Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.

Killanmana gerek yok aslinda aynisini biz de yapiyoruz. Son gunlerde oyuncuyu gondermeye calisirsan ucuza gider. Almaya calisirsan da pahaliya gelir. Biz ucuza gidenleri almisiz demek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Tarik müthis bir oyuncu demiyorum zaten Kaan. Sinirlama yüzünden mecburen alinmalidir. Veysel ile yürümez bu isler, kabul edin. Bu konu da Tarik'i tercih ederim. Sol bek te oynar.

Bende diyorum ki tarık bu paralar etmez. Sadece hızı var diye beğeniyoruz bence. Ama inşallah ben yanılırım.

Ozan Tufanı çok yakından takip ediyorum. Kesinlikle hepsinden iyi.Bursayla çok rahat takas artı para anlaşması yapılabilirdi.

muslera

veysel semih hakan tarık

dzemaili melo selçuk

wes pandev

burak

bruma olcan telles gibi isimlerin yedekte kalması içime sinmedi. pandevi forvete çekip burak yerine olcan da olabilir

Kondisyon ve skor durumuna göre ön tarafta değişiklikler olur maç içinde o yüzden Bruma ve Olcan için çok sorun yok bana göre.

Sakatlık kart vs olmazsa 3 değişiklik hakkının ikisi her maç bu isimler için kullanılır.

tapatalk

ya arkadaş inlerin gelmek istememiş olabileceği gibi basit bir ihtimali düşünemeyip niye saçma sapan yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz.ha desen sın ır var niye aldılar onuda prandelli hoca istemiştir bişey düşünüyor adam demekki

Sen neden Gökhanın gerçekten gelmek istememiş olduğunu yazan 2 - 3 tane sahtekar gazatecenin lafına bakarak saçma sapan yorum yapıyorsun ? İnleri gelmeye ikna edememişdir o yüzden.Bize gelmemesi için bir tane mantıklı sebebi mi var ? Her sene şampiyonluğa oynayan takımız şampiyonlar liginde oynuyoruz orada kazanacağının 2 katını veririz.

Pandev neyse arada oynar da herkes Dzemaili nin sutlarindan bahsediyor bu kontenjanda nasil oynatacaz ondan bahseden yok

PANDEV-DZEMAILI-0608.jpg

2.3 MILLION EUROS

=

BARGAIN BUY

valencia guarin negredo galatasaray dzemaili pandev :crushed: vizyon top 10 vs

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

Matematik değil de, sıvama ve tüy dikme konusunda araşırız. ;)

,,Italya Ligi Oyunculari"

Pandev | Dzemaili | Sneijder | Melo

Prandelli italyanca konusur onlar ile :)

Pandev iyidir. Ama tek forvet mi oynayacaz çift mi kafamı karıştıran o ? Pandev çiftte çok daha etkili tek forvette ne yapacak bakalım. Dzemaili sürpriz oldu ve anlayamadım açıkcası. Çift yönlü takıma ivme kazandırır evet ama bu sınırlamada ne yapacaz. Bide Bruma ve Olcanın yedek kalma gerçeği var ki fena sinirlerim bozuluyor. Chedjouda yedeğe gider. Muslera,Melo,Dzemaili,Pandev,Sneijder

Bursa maçını kazanınca yine unutulmuş herşey...Tehlikenin farkın da değilmisiniz? Ne pandevi...Kota pandev için mi harcanıcak..Yazıklar olsun

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

Yahu birisi dünyanin taktik acidan en kötü defansif anlayisi olan liglerin birinde santrafor olarak oynamis. Öbürü ise dünyanin en saglam ve kati defansi olan ligde kanat/forvet olarak. Pandev sadece istatistiklerden dolayi üstün bir oyuncu degil, bunu iste anlatamiyoruz millette.

haykodan topçuları 2me alsan ne yazar,Song-Mbia gibi adamlar varken Dzmeali ne anasını..,stoper özelliği olan adam alın bari

Dzemaili kontenjan olmasa ve oynayabilse Melo ile birlikte ligin en iyi orta saha oyuncusu olur net tanımayan taş atmasn..ancak kontenjanda nasl oynar muamma

podolskiye disiplinsiz işi bitmiş 30 yaşında gelmesin diyenler pandevi dünya starı yaptı bana şaşıran arkadaşlar bende buna şaşırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt