Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarik ve almeida gelecek diye korkarken birde pandev cikti basimiza.

offfff ki offff

tansiyon yukselise gecti yine.

tarik ve almeida gelecek diye korkarken birde pandev cikti basimiza.

offfff ki offff

tansiyon yukselise gecti yine.

Pandev'in forumda gömüldüğü kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Leblebici bir forvet değil kabul ama tekniği iyidir, ileride top tutar, pozisyon hazırlar, agresiftir... Kısacası faydalı olur gelirse. Almeida'yla falan kıyaslanmaz bana göre.

tapatalk

Leblebici bir forvet değil kabul ama tekniği iyidir, ileride top tutar, pozisyon hazırlar, agresiftir... Kısacası faydalı olur gelirse. Almeida'yla falan kıyaslanmaz bana göre.

tapatalk

bence ikiside gelmemeli. ne pandev ne almeida.

eger alamiyorsak iyi bir forvet almayalim kimseyi o zaman.

pandev ne kardes. seneye birine kiralamaya ugrasicaz. kapi gibide kontrat yaptiktan sonra.

benim icin kiriter su kardes: bu gelecek oyuncu brumayi kesmeye degermi.

su durumda muslera, melo ve sneijder kesin oynayacak ve hatta chedjouda (veya olursa mbia) prandellinin kurdugu kadrolara baktigimizda. yani bu gelecek kisi yuzde 90 brumayi kesecek.

ben sahsen pandev (veya almeida gereksizi) gibi biri icin brumanin kesilmesini icime sindiremem.

ha getirirsin doumbia veya campbell tarzi biri o zaman insanlara niye brumayi kestigini anlatabilirsin ama pandev veya almeida getirerek degil.

bence ikiside gelmemeli. ne pandev ne almeida.

eger alamiyorsak iyi bir forvet almayalim kimseyi o zaman.

pandev ne kardes. seneye birine kiralamaya ugrasicaz. kapi gibide kontrat yaptiktan sonra.

benim icin kistas su kardes: bu gelecek oyuncu brumayi kesmeye degermi.

su durumda muslera, melo ve sneijder kesin oynayacak ve hatta chedjouda (veya olursa mbia) prandellinin kurdugu kadrolara baktigimizda. yani bu gelecek kisi yuzde 90 brumayi kesecek.

ben sahsen pandev (veya almeida gereksizi) gibi biri icin brumanin kesilmesini icime sindiremem.

ha getirirsin doumbia veya campbell tarzi biri o zaman insanlara niye brumayi kestigini anlatabilirsin ama pandev veya almeida getirerek degil.

Bruma yedek kalsa da her maç oyuna girer bana göre. 60.dakika Sneijder'in kondisyonu düşer alırsın. Burak kötüdür o maç alırsın. Veya Pandev etkisizdir alırsın... vs.

Bu noktada Pandev'in hem kanatta hem uçta oynaması avantaj sağlar diye düşünüyorum.

Campbell'ı hepimiz isteriz ama getirmek zor demek ki ben kalan süreçte Pandev'in gelebilecek en iyi isimlerden biri olduğunu sanıyorum. Tabi astronomik bedeller ödenirse yanlış olur ama uygun şartlarda geliyorsa isterim şahsen. Stili bizim lige çok uygun keza ŞL'de de tecrübesiyle katkı verir.

tapatalk

Ujifalusi´yi ve Elmander´i beyenmeyen taraftardan, Pandev´i begenmesini bekleyemem. :) Genc oyuncu alicaz deyip, Pandev´i almak yönetimin plansiz hareket ettigini ortaya koyuyor. Ama Pandev bu lig´de Kuyt/Elmander etkisi yaratir. Tabi, bir Doumbia degil, yada Pato kadar sexy bir adi yok, ama maddi durumumuz iyi degil iste...

Mikel, Mbia, Guarin bu oyuncularin hic birine hayir demem. Hatta Mikel bana göre en uygun oyuncu aralarinda... He, iki tane yabanci alirsan, en az bi tane türk pasaportu olan Bek alman gerekir. Yoksa yabanci siniri bizi zorlar...

Pandev´e iki yildan uzun sözlesme vermezler ise, bence iyi bir transfer olur.

Bana göre mantikli olan ya 1 tane, yada üc tane oyuncu almak olur. Ikinci yabanciyi aliyorsun, bek olarak oyniyabilecek Türk oyuncu sart olur.

Dünkü Chedjou'dan onsuz kadro yapmak intihar olur.

Şu an en iyi noktamız şaşılacak derecede stoperlerimiz.

Galatasaray üc yildir Türkiye´nin en iyi savunma oynayan takimi. Gecen sezon sorunumuz kisir bir sekilde olan, ve islemeyen hücum oyunumuz oldu. Hücum da savunmada takim olarak yapilir. Yani mesele su an oyunculardan cok Teknik Direktör´de. Bu takimi ofansif anlamda yeniden isleyecek hale getirmesi lazim, Mancini bastan itibaren takimi yanlis analiz ettigi icin, takimimiz hücum anlaminda köreldi. Bence Prandelli olayin farkinda, ve bu oynatacagi sistemden belli zaten.

Galatasaray üc yildir Türkiye´nin en iyi savunma oynayan takimi. Gecen sezon sorunumuz kisir bir sekilde olan, ve islemeyen hücum oyunumuz oldu. Hücum da savunmada takim olarak yapilir. Yani mesele su an oyunculardan cok Teknik Direktör´de. Bu takimi ofansif anlamda yeniden isleyecek hale getirmesi lazim, Mancini bastan itibaren takimi yanlis analiz ettigi icin, takimimiz hücum anlaminda köreldi. Bence Prandelli olayin farkinda, ve bu oynatacagi sistemden belli zaten.

Şu an taktik anlamında çok büyük bir değişiklik beklemiyorum ben en azından ilk 10 hafta.

Bu süreçte oyuncularımızın performansı belirleyici olacakki dünkü maçta savunma en azından güven verdi bana.

Sıkıntımız ise orta alan üçlümüzün inanılmaz formsuz olması.Biraz form tutsalar şu kadro ile bile iyi bir takım oluruz.

Açıkçası bu dakikan sonra gelecek transferden beklentim yok benim. Sadece Gökhan İnler çok iyi giderdi o da imkansız.

Şu an taktik anlamında çok büyük bir değişiklik beklemiyorum ben en azından ilk 10 hafta.

Bu süreçte oyuncularımızın performansı belirleyici olacakki dünkü maçta savunma en azından güven verdi bana.

Sıkıntımız ise orta alan üçlümüzün inanılmaz formsuz olması.Biraz form tutsalar şu kadro ile bile iyi bir takım oluruz.

Açıkçası bu dakikan sonra gelecek transferden beklentim yok benim. Sadece Gökhan İnler çok iyi giderdi o da imkansız.

Form tutmalari icin, dogru oynatilmalari cok önemli. Mancini sagolsun Drogba´yi bile köreltmeyi basardi, hücum anlaminda takimda bir kimlik birakmadi. Bunlar zaman ile yeniden islemeye basliyacaktir. Takim su an iyi bir yolda, Terim´den sonra direk Prandelli gelseydi, su an cok farkli durumda olurduk.

Prandelli takimi ofansif oynatacak, macin büyük bir bölümünü defansif oynamis olsak da, hücuma bir cok kez kalabalik cikmaya calistik. Bunu su an belki cogu kisi fark etmemisdir, ama bunlar gelecege yönelik umut vaat eden noktalar.

Olamaz mı ?

Olabilir..

Ekli dosyalar

• C8654C55B63A28A2CA4A142070666FCD (1).gif
    C8654C55B63A28A2CA4A142070666FCD (1).gif
    74,1 KB · Görüntüleme: 59

tapatalk

Pandev dedigin tum ozelliklere sahip handikapi ise yaşı.bonservis parasi verecegimiz bir oyuncu en fazla 27 28 olmali

Pandev? Foruma girmeye korkarım bu saagten sonra bep seviye düşürüyor yonetim sagolsun pandev velecegine kimse gelmesin

Sebebi kapanarak oynamamız. Golü attıktan sonra daha da kapandık dikkat edersen. Fener maçında da aynı şekil oynamıştık. Bu kötü bir şey mi? kesinlikle hayır. Özellikle deplasmanlarda çok işimize yarayacak. Kendi evimizde de böyle oynarsak o zaman eleştiririm.

Form tutmalari icin, dogru oynatilmalari cok önemli. Mancini sagolsun Drogba´yi bile köreltmeyi basardi, hücum anlaminda takimda bir kimlik birakmadi. Bunlar zaman ile yeniden islemeye basliyacaktir. Takim su an iyi bir yolda, Terim´den sonra direk Prandelli gelseydi, su an cok farkli durumda olurduk.

Prandelli takimi ofansif oynatacak, macin büyük bir bölümünü defansif oynamis olsak da, hücuma bir cok kez kalabalik cikmaya calistik. Bunu su an belki cogu kisi fark etmemisdir, ama bunlar gelecege yönelik umut vaat eden noktalar.

Mancini de aslında Ancelotti'nin oynattığı 4-3-3'ü oynatmak istiyordu ama oyunculardan verim alma konusunda sorun yaşıyordu. Dün ve Fenerbahçe maçında istenen oyun Prandelli'nin sürekli planıysa Cesare de Ancelotti'nin oynattığı oyunun birebir aynısını görmek istiyor. Öne geçtiğimiz zaman etkili ataklarla Madrid gibi rakibi dağıtmak amaç bizim 6-1 yenildiğimiz maç gibi o maçın hakkı asla öyle değildi ama gelip atıp gidiyorlar. Bizim dünkü maça da bakarsak hiç oyunu domine edemedik ama net gol fırsatları bulduk.

Bu oyunun adı kontra atak futbolu değil aslında basketboldaki gibi ''Fast Break''. Kontra atakta beklersin ve fırsat buldukça gidersin ama Fast Break ile topu kapmak için pres yaparsın ve kaptığın anda en hızlı şekilde gole gitmeyi denersin. Biz dün bunu zaman zaman başardık ama Bursa'nın çok kötü savunması da buna izin verdi. Bu oyun için en önemli nokta orta saha ama bizim şuan en zayıf noktamız da orta saha. Selçuk, hem hızlı oynayamıyor hem de hızlı düşünemiyor yani her bakımdan bu sistemi bozuyor. En önemli oyuncumuz Sneijder de şuan tam anlamıyla hazır değil. Mesela dünkü gibi 4-3-1-2 oynayacaksak orta sahadaki üçlü Mbia-Melo-Gökhan İnler olsa muhteşem olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt