Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dogan:

"TFF uluslararası bir antlaşmayı çiğnemez"

Diğer tüm federasyonların da bu kararı alması gerektiğini ifade eden Doğan, "Siz bu antlaşmaları kullanmazsanız, karşı taraf da size verdiği imtiyazları uygulamaz. TFF'nin içerideki incelemesini yeterli hızda yapılıp yönetim kuruluna sunulduğunu sanmıyorum. Biz Galatasaray olarak bir çok şeyi toz kaldırmadan, rencide etmeden yapmaya çalışıyoruz. Biz bunu zamanında ilettik ama yönetim kurulu gündemine girdiğini sanmıyorum. Onlar için de yeni bir konu. Ben biliyorum konuyu ama oradaki hukukçu kardeşlerin bu konuda bilgi birikimi olmayabilir. Belki TFF yönetimi bir üniversiteye sundu ve görüş bekliyor, sonra onaya sunacaklar belki. Ancak transfer sezonu geldiği için bu konudan haberdar olmadan karar alabileceği için iş zaman açısından sıkıntıya girdi. Hızlıca bu kararın gözden geçirilmesi lazım. Bunun hızlıca hallolacağını düşünüyorum. Sonuçta TFF uluslararası bir antlaşmayı çiğneyecek harekete girmeyecektir. Bu durum, Türklerin de gelecekte haklarının elinden alınabileceği bir ortam oluşturabilir. TFF'nin 1-2 hafta içinde Avrupa Birliği açısından kuralları düzene sokacağını düşünüyorum" diye konuştu.

hadi bakalim, insallah :)

Asaletin Yeter ‏@uA1905od1 dk

Bugünkü görüşmeden sonra bana gelen son bilgiye göre AB statüsü konusunda anlaşılmış iki hafta içinde kabul edicek TFF.

Mahkemeye gerek kalmadan geliyorsa , yarın LigTV'de en az bir transfer açıklar başkan sanırım eğer bu doğruysa :yenieek:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Okan çok büyük potansiyel diye geldi...Bir ışık olsa herkes Okan Okan diye tuttururdu...Sözleşmesi sona eriyor daha adını anan yok...Bence güçsüz buluyorum biraz çıt kırıldım...Gurbetçilerine hepsi ya hızlı ya çok güçlü olur...

Okan biraz silik bir oyuncu...Nurinin yolunda yani...Pasif kalıyo biraz teknik var ama pasif.

Denensin ondan snra teneke baglansin .. ben yildim aydini gormekten kadroda ..

Dogan:

"TFF uluslararası bir antlaşmayı çiğnemez"

Diğer tüm federasyonların da bu kararı alması gerektiğini ifade eden Doğan, "Siz bu antlaşmaları kullanmazsanız, karşı taraf da size verdiği imtiyazları uygulamaz. TFF'nin içerideki incelemesini yeterli hızda yapılıp yönetim kuruluna sunulduğunu sanmıyorum. Biz Galatasaray olarak bir çok şeyi toz kaldırmadan, rencide etmeden yapmaya çalışıyoruz. Biz bunu zamanında ilettik ama yönetim kurulu gündemine girdiğini sanmıyorum. Onlar için de yeni bir konu. Ben biliyorum konuyu ama oradaki hukukçu kardeşlerin bu konuda bilgi birikimi olmayabilir. Belki TFF yönetimi bir üniversiteye sundu ve görüş bekliyor, sonra onaya sunacaklar belki. Ancak transfer sezonu geldiği için bu konudan haberdar olmadan karar alabileceği için iş zaman açısından sıkıntıya girdi. Hızlıca bu kararın gözden geçirilmesi lazım. Bunun hızlıca hallolacağını düşünüyorum. Sonuçta TFF uluslararası bir antlaşmayı çiğneyecek harekete girmeyecektir. Bu durum, Türklerin de gelecekte haklarının elinden alınabileceği bir ortam oluşturabilir. TFF'nin 1-2 hafta içinde Avrupa Birliği açısından kuralları düzene sokacağını düşünüyorum" diye konuştu.

hadi bakalim, insallah :)

Sikeye ceza vermeyen kim ? TFF degilmiydi ..

Cigner hemde bal gibi cignemeye devam eder . 1970 yilindan beri cignemis kimse sallamamis simdi pek bisey olacagini zannetmem

Okan çok büyük potansiyel diye geldi...Bir ışık olsa herkes Okan Okan diye tuttururdu...Sözleşmesi sona eriyor daha adını anan yok...Bence güçsüz buluyorum biraz çıt kırıldım...Gurbetçilerine hepsi ya hızlı ya çok güçlü olur...

Okan biraz silik bir oyuncu...Nurinin yolunda yani...Pasif kalıyo biraz teknik var ama pasif.

Sürekli saha içinde ama biraz içerde çalışıp Burak abisini örnek alıp Melo abisi gibi olmalı sonra Xelcuk İnan gibi maestro olup bizleri kendisinin iyi olduğuna inandırmalı

Sikeye ceza vermeyen kim ? TFF degilmiydi ..

Cigner hemde bal gibi cignemeye devam eder . 1970 yilindan beri cignemis kimse sallamamis simdi pek bisey olacagini zannetmem

TFF cok iyi bilyior ku, bu AB Davasini kaybedeceklerini...berki dava baslamadan, Onayi gelebilir, ya bu TFF, veya yeni TFF yönetimdem, sahsi düsüncem.

işte efsane kadro disiplin kurulu üyeleri ve iki büyük yıldız :ayatollah::ayatollah:
743270_Fenerbahce_SK.jpg

Sırf bu AB sınırsız yabancı durumu geliyor diye yeni avatar koydum ;

Nasıl renktaşlar :)

GALATASARAY uA ‏@caferoren1905 3 dk Arkadaslar hic bir yerde bulamayacgnz haberi veriyorum.Unal Aysal, Yildirim Demiroren ile birlikte kendi otelinde Gorustuler.

TFF cok iyi bilyior ku, bu AB Davasini kaybedeceklerini...berki dava baslamadan, Onayi gelebilir, ya bu TFF, veya yeni TFF yönetimdem, sahsi düsüncem.

Aynen Aref. Sana bu konuda katılıyorum. Çok iyi iş çıkardın sende en başından beri araştırmalarınla bizi aydınlattın teşekkür ederiz.

--------------Muslera-----------------

--Eboue----Dany----Chedjou---Carlinhos-

------------Xelçuk---Melo---------------

---Nani----------Sneijder----------XXXX-

-----------------Drogba------------------

:cool:

Ne cabuk inaniyorsunuz su twitter mallarina. Daha dün TFF bu konuda aciklama yaparken bu kisa sürede AB isini kabul etmez. Tavirlari belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt