Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev aklıyla oynayan ve tek pasta arkadaslarini gol pzisyonuna sokabilen forvettir ben çok mutlu oldum

Yalnız sınırfa var telles kulubede çürür keşke satsamıydık telles bruma pandev +3 olur yada pandev dzemaili değişebilir bruma sonradan girer sistem belli oldu 4-3-1-2 yada 4-2-3-1 maçtan maça değişir sistem

Transfer basarisi diyenler olmus.. Vay be, ne hallere düstük, valla üzücü. Koskoca yaz dönemi gecti, son gün iki cöp bulup getirdik, ama transfer basarisi diyenler var. Nedeni ise sirf bonservis bedeli fazla olmadigi icin.

Tamam belki bu konuda transfer basarisi, ama hadi sportif acidan bi bakin olaya?

Yazik, cidden yazik.

Tarik transferi iyi, gerekliydi. Veysel ile olmaz bu isler!

sert uslubunla döktürmüşsün kardeşim helal.

İki oyuncunun da sözleşmeleri 2015'de bitiyor ucuz gelmeleri normal ama bu kadar ucuz olacağını tahmin etmemiştim.

Evet arkadaş ben salağım ya Benzemalar Ronaldolar bekliyorum

Elbetteki o seviyelere ulaşmak 2-3 transferle olmaz

Ama biz her transfer döneminin son gününde günü kurtarmak için 1-2 sene içinde elimizde kalacak futbolcular toplarsak o seviyelere asla ulaşamayız.

Bu yüzden ya paran yetiyorsa her sene bir tane baba transfer yapacaksın seni bir kademe yukarı çıkarabilsin ( Geçen yıl Drogba vardı Pogba tek başına bizi satın alamadı)

ya da Bruma tarzı oyuncuları yavaştan toplayacaksın bir kaç yıl içinde düzgün bir takım oluşturacaksın

Ama biz ne yapıyoruz

son güne bırakıyoruz birileri bişeyler öneriyor '' aa iyimiş fiyatıda makul bu sene idare etsin yeter'' diyip çöpleri topluyoruz

Bak Eboue çok mutluyum gitmek istemiyorum diyor

Seneye bunlar da aynısı olacak

bu bugün için geçerli bir durum değil yıllardır böyle
:2_thumbs_up_-_animated::005:

-SPORX DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın transferini açıklamak için geri sayıma geçtiği Napoli'nin yıldızı Goran Pandev, Makedon basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Golcü oyuncu sarı-kırmızılılara gideceğini belirtirken, "Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansını elde edeceğim, böyle harika bir takımda oynamak benim için bir onur olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan tecrübeli oyuncu, takım arkadaşı Dzemaili'nin de Galatasaray'a kendisi ile birlikte katılacağını kaydetti.

Dzemaili cok güzel Sutlari var uzakdan...

Lig de en az 5 tane Uzun Sut Golu görebiliriz gibi

Bonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt