak zorlanıyorsun baya baya hemde. Emre den ben ilerisi icin baya ümitliyim acikcasi. biraz daha olgunlaşmasi lazim sadece hem fizik bakimin dan hemde oyun görüş bakimin dan ki bu tecrübe ve zamanla gelişecek konulara. sabır göstermemiz gerekir bu tür genç isimlerimize dediğin gibi.

birseylerin degisme zamani geldi gecti bile

Adamlar ( Aziz & Y.Demiror. & Eskisehir Spor baskani & Cav Cav ) gibi itler yok olmadikca turk futbolu bir yerlere varmaz da varmicakta :)

Trabzon baskani Hacioglu & Haluk Ulusuy gibi adamlar lazim .. Hatta ve hatta Fatih Terimi bile ileriki zamanlarda TFF baskani olarak gormek isterim ..

Semih destek cikiliyor cogumuzdan genelikle. Emre konusunda ama haklisin. Emre ben mesela en az semih kadar destekliyorum.

hataları oldumu ?! tabi kide oldu ve olacakta ama yası daha kaç. yetenekleri var . görülüyor resmen. onun yasındaki yeteneklere sahip oyuncu saysan Türk olarak zorlanıyorsun baya baya hemde. Emre den ben ilerisi icin baya ümitliyim acikcasi. biraz daha olgunlaşmasi lazim sadece hem fizik bakimin dan hemde oyun görüş bakimin dan ki bu tecrübe ve zamanla gelişecek konulara. sabır göstermemiz gerekir bu tür genç isimlerimize dediğin gibi.

Oynatacaksin aga verim almak istiyorsan .. 5 mac en azindan birak kirsin doksun dagitsin .. Baktin yine olmuyor yolla gitsin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt