Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la olm bırakın dany filan gidenleride birkaçınız şu twitterda duyum filan baksın aylardan beridir sıkıcı nöbetler yaşıyoruz en azından hareketlendirin biraz burayı :D

Yönetim yapacağınız işin..

Tam da sınav haftam tonla okunacak kitap var..

Bu gece veya yarın KAP var..

Bu arada bonzai'nin zararları;

10653866_847358178643001_8459945899674901141_n.jpg

mallıkta son nokta

bursa maçında istenen oyun ve skor gelmezse prandelli istifa başlığını açıyorum görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar ortada köy bile yok gerçi

Ilgi cekmeye gerek yok bu aralar, ironi yapmiyorsan tabi.. Zaten like veren de olmaz millet tatilde..

Maçtan sonra bişeyler bekliyorum. 3-4 oyuncu dedi Prandelli başkan 2-3 oyuncu dedi 3 oyuncu muhtemelen 2si yabancı 1i Türk olur. Ben Tarığı alacağımızı düşünüyorum. Diğer yabancılarda Song+Doumbia 10 numara olur

Pato mato gitmez bize.

25 yaşında 35 yaş kadar bitik kondisyon olarak, ve futbol ile seviyeli bir ilişkisi var senelerdir.

Bize aşk yaşayan adam lazım.

Pato gibi elit yeteneği Türkiye getire biliyorsan son 2 günde.

Al getir. Takımında senin taffo var. Taffo brezilya milli takımın hocalarından birisi sonucta.

Dünyanın sayalı kondisyoner ekibi elinde.

Dünyanın en ateşli taraftarlarının birisi var.

Ya tutarsa yani? Yaş 25 henüz. Riske gireceksen böylesine gir.

Adam az futbolcu değil yahu.

Pato'nun son durumu nedir Mertcan bilgin var mı?

Pato da elano gibi gamsız, heyecansız bir adam. Riskli yani.

Pato heyecansızdan çok Türk futbolcular gibi ( ve bence Breziyalılar içinde de geçerli ) gazla çalışan bi adam. Melo ve Telles ile beraber sinerjiyi yakalama ihtimali yüksek burda. Son durumunu bilmesem de potansiyeli hepimizin malumu.

ne alakası var kardeşim yarın cinlerimizi tepemize getirmez umarım bu takım yoksa kıyamet kopar transferler de gelmedi

geleceği karanlık görüyorum

Hoca yi karistirma ozaman, coluk cocuk oyuncagina cevirenler belli siz de adapte olmayin onlara..

Muslera

Veysel Semih Koray Hakan

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Doumbia

Çok mu zor laa. Arada bi Muslerayı dinlendiripte Songu değerlendiririz. Ama Tellesin oynamaması gerekiyor

Puff Münir Özkul öldğü goygoyu gibi çıg gibi büyüyor o saçma tweet. En son dün gece görmüştüm hangi zaman dilimine göre acab

[attachment=12940:uploadfromtaptalk1409346401198.jpg] bu adamı ben çok sevdim ah be reis keşke gitmeseydin adam 10 numara adammis adam tazminat bile istemedi inş. Bir gün yollarimiz kesişir ve başarılı oluruz reis.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1409346401198.webp
    uploadfromtaptalk1409346401198.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt