Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fifa dostlari icin bu adam;

8118035b2f9db1df1157f74da923ecec.jpg

SM-P602 cihazımdan gönderildi

mbia baros'un kokuyorsun imasında bulunduğu adam değil mi?

n 18 April 2007, Mbia was abused by Lyon player Milan Baroš. This led to disciplinary action being taken against Baroš by the French Football Federation, who banned the striker for three matches for implying that Mbia smelt.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bbY2cLbEl7A[/media]

Senol hoca Umutu istiyormus. Umut + 4 Milyon bence gayet güzel bir rakam.

bana kalsa bende ozanı ısterım haklısın da.bu teklıfı de kabul etmezler.bursaspor dan adam almak zor zaten.ozanı neden yolladınız dıye taraftar klubu çok karıştırır.tepkıden korkar bursa yönetımı.

Mbia'ın gelmesinin avantjları:

1. Stoper rotasyonu

2. Ortasaha rotasyonu

3. Melo ve Seçuk'un rezalet hallerinden toparlanma imkanı

4. Yedek kalabilecek biri olması

5. Oyunu tutmak gerektiğinde mesela Sneijder'i çıkarıp gönül rahatlığıyla ortasahaya atılabilecek bir adam

6. Bonservissiz

dezavantajlar:

1. Kamp geçirmemiş olması

2. Afrikalı olması (mental eksiklik ve Afrika kupası)

Hem de kupa yolunda önemli katkisi vardi bu adamin.

aynen,orta sahaya müthis direnc katar

selcuk ve melonun da defansif yükünü azaltır

az öncede söyledim bjk de atibanın yaptıgı görevi yapar bizde

atibanın 1 tık üstü diyebilirim

yalnız bu kadar zaman nasıl bosta kalmıs anlamadım

sakatlıgı felan yoktur umarım

qpr den sevıllaya kıralık gıtmıs suanda da bonservısı elınde.sevılla neden almadı acaba..meloyu bıraz one atarız selcuktan ıyı maestro olur hem drıblıng ı hem pasları on kat daha ıyı.

SON DAKİKA | Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe yönetimindeki görevinden istifa etti. (Beyaz Futbol)

Mbia geçen sene izlediğim sevilla maçlarında yardırıyodu nasıl bu zamana kadar klüp bulamamış ilginç

Mbia son 48 saatte alınabilecek en iyi adam Song'dan sonra. Ben birine transfer olmuştur bonservisi yok nasılsa diye düşünüyordum hala kimseye imza atmamış demek ki.

Mbia alinirsa ,su anki melonun yerinde oynayacak Melo ve Selcuk daha cok hucuma cikicak o zaman ,belki Selcuk pasam biraz daha rahatlar hucum konusunda ,birdahada bahanesi kalmaz cok defans yapiyorum hucuma katilamiyorum diye

Mbia ve Melo iyi bir ikili olurlar orta sahada mesela SL maclarinda. Melo biraz daha ofansif bir role bürünür, Mbia ise biraz daha defansif.

Bal gibi de olur. Gerekirse stoperde de oynar. Bence Dortmund ve Arsenal maclarinda bize baya bir katki saglar mesela.

Orta sahamiz mutlaka direncli olmali o maclarda. Hadi Melo da iyi degil su an ama en gec o zamana toparlar. Sezon basinda Melo hep böyle.

Ama Selcuk dan beklentim sifir benim bu sezon. Daha özelestiri yapamayan adam nasil kendini düzeltsin.

Sabriyi beğenenlerden değilim ama veyselden,baltadan ve tellesten daha iyi bek,sabri orta tutturamıyor ama diğerleri Orta yapacak pozisyona bile giremiyorlar

Mbia'ın gelmesinin avantjları:

1. Stoper rotasyonu

2. Ortasaha rotasyonu

3. Melo ve Seçuk'un rezalet hallerinden toparlanma imkanı

4. Yedek kalabilecek biri olması

5. Oyunu tutmak gerektiğinde mesela Sneijder'i çıkarıp gönül rahatlığıyla ortasahaya atılabilecek bir adam

6. Bonservissiz

dezavantajlar:

1. Kamp geçirmemiş olması

2. Afrikalı olması (mental eksiklik ve Afrika kupası)

Biz Selçuk'a odaklandık ama Melo da ne kadar kötü oynuyor ya ? Bugün Yekta ikisinden de baya iyi oynadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt