Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak ile Umut sektirebiliyor de ne oluyor
Bu cocuk oynadigi maclarda pek fena degildi aslinda. Oyun görüsü bence kötü degil, dikine de giden bir eleman, sadece biraz Colak gibi vasifsiz.
Su bursa macinda selcuk yerine umut g. oynasa selcuk'u aratir miydi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sol bek yazsan anlıyacamda sağ bek pek olmamış sanki renkdaş![]()
Ozan Tufanın mevkiisi ne arkadaşlar
Umut gundoganin gelecegine kefilim tek handikapi fizigi 3 4 yili var takip edilmeli ilkay gundogan etkisi yapabilir iyi islense ama bu ulkede hangi potansiyel gelismis ki)
valla başlık çok hareketli yetişemiyorum f5 tuşuna bastıkça altından toz kalkıyor düşünün artık bu transfer döneminde neler çektiğimizi neyseki bu son gün renkli geçicek![]()
Aslinda bu cocuk Sneyderin yedegi olarak takimda kalmasi lazimdi.
Sneyder sakatlansa kim var elimizde Emre haric ?
Su ülkede ozan tufan disinda para edecek bir bek yok.. Tarik sirf yerli diye alinir ama maç eseri 2-3 tur.. Ozan alinacaksa grrekirsa 6-7 verilmeli
Çok sağlam bir önlibero, geçmiş yıllardan bildiğim kadarıyla...''Sakatlık gibi bir durumu yoksa...'' diye çekincemi de belirttim zaten...Hiç tanımadığını söylediğin bir futbolcu hakkında, sırf bir kulüple anlaşmamış olmasını baz alarak ''İstemiyorum'' diye kesin bir hükme varmak ne kadar doğru peki?...Bonservisi elinde olan oyuncular çok daha seçici davranabiliyorlar...Caner de uzun süre sözleşme imzalamamıştı, belli ki Avrupanın elit kulüplerinden cazip bir teklif gelmedi, kulübünde kaldı, kalitesi düşmüş mü oldu?...
Ozan Tufan derim ben.