Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarik ve almeida gelecek diye korkarken birde pandev cikti basimiza.
offfff ki offff
tansiyon yukselise gecti yine.
Pandev'in forumda gömüldüğü kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Leblebici bir forvet değil kabul ama tekniği iyidir, ileride top tutar, pozisyon hazırlar, agresiftir... Kısacası faydalı olur gelirse. Almeida'yla falan kıyaslanmaz bana göre.
tapatalk
bence ikiside gelmemeli. ne pandev ne almeida.
eger alamiyorsak iyi bir forvet almayalim kimseyi o zaman.
pandev ne kardes. seneye birine kiralamaya ugrasicaz. kapi gibide kontrat yaptiktan sonra.
benim icin kistas su kardes: bu gelecek oyuncu brumayi kesmeye degermi.
su durumda muslera, melo ve sneijder kesin oynayacak ve hatta chedjouda (veya olursa mbia) prandellinin kurdugu kadrolara baktigimizda. yani bu gelecek kisi yuzde 90 brumayi kesecek.
ben sahsen pandev (veya almeida gereksizi) gibi biri icin brumanin kesilmesini icime sindiremem.
ha getirirsin doumbia veya campbell tarzi biri o zaman insanlara niye brumayi kestigini anlatabilirsin ama pandev veya almeida getirerek degil.
Dünkü Chedjou'dan onsuz kadro yapmak intihar olur.
Şu an en iyi noktamız şaşılacak derecede stoperlerimiz.
Galatasaray üc yildir Türkiye´nin en iyi savunma oynayan takimi. Gecen sezon sorunumuz kisir bir sekilde olan, ve islemeyen hücum oyunumuz oldu. Hücum da savunmada takim olarak yapilir. Yani mesele su an oyunculardan cok Teknik Direktör´de. Bu takimi ofansif anlamda yeniden isleyecek hale getirmesi lazim, Mancini bastan itibaren takimi yanlis analiz ettigi icin, takimimiz hücum anlaminda köreldi. Bence Prandelli olayin farkinda, ve bu oynatacagi sistemden belli zaten.
Şu an taktik anlamında çok büyük bir değişiklik beklemiyorum ben en azından ilk 10 hafta.
Bu süreçte oyuncularımızın performansı belirleyici olacakki dünkü maçta savunma en azından güven verdi bana.
Sıkıntımız ise orta alan üçlümüzün inanılmaz formsuz olması.Biraz form tutsalar şu kadro ile bile iyi bir takım oluruz.
Açıkçası bu dakikan sonra gelecek transferden beklentim yok benim. Sadece Gökhan İnler çok iyi giderdi o da imkansız.
Pandev'in forumda gömüldüğü kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Leblebici bir forvet değil kabul ama tekniği iyidir, ileride top tutar, pozisyon hazırlar, agresiftir... Kısacası faydalı olur gelirse. Almeida'yla falan kıyaslanmaz bana göre.
tapatalk
Dünkü Chedjou'dan onsuz kadro yapmak intihar olur.
Şu an en iyi noktamız şaşılacak derecede stoperlerimiz.
Form tutmalari icin, dogru oynatilmalari cok önemli. Mancini sagolsun Drogba´yi bile köreltmeyi basardi, hücum anlaminda takimda bir kimlik birakmadi. Bunlar zaman ile yeniden islemeye basliyacaktir. Takim su an iyi bir yolda, Terim´den sonra direk Prandelli gelseydi, su an cok farkli durumda olurduk.
Prandelli takimi ofansif oynatacak, macin büyük bir bölümünü defansif oynamis olsak da, hücuma bir cok kez kalabalik cikmaya calistik. Bunu su an belki cogu kisi fark etmemisdir, ama bunlar gelecege yönelik umut vaat eden noktalar.
transfer yapmak için transfer yapacaksak gerek yok ne pandevi arkadaş !!!
s.a varmı bir gelişme 12 saattir girmedim foruma ?