Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya birak bu isleri,burdaki üyleri o resimi neden koyuldugunu anlamayacak kadar aptalmi saniyorsun.simdi bende capulculara söven birsey bulsam desemkki sandiktan cikmis resmini koyasam o dusuncedeki insanlari sinirlenmeyecekmi bu forumda.isine gelince polyana kesiliyosun

:)

ya birak bu isleri,burdaki üyleri o resimi neden koyuldugunu anlamayacak kadar aptalmi saniyorsun.simdi bende capulculara söven birsey bulsam desemkki sandiktan cikmis resmini koyasam o dusuncedeki insanlari sinirlenmeyecekmi bu forumda.isine gelince polyana kesiliyosun

iyide bu yazida akp ye veya herhangi bir siyaset bir insana bir laf mi söylenmis yada küfür mü edilmis.

hakaret yok ki o mesajda :SS: yoksa görünmeyen bir yazi varda ben mi göremedim

Farkında mısınız bilmem ama burası transfer nöbeti bunları niye paylaşıyorsunuz diye mesaj atmasaydınız daha az uzardı bu konu. Çok önyargılısınız ve alıngansınız.

Toma 1 geldi sorun ne beyler

bu resimle ilgili daha fazla mesaj yazmayacam konu uzayip insanlar rahatsiz olmasin

resim zaten Gs kongresinden alınmış burası yoğun olduğu için buraya koyulmuş bu anlaşılmayacak bişey degil

sen o paylaşımı yaparsan bu iş elinde sonunda 2 farklı zıt görüşün tartışmasına dönüşür bunuda ne sen ne ben isteriz transfer başlığında böyle tartışmalar olmasını ve başlığın amacının dışına çıkmasını değilmi?

Ozan bugün gün boyu seçim konuşuldu burda bilmem farkında mısın? İsteseniz tek bi mesaj konu dışına çıkıldığında ceza uygulayalım? Kimse kalmaz burda emin ol.

sonuç itibariyle bu durumdan rahatsız olan insanlar var ve yöneticilerin yaklaşımı bu olmamalı benim görüşüm

sen o paylaşımı yaparsan bu iş elinde sonunda 2 farklı zıt görüşün tartışmasına dönüşür bunuda ne sen ne ben isteriz transfer başlığında böyle tartışmalar olmasını ve başlığın amacının dışına çıkmasını değilmi?

sonuç itibariyle bu durumdan rahatsız olan insanlar var ve yöneticilerin yaklaşımı bu olmamalı benim görüşüm

Yöneticiler kendi siyasi görüşlerine göre belirliyorlar cezaları zaten sen boşuna konuşuyosun bence eşitlik yok burda

Arkadaşım adamlar haberini bile yaptılar. Galatasaray kongresinde Ali Koç ve Çarşı oyu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri bak. Şimdi sen gidip bu siteye neden yaptın bu haberi diyebilir misin? Biz de adama neden paylaştın bunu diyemeyiz. Sizin de bundan rahatsız olmanız komik çünkü arkdaşla hiç bir alakası yok. Oyu atana laf söyleyebilirsiniz en fazla.

fatih onunla alakasi yok.kimse paranoya olmadi.millet transfer forumunda kafa dagitiyo.biktik gezidende parktanda capulcudanda yasanan olaylardanda.bari bu forumda gormeyelim

ya iyide yillardir transfer foruumunda yok o ayakabayi yeni aldim yok su kiza taf oldum muhabetler oluunca arada sirada sorun cikmiyorda simdi kongrede capulcunun biri böyle bir sey yazinca ve burda konu olunca nyie bukadar stress yapiorunuz anlamadim ki?!

neyse kapatalim konuyu ya. ya kim atti su resmi buraya yahu :)

lüzumsuzca 10 dk dir bir resim hakinda konusuyoruz

Baskan aksam a 1 transfer aciklar

dermisim :)

Tamam konuyu kapatalım olağan akışına dönsün konu gerek yok bunları tartışmaya

. Bundan sonra rahatsız olduğunuz resim/yazı vs. her ne varsa alıntılayıp cevap vermek yerine şikayet edin lütfen.

Yöneticiler kendi siyasi görüşlerine göre belirliyorlar cezaları zaten sen boşuna konuşuyosun bence eşitlik yok burda

bir dk burda bir sey söylemem gerekir. siyaset forumunda bu olaylara olurken hic de bannlanmadi o dedigin karsi tarafli görüslü kisiler.

1 kisi konu disi atilmisdi yanlis hatirlamiyorsam ama oda baya baya ortami geriyordu sacma sacma sözleri ile. burda da görüs ile alakasi yokdu. ama gezi forumunda katilanlar bilir neler oldu bittigini galiba.

Arkadaşım adamlar haberini bile yaptılar. Galatasaray kongresinde Ali Koç ve Çarşı oyu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri bak. Şimdi sen gidip bu siteye neden yaptın bu haberi diyebilir misin? Biz de adama neden paylaştın bunu diyemeyiz. Sizin de bundan rahatsız olmanız komik çünkü arkdaşla hiç bir alakası yok. Oyu atana laf söyleyebilirsiniz en fazla.

arkadaşım haberini yaptılarsa açarsın konusunu orda tartışmasını yaparsınız insanlar buraya transfer haberleriyle alakalı geliyor ve o paylaşımı görüp sinirleri bozulabiliyor bu hoş birşey mi şimdi ve hala ısrarla paylaşımı savunmanda amacını ortaya koyuyor extra harhangi birşeyde yazmıyacağım artık uzamasını istemiyorum siz haklısınız öyleyse benim işim değil sonuçta bu uyarıyı yapmak yöneticiler bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorsa zaten benim bu konuyu uzatıp germe veya şikayet etme gibi bir lüksüm olamaz..

bir dk burda bir sey söylemem gerekir. siyaset forumunda bu olaylara olurken hic de bannlanmadi o dedigin karsi tarafli görüslü kisiler.

1 kisi konu disi atilmisdi yanlis hatirlamiyorsam ama oda baya baya ortami geriyordu sacma sacma sözleri ile. burda da görüs ile alakasi yokdu. ama gezi forumunda katilanlar bilir neler oldu bittigini galiba.

Orda mıllet ılk gün banlandı zaten sonra acıldı. Karşıt görüşlü biri bişey yazınca hemen aşşagılandı. Zaten ceza alacam diye kimse karşıt görüş bişey yazmadı onlar orda kendi aralarında devrim yaptı neyse konuyu kapatalım abi transfer konusalım :asd:

Tamam konuyu kapatalım olağan akışına dönsün konu gerek yok bunları tartışmaya

. Bundan sonra rahatsız olduğunuz resim/yazı vs. her ne varsa alıntılayıp cevap vermek yerine şikayet edin lütfen.

.

SA ey mübarek nöbetçiler :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt