Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev iyi oyuncu eyvallah gelsin ama Gökhan İnler varken Dzemailiyi niye alıyorsun ??? Zaten 5 yabancı oynatabiliyorsun nerene sokacansın Dzemailiyi.Yıllık 3.5 milyon versen tıpış tıpış gelirdi Gökhan İnler.Şuan 1.4 milyon kazanıyormuş .Bizde hiç top oynamayan Hamit ve Selçuk efendi 3 milyon euro alıyor zaten.Yönetim aptalcana bir hamle yaptı dzemailiyi alarak.

maliyeti filan göz önüne alırsak dzemaili müthiş bir transfer pandev için emin değilim brumayla değişmeli oynayacaklar sanırım. Bu arada umut 18 bile girrmrz artık

cok alakasız oyuncular hocam, mbia stoperden devşirme saidou tarzı bir adam, dzemaili ise box to box dediğimiz tipten enerjik bir adam.

bence bizim ihtiyacımız olan kesinlikle dzemaili, cünkü topu ileri taşıyamıyoruz göbekten selcuk öldü öleli

Aslında Eboue'yi postalayıp Mbia'yıda alsak fena olmaz heralde.3 lü orta sahaya iyi bi alternatif olabilir Mbia,stopere çekme imkanımızda var zorda kaldığımızda.İmzalama ücreti çok uçuk bir rakam değilse Mbia'da gelsin bence

Goran Pandev , Necati Ateş'in daha kaliteli ve Avrupa arenası görmüş Makedonyalı versiyonu anladığım kadarıyla.

Dzemaili'ye güvenim yüksek fakat keşke Gökhan İnler için şartlar zorlansaydı neyse hayırlısı olsun diyelim ve beklemeye geçelim.

"arkadaşlar... şimdi benim arkadaşa ulaştım...

hemen kısa bir özet geçeceğim yaklaşık 45 dakikadır konuşuyoruz...

Alex Song: Gerçekten Prandelli veto etmiş. Hazır olmayan ve mevcut takımında uzun süredir top oynamayan adamı istemiyorum demiş.

Tarık: Anlaşılmış ödeme planı konuşuluyor ama sorun yok

Doumbia: Sakat ondan iptal

Balanta: Chedjounun performansı sebebiyle vazgeçildi

Pato: Kulübü bırakmıyor. Prandelli çok önemli değil demiş o yüzden zorlanmamış

Pandev: Anlaşılmak üzere. İstediğimiz isimleri alamayınca mecburi olarak dönüş yapıldı. Geçen Hafta Hüseyin abiye demiştim bunu ama sonra vazgeçtiler. Fakat adam bulamadık.

Campbell ve Podolski: Prandelli Podolskiyi veto etti ve Joeli istedi onu Wenger bırakmadı

Welbeck: Van Gaal satma taraftarıydı biz kiralamak istedik almaya para yetmedi

Rhodolfo, Astori, Doria: Hepsini prandelli veto etti...

Erkan: 7 milyon talep ettiler. Gerek duyulmadı

Ömer Toprak: Gelmek istemedi

İnler: Napoli bırakmıyor. İnler de istemiyor

Dzemaili: Aslında 2. opsiyondu. Prandeli İnleri istedi. Ama İnler gelmeyince Dzemaili ile anlaşıldı

Valla atladığım varsa kusura bakmayın. Aklımda kalanlar bu kadar.

"

Ultraaslan forumdan alıntıdır

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Yalan. Resmen insanlarla dalaga geçiyorlar.

Transfer basarisi diyenler olmus.. Vay be, ne hallere düstük, valla üzücü. Koskoca yaz dönemi gecti, son gün iki cöp bulup getirdik, ama transfer basarisi diyenler var. Nedeni ise sirf bonservis bedeli fazla olmadigi icin.

Tamam belki bu konuda transfer basarisi, ama hadi sportif acidan bi bakin olaya?

Yazik, cidden yazik.

Tarik transferi iyi, gerekliydi. Veysel ile olmaz bu isler!

Pandev ve Hiz konusunda deginmek istiyorum.

Pandev zaten hic birzaman sprinter bi forvet degildi... bu tarz forvetler yas gecdikce pek iyi oynayamazlar cünkü tek özelligi hizlaridir.

Pandev ise teknik bi Forvet. Hiz ile degil Beyinle oyniyan oyuncu tarji.

Pas Oyunu, Topu ayanda tutmak, Oyunu görüsü vs.. normal forvetler ile kiyas aldindan daha iyidir.

Yas itibari ile hizlilik ve ceviklik azalabilir ama teknik kalir..ayrica oyunu görüsü yas itibari ile daha iyi olur.

Yani o konu üzeri endise olmasin. En basit örnek Necati'dir..ikinci zaman geldinde herkez "yasli Necati yi napicaz...adam kosamiyor artik".

Nasil bi katki verdigini herkez görmüsdür.

form is temporary class is permanent

Aynen bizimde pas oyunu ve topu orada tutacak bir isimn aradığımız için iyi transfer.Yalnız podolski cuk oturuyordu oraya

Pandevi istemiyen gercek nedeni söylemiyorlar.

Onlar ZENCI istediler... acik acik söylesenize :D :D :D

2,3 milyon euro'ya aldıysak , gerçekten iyi iş yapmışız. Ama inanmıyorum bu habere

Pandev iyi oyuncu eyvallah gelsin ama Gökhan İnler varken Dzemailiyi niye alıyorsun ??? Zaten 5 yabancı oynatabiliyorsun nerene sokacansın Dzemailiyi.Yıllık 3.5 milyon versen tıpış tıpış gelirdi Gökhan İnler.Şuan 1.4 milyon kazanıyormuş .Bizde hiç top oynamayan Hamit ve Selçuk efendi 3 milyon euro alıyor zaten.Yönetim aptalcana bir hamle yaptı dzemailiyi alarak.

ınler herkesin isteği tek isim ama yaz transferinde , ft dönemi yazında gelmek istemedi adam açık ve net

Pandev iyi de umarim son dk bir sasirtmacayla dzemali yerine inler olur :-)

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cok alakasız oyuncular hocam, mbia stoperden devşirme saidou tarzı bir adam, dzemaili ise box to box dediğimiz tipten enerjik bir adam.

bence bizim ihtiyacımız olan kesinlikle dzemaili, cünkü topu ileri taşıyamıyoruz göbekten selcuk öldü öleli

aynen

topu alıp taşıma işini melo yapmaya çalıştı bursa maçında

selçuk bizi bir kişi eksik oynatıyor

bu transferler doğruysa telles ve selçuka kulübe yolu görünmüştür

Duyduğuma göre Dzemaili ve Pandev yarın İstanbul'a gelecekmiş. Tahminen öğleden sonra KAP'a düşer.

Pandev'in gecen sezon gol+asist/dakika orani Almeida'dan daha iyi, ve bunu Italyan liginde yaptigini unutmamak lazim. Ayrica Almeida yardimci forvet degil. Almeida top suremez, topu ancak alir pas verene kadar 1-2 saniye tutabilir, hepsi o. Hantal bir oyuncudur, teknik degildir, hizli degildir. Pandev cok daha cabuk, topla cok daha teknik, daha hizli, daha yaratici bir oyuncu. Pandev attigi gol kadar asist de yapan bir oyuncu.

gol asist dakika oranlarına tekrar bak. Gollere özellikle bak. Ezbere konuşuyorsun çünkü. Biri 33 Maçta 15 gol 5 asist yapmış. Diğeri 41 maç 8 gol 8 asist yapmış. bu mu iyi oran?

Araenal maçını izliyorum da bunları içerde yenmemiz mesut acayip ağır oyuncu futbolu bırak deseler bırakacak o derece oynuyor adam..

bence mesut futbolu bıraktı , werder bremendeki adam kesinlikle bu değil, deli gibi calım atıyordu orda şimdi etrafında dönmeye üşeniyor. al gülüm ver gülüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt