Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak efsane olmak istiyormuş.

Gitmez bir yere.

Gomis miş pis güldüm.

Bizim millette biraz yabanci ozentisi var. Adam siyahi olsun, gol atmadan kral. Bizim Burak bunca macta gol atti, daha adami su Gomis'e degismek isteyenler var. Sen 30 gol atabilen adami sat, git yabanci oyuncuyu, hele hele simdi, getir ve hayatinda 20 golu bulamamis bir adami o kendini hem Turkiyede hem SL'de ispatlamis oyuncuya degis. Mantik cok degisik yahu..

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Topçu nun yabancısı türkümü olur helede bu zamanda. Git milli takımı izle acayip ruhlu full Türk dolu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

galatasaray 11 yabancıyla oynayınca mutlumu olacan yani bak biz ingiliz değiliz kardeşim duygusal insanlarız türkler olarak o sahada bizden birileri olmazsa kazanılan başarı bile gözünde küçülür uefa kupasının ülkemizde bu kadar büyütülmesi bundandır hakanlar hasanlar ahmetler kazandı o kupayı tmm yabancıda vardı ama esas pay insanımızındır hangi yılda olduğumuz önemli değil biz böyleyiz en azından bu topraklarda yetişmiş büyümüş ve yaşayan her türk için bu böyledir:)

Birazdan TRT - 1 de nijerya - Uruguay,

yani Musli vs mikel....

Torres'de eski Torres değil ama bu da bir gerçek.

UlE3tcR.gif

iki takım oyun stili bakımından çok farklı

Takımın oyun stili denilen şey TD ye göre değişebilen bir kavramdır..

mikeli beğenip daha fazla para ile sözleşme yenileten TD. pasif oyun tercihi nedeniyle CL de gruptan çıkamadı.

ABra TD değiştirdi.Chelsea UEFA yı kaldırdı....

Torres'de eski Torres değil ama bu da bir gerçek.

ben durumun piskolojik ve sistemle alakalı oldugunu düşünüyorum atletico ve liverpoolda daha açık alanlarda hucum ediyordu ani ara paslara hareketlenerek fakat chelsea de durum farklıydı bugun ispanya tahiti maçında adam gol makinasına dönüştü ve şaka gibiydi goller cogu kontra ve ani akınla geldi

Cardozo fenerde kesin bilgi... Gece operasyonuyla A.Y. bizzat halletmiş. Bize de hayırlı olsun demek düşer.

[GG]
pdpxr.jpg
[/GG]

ben durumun piskolojik ve sistemle alakalı oldugunu düşünüyorum atletico ve liverpoolda daha açık alanlarda hucum ediyordu ani ara paslara hareketlenerek fakat chelsea de durum farklıydı bugun ispanya tahiti maçında adam gol makinasına dönüştü ve şaka gibiydi goller cogu kontra ve ani akınla geldi

Haklısında Tahiti maçınıda çok dikkate almamak lazım ama ya.:)

forumda kaynak sorma olayi olmasa sizlere dunya kadar duyum verecemde kaynak soruyorlar bilmiolarki dedigimi baskasina dersen falan filan davasi var..!!!!!...Ama artık gecmis mesajlarım referanslarım oldu...Cok duyum verdim hepsi cikti..Ama kaynak vermedigim icin devamlı susturuldum...Bilmem anlatabildimmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt