Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veysel-semih-hakan-tarık 4lüsü ligde inanılmaz rahatlatacak bizi

Pandev 1+1 yıllık diyor evren göz. Cemali 3 yıllıkmiş. Pandevin sözleşmesi süresi iyiymiş.

Tapa

E niye alıyoruz öyleyse ? Buraktan kurtarabilecek bi adam olmadıktan sonra lüzum yoktu

Burak'dan kurtulmak istiyosan önce yabancı kuralını değiştireceksin.Ben de Burak hayranı falan değilim Şampiyonlar liginde çeyrek final,yarı final hedefleyen takımın 1. santraforu daha iyi olmalı ama mevcut şartlar altında yapabileceğimiz bir şey yok.

Kimse bunu söylemek istemiyor ama Bruma ilk11 için daha hazır değil!!

Bruma ikinci yarılarda.oyuna girer ve daha cok.katkı verir...yavas yavas gelişecek.

* LG G2 Tapatalk *

kesinlikle . acelesi yok daha 19 yaşında, fazla baskı olduğunda rahat oynayamıyor zaten cocuk

üzüldüm laaa[attachment=12994:BwYN6b2IcAEyoFs.jpg]

Ekli dosyalar

• BwYN6b2IcAEyoFs.webp
    BwYN6b2IcAEyoFs.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 330
-------------Muslera---------

Veysel-Semih-Chedjou-Tarık

---------Selçuk-Melo-------

Pandev----Sneijder---Olcan

---------------Burak-----------

Böyle olur kadro. Dzemalli çok gereksiz transfer. Burak ve selçuk mecbur hala kadroda olacak.

Tarık'ı 4.5M€ verdik diye düşünmeyin de Veysel ile ikisini birlikte 5M€ verip aldık diye düşün renktaşlar fazla kazık yememişiz gibi geliyor.:D Ancak Erkan ile ikisini 6M€ verip alıp Yasin'i hiç almasak daha mı iyiydi diye de düşünebiliriz :)

Ahh Erkan ahh Manchester'da serbest oynayan Ronaldo gibi olacaktı bizde gelseydi paso çalım izlerdik :D

Prandelli yaş tahtaya basmamış. İtalya dan tanıdığı bildiği oyuncular. Ben güveniyorum hocanın tercihlerine. Biliyorum tabi bunlar Eldekilere göre tercihler ama yine de son gün transferleri için gayet iyi.

Millet Pandev'e bitmiş falan diyo da geçen sene Seri a'da 1385 dk süre alıp 7 gol 7 asist yapmış.Yani 100dk başına 1gol/asist ortalaması var gayet iyi.

hocam ne yapıyorsun istatistik falan veriyorsun, ne anlar ergenler, pato'ya bakıyolar tatlı cocuk , pandev'e bakıyolar manava benziyo ,,, pandev ne yaaaa, pato isteriz diyolar sonra hepsi bu :) salla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt