Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida'dan iyi oldugunu kimse tartismiyor. Evet cok kaliteli futbolcuydu. Ama 31 yas forvet icin yasli, hem de 2. forvet oynayan, yani daha hareketli ve cabuk olmasi gereken, kanatlarda oynayabilmesi gereken bir adam icin yasli. Bruma'yi kesecegi icin cok yasli.

2-3 sene daha rahat oynar profosyonelliği üst düzey bi adam Pandev.Necati'nin öldü bitti denilen hali bile nasıl katkı verdi 2 sene önce hatırlayın Pandev Necati'nin 2 gömlek üstü işte oyun stilleri bire bir aynı

Pato nedir beyler Allah askina ya. Elmander ve hatta Muslera ve Melo gelincede elestirenler simdi elestirenlerle ayni bence. Su imkanlarda gayet iyi transferler.

Gesendet von meinem LG G3

uefa kriterleri tepemizde beklerken millet ne trasferi bekliyo acaba kendimizi kandirmayalim biz bayern filan degiliz dzemaliyi bilmiyorum ama pandev iyidir

Pandev ve Dzemaili'yi hiç izlediniz mi de çöp diyorsunuz? İşe yaramaz diyorsunuz?

Şu şartlarda alınabilecek en iyi adamları alıyoruz.

Alex Song? Mbia? Pato?

Herkes ister bu adamları. Alex ve Mbia bizi tercih etmedi, yönetim ne yapsın?

Pato? Kiralık istedik, bonservisi pahalı geldi.

Mali durumun kötü olduğunu bilmiyorsunuz herhalde, ona göre beklentilerinizi ayarlamanız gerekirdi.

Dzemaili ve Pandev yıllardır futbol piyasasında yeri olan, kendini kanıtlamış tecrübeli isimler.

Mevcut kadromuzda kesinlikle fark yaratacaklardır.

Ayrıca hiç adam alınmamasından iyidir. Ben memnunum. En azından adamlar daha sahaya çıkmadan da yerin dibine sokmuyorum!

İnşallah başarılı olurlar...

Belkide Prandelli istemiştir veya Sneijderin önerisi olamazmı zaten 2 sinin bir arada oynadıgını düşürsek o bakımdan arada Sneijderide kattıgınızda takım olarak aralarında tam anlaşan ve attıkları PASLARI yerini bulan ,ve hucumda daha az hata yapıp daha az kontra yerse takım , bunun neticesinde gol atmada zorluk çekmesek

.

Bütün bunları yaşamadan görmeden bilemeyiz tabi , benim tahminim Prandelli ilerdeki ÇOK PAS hatasının takımı olumsuz etkiledigini görmüştür.

Buna çare olarakta ( bazı maçlarda Selçuk ve Burak ,ve digerleri orta sahada pas verirken ) egositçe davranmalarına karşılık birbirleriyle uyumlu 2-3 topçuyla çalışmak PRANDELLİ in tercihi olamazmı..

Mancinin yapamadıgını beceriksiz ve acemi gibi oynuyanların yerine ,bir birleriyle uyumlu olanları takıma monte edip uyumlu takım olmak istemez olamazmı Prandelli..

Gelenler İtalyadan ee Prandelli İtalyan milli takımını çalıştırırken oradaki takımları seyretiginden hangi futbolcuya ihtiyacı oldugunu gördüyse , bunun üzerine bu alınacakların istedigi gibi oldugunu biliyorsa bu transferleri fazlaca eleştirmek gereksiz..

Zira yeni gelecekleri PRANDELLİ tanıyor ,onların neler yapacagınıda biliyordur ,Brezilyadan-Arjantinden ve diger yerden gelecek olanların Türkiye ye uyumu uzun süreceginden ,ama bunların ise gerek iklim gerse Bölgesel olarak fazlada uyumsuz olacagını sanmıyorum..

Gelirlerse İNŞALLAH başarılı olurlar begenmiyenlerde UTANIR diyelim..

Tabi eger hoca yukarda yazdıgım gibi kendisi istediyse ..

Geçen sene Arsenal ve Dortmundun elediği takımdan oyuncu mu alınır yahu?

Biz mesela neden Juvenstus'dan Vidalı almıyoruz ha ha ha cevap verin biz bilmiyoruz mu bu oyuncuları sanıyorsunuz 1-2 saatimizi alır ancak. Bu kadar basit.

Kosta Rika'nın yendiği ülkenin TD sini aldık ama :D

patoyu isteyenler en son hangi maçta nerde izlediniz patoyu milandan gece hayatı içki kumar yüzünden ülkesine dönen oyuncu brezilyada napıyor bilen varmı

aydınlatsın bizde öğrenelim neymiş pato sevdası yoksa milandaki patonun yarısını bile alırım ama o patodan eser yok

Bi bok bildikleri yok isim taraftarı işte. Pato mu iyi milanda oynamıştı yaş kriteri de uygun gelsin bunların mantığı bu maç izlemeye gerek yok. 2 kriter tutsun yeter isterse alkolik yada keş olsun farketmez bunlara.

Tapa

Bu şişkin kadronun 3 ihtiyacı vardı transfer sezonuna girerken:

1) Kullanmayacağımız adamları en iyi kazançla göndermek

2) Chedjou'nun yerine hava toplarında çok etkili liderlik özelliği olan çok ağır kalmayacak bir stoper almak

3) Burak'ın yerine ileride top tutabilecek teknik kapasitesi iyi üst düzey bir santrafor almak.

Bence bunların hiçbirini yapamayarak 15m€ parayı çöpe attık. Dzemali, Pandev iyi oyuncular ama Eboue de iyi oyuncu. Yabancı sınırlaması olan bir ligde yabancı kontenjanını doğru kullanmazsan başarısız olursun. Önümüzdeki yaz aldığımız bu oyuncuları yine üstüne para vererek yollamaya çalışacağız. Tebrikler yönetim.

Pandev elbet tek forvet de oynayabilir...ama o SS (destekçi Forvet) olarak full katkı verir.

RM___Dmc___MC___LM

___________SS__________

____________ST_________

____Mc___dmc___mc___

__________Amc_________

________SS___ST________

patoyu isteyenler en son hangi maçta nerde izlediniz patoyu milandan gece hayatı içki kumar yüzünden ülkesine dönen oyuncu brezilyada napıyor bilen varmı

aydınlatsın bizde öğrenelim neymiş pato sevdası yoksa milandaki patonun yarısını bile alırım ama o patodan eser yok

Bu Pato beğenmedikleri İtalya liginden şutlandı Brezilya'ya. orda da tutunamadı, kulüp kulüp kiralık geziyor. Beğenmedikleri Pandev, italya ligine yıllardır tecavüz eden bir adam. Inter, Lazio, Napoli gibi ligin güçlü ekiplerinde oynamış üst düzey bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt