Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyes,forlan ve ujfalusiyi kapa bildirdigimizde taraftarin burun kivirdigi ve buda bonusumu diye dalga gectikleri isim ujfalusidi ..

Ama geldiginde nekadar önemli oldugunu anladik. Pandev belki vizyon olarak iyi bir transfer degil ,yanliz kendisi cok tecrübeli bir isim .. Bizim bebeler böyle tecrübeli kurt bir oyuncudan ögrenebilecegi cok sey var .. Hayirlisi

Yahu beyler tamam. Dzemaili ve Pandev benim de beklentilerimi karşılamadı ama bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok. Sonuçta adamları Bayrampaşaspor'dan transfer etmiyoruz. Yıllardır oynadıkları takım, lig belli. ŞL tecrübeleri üst düzey. Kalkmış Arsenal'e karşı bunlarla mı oynayacağız diyorsunuz. :)

---------------------------------------------------Fernando Muslera--------------------------------------------

----Veysel------------------Semih------------------------Chedjou--------------------Camdal-------------

-------------------------------------------------Felipe Melo------------------------------------------------------

--------------------------------Džemaili--------------------------------Selcuk---------------------------------

------------------------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------------------

-------------------Goran Pandev-------------------------------------Burak Yilmaz-----------------------

6 Yabanci.

Pandevi son sene takip etmedim hiç. Muhtemelen 5-6 gol ortalamasıyla oynamıştır. Bu ortalamayı sana Almeida da yapabilir. top indirir, top saklar, rakip savunmayı kendiyle beraber çeker, alan açar. bunlar yardımcı forvetin görevlerinden bir kaçı. İhtiyacımız olan tip pandev değil ne yazık ki. Camp Pato tarzı biri, hem hızlı, hem hücumun her yerinde verim düşüklüğü yaşamadan oynayabilecek biri lazım.

Pandev iyi transfer olabilir. iyi diyenleri de anlarım ama doğru hamle değil. Nokta dediğimiz tabire uymaz.

Pandev'in gecen sezon gol+asist/dakika orani Almeida'dan daha iyi, ve bunu Italyan liginde yaptigini unutmamak lazim. Ayrica Almeida yardimci forvet degil. Almeida top suremez, topu ancak alir pas verene kadar 1-2 saniye tutabilir, hepsi o. Hantal bir oyuncudur, teknik degildir, hizli degildir. Pandev cok daha cabuk, topla cok daha teknik, daha hizli, daha yaratici bir oyuncu. Pandev attigi gol kadar asist de yapan bir oyuncu.

Eboue 3 ün 1 ini aldı kendisi için hayırlı olsun... O maaşı nerde bulacak adam

resmen facia.. pandev ve dzemaili neymis arkadas.. onlari almak icin son günü beklemek lazim degildi ki

Fener maçında en büyük eksiğimiz ileride topu tutup(kanat -forvet farketmez)pas alışverişinde bulunabilecek bir oyuncu ihtiyacımız olduğuydu.Sneijder belki de onun için solda oynadı bursa maçında.Ben oynamak istediğimiz oyun için kritik ve yerinde bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Dzemaili yedek oynar daha sonra sneijder yerine girer böylelikle selçuk ve sneijdere alternatif olur

"Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak."

Hürriyet'e ve Ali Naci Küçük'e göre bonservis bu.

Mbia mı Dzemali'mi ? tarafsız yorum istiyorum

cok alakasız oyuncular hocam, mbia stoperden devşirme saidou tarzı bir adam, dzemaili ise box to box dediğimiz tipten enerjik bir adam.

bence bizim ihtiyacımız olan kesinlikle dzemaili, cünkü topu ileri taşıyamıyoruz göbekten selcuk öldü öleli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt