Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunlar alınabilir abi ..daha çok zaman var ama böyle ad yapmamış ,takip edilmiş ve yetenekli bulunan gençleri de almak lazım.emre kılınç gibi...

bunlar alınmalı ve diğer genclere el atılmalı keza bizim altyapı cöktü,hem bejeke hemde febe altyapısı bizim altyapıyı solladı malesef .. evet altyapıya transfer,genc transfer şart..

Yildirim demiroren akli sira 6+4 ile Turk futbolunu kurtaracak ... Adam İsi gucu birakmis Kendini Feneri aklamaya adamis ... Yaziklar olsun , Kulupler birligi de bugunden sonra bosuna toplanmasin zahmet edipte ...

Yildirim demiroren akli sira 6+4 ile Turk futbolunu kurtaracak ... Adam İsi gucu birakmis Kendini Feneri aklamaya adamis ... Yaziklar olsun , Kulupler birligi de bugunden sonra bosuna toplanmasin zahmet edipte ...

Ünal Aysal kulüpler birliği için ilk geldiğinde çok doğru konuşmuştu,bilmem hatırlar mısınız.

yahu bu zaten bilinen şey ama bizim yönetim tam fiyasko takımın yaş ortalaması 30 olmuş genc yerli oyuncu kadroda neredeyse yok durumuna düşmüş,stoperide almışsın ,ee yapacağın belli ,alpaslan öztürk sıfır bonservisle standart liegeye gitti yeni ,cokda kaliteli , frei var pahalıymış ,insan utanır biraz rieraya dünyada kim 4 yıl sözleşme ile yıllık 3 milyon euro verir,amrabata kim 8.5 milyon euro bonservis verir, yönetim sınıfda kalmışdır , u-20 başlasın frei-okay falan fiyatı ucar gider bizimkilerde hala utanmadan nanni manni der durur..

Frei-İnler-Umut-Carlinhos. :yenieek:

[video=youtube;PCYfmFg32xw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PCYfmFg32xw[/video]

bu muhabir neyin kafasını yaşıyor 2 yıl önce söyleseler inanmazdım senle röportaj yapacaklarını felan sanırsın gareth baleyi aldıkta onla röportaj yapıyor solda çok kaliteli isimler var sende geldin ne düşünüyorsun diyor adamın dünyadan haberi yok sol sağ kanatlar bomboş amrabat aldındı onunda bir hayrını göremedik muhabirler leş gs tvnin

Arkadaslar var misiniz forum olarak buyuk bir protesto baslatalim . Ligtv si olanlar iptal edecegini , benim gibi yeni uye olmayi dusunenler ise bu rezalet 6+4 karari degistirilmedikce uye olmayacaklarini ilgili yerlere , yayinci kurulusa faxlasin .... Ne olur bu konudan anlayan arkadaslar yardimci olsun ... Zaman kaybetmeden baslatalim ... Bu tupcuyu ancak para korkutur

Doğrusu ben tüpçünün maksimum 15 günü olduğunu düşünüyorum.Haluk Ulusoy başkan olacak inşallah.

Agustosta Ligtv baglatacaktim , hevesim kursagimda kaldi ... Yayinci kurulasa nasil mail atabiliriz arkadaslar

Re: Transfer Nöbeti

Millet frei frei diyor nerde izledinizde bu kadar begendiniz anlamıyorum herkes arda vol2 diyor inşallah öyle olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Re: Transfer Nöbeti

Lig ne zaman başlıyor ?

Biz bu gidişle yaz dönemini oyuncu almaktan ziyade oyuncu göndermeye çalışarak geçiririz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Millet frei frei diyor nerde izledinizde bu kadar begendiniz anlamıyorum herkes arda vol2 diyor inşallah öyle olur.

Bende öyle düşünüyordum ama futbol zekası çok çok üst düzeydeydi Arda'nın bu yaşta.Benim izlediğim Frei hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.

bu her halta karışan ligtv yabancı kontenjanına neden karışmıyor ? dünya yıldızlarının gelmemesi ligin kalitesini izlenirliğini düşürür

tarihimizin en rahat ve en iyi transfer sezonumuza tff engel oldu olaya bak tesadüf olduğunu kesinlikle düşünmüyorum şerefsizlik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt