Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi efendim Galatasarayın illaki milyonlarca eurosu çöpe atılacak dolayısıyla ya goran pandev yahut almeida başkası kurtarmaz...sirke dönmüş klüp bazılarının haberi yok...

pandev italyanın necati ateş'idir beyler iş yapar

şimdi efendim Galatasarayın illaki milyonlarca eurosu çöpe atılacak dolayısıyla ya goran pandev yahut almeida başkası kurtarmaz...sirke dönmüş klüp bazılarının haberi yok...

Doumbia gelse keske. Patoya de hayir demem. ama Pandev nedir ya, bitmis 31 yasinda, ancak yedek forvet olur. BJK,Kasimpasa falan alsin,

Valla aynen. Kanat desen kanat değil , forvet desen forvet değil. Boyu Sneijder'den de kısa sanırım. Bitiriciliği de iyi değil. Almeida bile Pandev denen maldan bin kat iyidir.

futbolu bırakmışların keriz parası yediği takımımıza bir başka futbol emeklisi transferi daha , sahnede goooraaaaaaan pandev .... alkışlayın transfer delisi taraftarlar ,alın size pandevvvvvv.... kesin tulun transferidir o iyi bilir böyle emeklileri bulma işini...

Ali nacinin haberini paylasıyorum farklı isim yok

[attachment=12980:ImageUploadedByTapatalk1409444909.930444.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1409444909.930444.webp
    ImageUploadedByTapatalk1409444909.930444.webp
    146,2 KB · Görüntüleme: 287
Valla aynen. Kanat desen kanat değil , forvet desen forvet değil. Boyu Sneijder'den de kısa sanırım. Bitiriciliği de iyi değil. Almeida bile Pandev denen maldan bin kat iyidir.

Pandev 1.84, Sneijder 1.70 evet Pandev tam 14 cm kısa Sneijder'den.Ayrıca Pandev kanat forvet ve forvet oynayabiliyor ama o kadar jokerki istersen orta sahaya çek.Elmander'e dilenen taraftarın Pandev'i itin bir tarafına sokmak için boyunun Sneijder'den kısa olduğunu iddia etmesi :(

bu 3lü gelse yeter zaten. Ama Pato olsaydı keşke.

Pandev, Almeida dışında, adı geçen en iddiasız isim sanırım.. Bunu alır bizimkiler kimse kalmayınca. Riera gibi çok para vermeseler bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt