Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alves'i uygun sistemde uygun partner ile kullanmak mesele.İşte ozaman birinci sınıf stoper gibi oynar.

Alves'in Türk versiyonu Egemen, yani partneri onun eksiklerini kapatacak onda olmayan özellikleri kendisinde barındıran bir oyuncu değil.Problem bu.

alvez 1ci sinif oyuncu asla olamaz . en iyi durumunda bile olamadı. ama chedjou icin bizde anisi geçerli yani. zaten 1ci sinif ola bilselerdi büyük ihtimalde elit liglerde elit takımlarda oynaya bilmiş olurlardı. 2ci kategoriye girerler bence ki alvez o kategoriye bile gire bilir mi soru işareti benim icin.

ama Türkiye ligi icin yeterlidir onu tartismam. ama biliyorsun biz daha cok Avrupada is yapar mi bakıyoruz daha cok bir oyuncuyu değerlendirirken :asd:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

4312 demek istedik herhalde. Yanlis yazmisim. Aogo bana göre bizim takimda oynayabilecek bir oyuncu degil, benim görüsüm bu. Carlinhos'tan daha iyi alinabilecek bir sürü oyuncu var ama ben Carlinhos'un bizim sistemde is yapabilecek bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Benim ofansif anlayisim bir kere oyuncunun zeki olmasidir Aogo zeki bir oyuncu degil. Oyun görüsü vasat. Ayrica dikine pas atabilecek, verkac yapabilecek, yeri geldiginde calimlar ile oyunu rahatlatabilecek. 90 dakika ileri geri oynamasi bizim kanatsiz bir sistemde oynadigimiz icin gerekli. Yoksa kanatli bir sistemde oynasak Carlinhos yerine savunmasi cok daha saglam birisini tercih ederim ve senin dedigin gibi, bos bos kosacagina 3-5 defa cikip birini degerlendirecek bir oyuncu olabilir.

Sistemi geçen yazarkende öyle yazdığından dolayı sordum.Aogo adı geçen alabileceğimiz adamlardan çok daha iyi oyun görüşü var.

Dediğim gibi olaya farklı bakıyoruz ben defansı iyi ofansıda fena olmayan zeki adam istiyorum sen kanatsız oynadığımız için yardıran bek istiyorsun.

Daha önce yardıran bek tarzını neden istemediğimiz defalarca yazdım.Tekrara gerek yok.

Vakit hayli geç oldu, bana müsade..Sizlere iyi nöbetler..Allah'a emanet olun, hayırlı sabahlar..

Valencia da o yüzden Topal'ı aldı Sarp'ı almadı :))

Aldi da ne yapti ? Ilk sezonda oynadi ama hic bir zaman vazgecilmez olmadi. Zaten stoperlerin önünde cakili bir sekilde oynadi, vasat oyun görüsü yüzünden. 35 yasindaki Albelda'yi bile kesemedi. 2. sezon zaten ne mal oldugunu anladilar ve gönderdiler.

Beyler rahat bırakın adamı yazsın ama siz cevap vermeyin birazdan zaten çeker gider.Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz puan farkları ve sonuçları ortada..

Edit: Derken zaten herif veda etmiş :asd:

Ya bu nasil bir ezikliktir rakip taraftarin forumuna üye olup burada futbol konusmak. Tam sikebahceli durusu.

Ya bu nasil bir ezikliktir rakip taraftarin forumuna üye olup burada futbol konusmak. Tam sikebahceli durusu.

ya adam belki bize geçmeyi düşünüyor. nasıl bir ortam bakıyordur karar ini vermeden önce :D hemen kovuyoruz . nerde bizim misafirlik anlayisimiz ya :sad007:

Antuda konuşacak akıllı birini bulamamıştır arkadaşa kızmayalım.

Alves,Yobo ve Meireless mi çöp?

Hadi Yobo'yu da anlarımda diğer ikisi çok kaliteli oyuncular.

Meireless çok sade oynadığından katkısı pek farkedilemiyor.

biz ona düz oyuncu diyoruz:D çöp degil ama ekstra iş yapan oyuncularla oynamasi lazim. yoqsa göze batar. bu seneki gibi. yobo bence geçen seneden itibaren patladi ben olsam elden çiqartirim. alves 3 sene önce iyiydi ama düşüşe geçti. onu oynayinca görürüz.

resize.php

Gökhan Inler $art oldu. Kazim, Frei, Umut, Okay. Bunlari'da alirsak iyi olur. Rotasyona gideriz rahat rahat. Cilek olarak 20 Milyon Arda'ya basip transferi bitirmek lazim. Iste ozaman gelsin yabanci siniri. :D

muslera

ebuoe ---- semih ---- chedjout ----- siqueira

inan ------ inler

arda't --------- ilah'ul football --------- fray/amrabond

drogba/burrak

​

i'd say aight.

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Melo

Inler --- Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Cok net söylüyorum, bu kadro kirilmadik rekor birakmaz, ligde döve döve 25'inci haftalarda falan sampiyonlugu garantileriz.

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Melo

Inler --- Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Cok net söylüyorum, bu kadro kirilmadik rekor birakmaz, ligde döve döve 25'inci haftalarda falan sampiyonlugu garantileriz.

ayni postu 50 ayri topice yazmasana kardesim dingonun ahiri degil burasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt