Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Farfan'la Nani birlikte gelirse Sneijder gidebilir ne yazık ki.Bu yüzden bir tanesi yeter.İnler'i kiralayıp Umut,Melo ve Carlinhos'u alsak yeterli benim için.

Farfan'la Nani birlikte gelirse Sneijder gidebilir ne yazık ki.Bu yüzden bir tanesi yeter.İnler'i kiralayıp Umut Melo ve Carlinhos'u alsak yeterli benim için.

yabancı işi hallolmazsa farfan nani gelmez canm

alpaslan öztürk için kıcımız yırtıldı,her gün scout emre beye mesaj,twit attım ama adam daha yeni bonservissiz standart liegeye transfer oldu..

kerim ise bu haliyle bonservisi artar.. ne biçim scouting ne biçim transfer komitesi var anlamadım...

Şu Brezilya Milli Takımı'nda Lucas niye oynamıyor arkadaşım ya, fred çok mu iyi bu adamdan sco?

Oscar oynuyor onun yerine. Lucas forvet degil kanat/ofansif orta saha. Ama cok kalite bir oyuncu oldugu bi gercek. Herhalde Oscar daha iyi bir pasör oldugu icin o oynuyor. Ileride Hulk'un yerine sag kanatta izleyebiliriz Lucas Moura'yi.

alpaslan öztürk için kıcımız yırtıldı,her gün scout emre beye mesaj,twit attım ama adam daha yeni bonservissiz standart liegeye transfer oldu..

kerim ise bu haliyle bonservisi artar.. ne biçim scouting ne biçim transfer komitesi var anlamadım...

alp kendi istegiyle gitti janm.

kerimin fiyatı neden artsın abartma

beyler u20 macımızı izleyin alparslanı görmeyen gözlere küfür serbest...

utanmaz ve rezil bir transfer komitesi,her gün mesaj attım her gün hem alpaslan hemde kerim için... 30 yaşındaki adamları alır bizimkiler, tulunun transferden sorumlu olduğu düşünülürse bu normal..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

u20 11'de oynayan bir tane oyuncun yoksa altyapın iflas etmiş demektir.buna rağmen bir tane bile genç oyuncu almıyorsan scoutun yok demektir

utanmaz ve rezil bir transfer komitesi,her gün mesaj attım her gün hem alpaslan hemde kerim için... 30 yaşındaki adamları alır bizimkiler, tulunun transferden sorumlu olduğu düşünülürse bu normal..

sana gelmek isteyen salihle hiç ilgilenmezsin gurbetçi oyuncuların çoğu sana sempati duyar dönüp bakmazsın.şimdi uğraşdur,nasıl yabancı oyucuları eleyip,11 kuracam diye.

alp kendi istegiyle gitti janm.

kerimin fiyatı neden artsın abartma

uydurma onun transfer öyküsünü uğur karakullukcuya sor önce, kerimin fiyatı neden artısnmış ,komikmisinn sen,iyi oynayan adamın fiyatı düşecekmi zannediyorsun ve o macda kac tane scoutun olduğunu biliyormusun sen..

yeni yönetim resmen seçildiğine göre

YÖNETİM İSTİFA!!!:mad::mad::mad:

:asd:

Bu turnuvada biraz iyi oynayanın piyasası artar. Piyasa artmadan bi kaç tanesini koparmak lazımdı ama emre utkucan gidip şili - meksika ligini izleyiceğine almanya-hollanda-fransa dan genç türk arasın.

Arkadaş bu milli takımda bir tane oyuncu pozisyon almasını bilmez mi ya top bizdeyken hey yarabbim

Hakkaten yöneticiler yıllardır yok altyapı, yok scouting atıp tutarlar. Türkiyenin en büyük kulübünde yokmudur genç futbolcudan anlayan, keşfeden, takıma kazandıracak bir tane futbolcu simsarı

Bu turnuvada biraz iyi oynayanın piyasası artar. Piyasa artmadan bi kaç tanesini koparmak lazımdı ama emre utkucan gidip şili - meksika ligini izleyiceğine almanya-hollanda-fransa dan genç türk arasın.

emre beyin genc oyuncuların üzerinde durduguınu iyi biliyorum ,alpaslanı hocaya önerdiklerini hocanında izlediğini duydum ama herhalde tulun dene adam herşeyi mahv ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt