Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum pandev bu kadar berbatmi harbiden. formumu iyi degil. topçulugunumu sevmiyorsunuz. bu herif gelse bile buragin oynayacagini düşünüyor. bruma yedege geçer diye düşünüyorum. hoca böyle düşünüyor bence.

Öyle olacak bence de ama Bruma 12.oyuncu olur, her maç oyuna girer birilerinin yerine 60'tan sonra vs.

tapatalk

olum pandev bu kadar berbatmi harbiden. formumu iyi degil. topçulugunumu sevmiyorsunuz. bu herif gelse bile buragin oynayacagini düşünüyor. bruma yedege geçer diye düşünüyorum. hoca böyle düşünüyor bence.

Aynen öyle olacak zaten, ikinci forvet şeklinde oynayacak Pandev, tek forvet değil. Bu yabancı sınırında o kadar yabancı koyup Burak'ı kesemezsin zaten.

beyler siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamak mümkün değil trabzonun forveti uefada final oynamış fenerin forveti emenike kuyt dünya kupası oynadı sow zaten ortada pandev kim yaa bitmiş İtalyan serie a da orta sınıf bir takımın 31 lik forveti Gençlerbirliği alsa iyi transfer derim ama bize olmaz

Bugün son 100 metreye girildi bakalım neler görücez merak ediyorum yine son dakikda değil son saniyeye bıraktık işi inş. hayırlısı olur transfer konusunda geleneği bozmuyoruz. 1 günde 3-4 transfer yapılırsa ben fazla birşey beklemiyorum almak için alınmış transferler olucaktır.

Dzemali de o tarz adam değil ki..

Bildiğin pasör oyuncu

Arkadaşların dediğine göre top yapıp arkayı toplayabilecek bir oyuncu gibi geldi bana ama. Benim tek söyleyebileceğim net bir orta saha ihtiyacımız var. Pandev de takıma kesin katkı sağlayacaktır. Daha iyileri olabilir miydi tabiki olabilirdi ama istediğimiz oyuncular gelmedi diye gelenleri yermek de hoş değil.

Muslera

Veysel semih zan tarik

Selcuk melo cemali

Sneijder

Pandev burak

Mi simdi yani? Nasil oynayacak bu takim hanginsistemde oynayacak puuff

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt