Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut gundoganin gelecegine kefilim tek handikapi fizigi 3 4 yili var takip edilmeli ilkay gundogan etkisi yapabilir iyi islense ama bu ulkede hangi potansiyel gelismis ki :))

herkese iyi geceler

inş sabah 3-4 kap bildirimi görürüm :smug:

valla başlık çok hareketli yetişemiyorum f5 tuşuna bastıkça altından toz kalkıyor düşünün artık bu transfer döneminde neler çektiğimizi neyseki bu son gün renkli geçicek :asd:

Umut gundoganin gelecegine kefilim tek handikapi fizigi 3 4 yili var takip edilmeli ilkay gundogan etkisi yapabilir iyi islense ama bu ulkede hangi potansiyel gelismis ki :))

Umut Gündogan'in teknigi gercekten iyi ama defansi resmen yok adamin. Yok sayilir bile demiyorum, bildigin hic defansi yok. Orta saha oyuncusu icin bu önemli. Bu yüzden sans bulamiyor.

Bi kap gelseydi barí...

Yine yarina kaldik

* LG G2 Tapatalk *

Su ülkede ozan tufan disinda para edecek bir bek yok.. Tarik sirf yerli diye alinir ama maç eseri 2-3 tur.. Ozan alinacaksa grrekirsa 6-7 verilmeli

İşde GS taraftarının sorunu. Sözüm sana değil herkese.

Kaç kere izledin ozan tufanı ?

Tıpkı tarık gibi 1 maç izleyip adamları yere göğe koyamıyorsunuz sonra bizde 1 maç kötü oynayınca çöp...

Yasin gelmeden önce kral yapdınız adamı .

Bir belçi hazırlık maçında göklere çıkardınız brumayı kesdiniz.

Simdi adam çöp oldu....

Veysel hazırlık maçlarının en iyisi idi. Hepinizin gözünde bu sene yeter di.

2 maç kötü oynadı sebebini bilmiyoruz belki idmanlardan vucut kendine gelemedi belki heyecan

Adamı hemen çöp yapdınız...

Geçen sene telles i yere göğe sığdıramıyordunuz bindirmelerini falan görünce çıldırıyordunuz.

Adam bu sene oldu çöppp...

Chedjou dan bahsetmiyorum bile. Satan satanaydı adamı çöpün alasıydı.

Şimdi varsa yoksa chedjou defansa takviye lazım değil

Bir karar verin bence....

Bugün mbia ya kral diyenler yarın gelse 2 yan pas yapsa selcuk 2 derler..

Çok sağlam bir önlibero, geçmiş yıllardan bildiğim kadarıyla...''Sakatlık gibi bir durumu yoksa...'' diye çekincemi de belirttim zaten...Hiç tanımadığını söylediğin bir futbolcu hakkında, sırf bir kulüple anlaşmamış olmasını baz alarak ''İstemiyorum'' diye kesin bir hükme varmak ne kadar doğru peki?...Bonservisi elinde olan oyuncular çok daha seçici davranabiliyorlar...Caner de uzun süre sözleşme imzalamamıştı, belli ki Avrupanın elit kulüplerinden cazip bir teklif gelmedi, kulübünde kaldı, kalitesi düşmüş mü oldu?...

Düşüncemi tam anlatamamış olabilirim ilk mesajda istemiyorum doğru kelime olmamış.Şüphelendim açıkcası bu oyuncudan sakatlık olabilir disiplinsiz olabilir vs.gibi.

Umut Gundogandan futbolcu olmaz, siz nasil izlediniz anlamiyorum.

Ben hic begenmedim kendisini bildigin selcuk gibi gölge pres yapiyor, biktim artik bu gölge presci ortasahalardan.

Bize iste Guarin gibi bir adam lazim umut fln bunlar Galatasaray topcusu degil renkdaslarim kendinizi kandirmayin.

Yektayi hic sevmem ama 100 umut bir yekta etmez. Hadi onu gectim Umut oynayacagina Furkan orda oynasin daha iyi.

Ortagöbekte oynayan adam sirf adam calimliyor diye oynatilmaz ozaman Emre Colagi oynatalim orda ne farki kalir.

Ki top sektirme olayi zaten tuzu biberi oldu.

Bilmem hatirlayan kaldimi o gunu, prandellinin ilk antremani ve umut top sektiriyordu burdada konusu gecmisti :D

valla tarık transferı ıcın tff fılan suclanmaz tek suclancak taraf bızım yonetımımız...gecen sene belese en kotu 2m euroya alacakken almayıp ustune 3.5m euro salıhe verdık suan 4.5m euro + umut u verıcez...kısacası 6m euro zarara ugradık

Bu son 2 günde 1 milyon isim dolaşır herhalde artık.

Bide transfer yapmadan kapatıyoruzmu olayı :DD

Forumda cezalar havada uçuşur galiba

Vay be ne günlerdi şurada sabahladığım günleri hatırladım da şimdi. Üzerinden baya geçmiş hatta 2 yıldan fazla oldu siteye girmeyeli. İsimler değişmiş ama ruh değişmemiş. Herkese iyi nöbetler umarım takımımıza en hayırlı transferleri yaparız sezon bitmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt