Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.710
- 1.515
- 1.538
Cevap: Transfer Nöbeti
futbol ona küsmüş
hüseyin çimşiri futbola döndürmeliyiz
futbol ona küsmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hüseyin çimşiri futbola döndürmeliyiz
hm... bunun karsı örnekleri var ama. barcelona + porto+ajax gibi takimlarin cogu oyuncusu alt yapıdan cikmadir.
dany ve amrabat kesinlikle satılmamalı..bu sezon ikisi de oynayacakları takımlara kiralık gönderilsin.
riera, elmander mecbur gidecek.
ne yapılıp edilip gökhan inler alınmalı veya şener sağ beke alınıp eboue ve melo rotasyonda değişmeli olarak oynamalı
muslera, eboue, chedjou, sol bek, sneijder, drogba
dava actik mi?
Hadi kiraladik danny / amrabati .. Gelecek sezon 5 e dusecek ? OZaman da mi kiraliyak :lol:
yatiyoruz kardes ne davasi hepsi hava civa adamlar 3e dusurur biz yine sampiyon olur susariz . :sad007:
Bizim turk toplumunda sabir yok kardes .. Bizde semih bile asiliyor kesiliyor .. Messi hata yapinca genc yasinda hic kimse demiyor auwww bizde olunca oluyor auwww semih senin futbolcu yapanan ***** diye laflar cikiyor ..
Burda kime sorarsan sor genc futbolcu genc futbolcu diye ziplarlar .. Ama koyunca auwwwwwwww bu ne beni koy daha iyi diye yirtinir
Turkiyeden 3 yilda bir bir futbolcu cikar .. Emre / Arda / Selcuk / Burak / Semih
baskan diyor ya kurali degistirin yada sizler degiseceksiniz
hmmm
birseylerin degisme zamani geldi gecti bile
Semih destek cikiliyor cogumuzdan genelikle. Emre konusunda ama haklisin. Emre ben mesela en az semih kadar destekliyorum.
hataları oldumu ?! tabi kide oldu ve olacakta ama yası daha kaç. yetenekleri var . görülüyor resmen. onun yasındaki yeteneklere sahip oyuncu saysan Türk olarak zorlanıyorsun baya baya hemde. Emre den ben ilerisi icin baya ümitliyim acikcasi. biraz daha olgunlaşmasi lazim sadece hem fizik bakimin dan hemde oyun görüş bakimin dan ki bu tecrübe ve zamanla gelişecek konulara. sabır göstermemiz gerekir bu tür genç isimlerimize dediğin gibi.