Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev iyidir. Ama tek forvet mi oynayacaz çift mi kafamı karıştıran o ? Pandev çiftte çok daha etkili tek forvette ne yapacak bakalım. Dzemaili sürpriz oldu ve anlayamadım açıkcası. Çift yönlü takıma ivme kazandırır evet ama bu sınırlamada ne yapacaz. Bide Bruma ve Olcanın yedek kalma gerçeği var ki fena sinirlerim bozuluyor. Chedjouda yedeğe gider. Muslera,Melo,Dzemaili,Pandev,Sneijder

Pandev kontenjan yicek adamdeğil...Yedekten öte olamazlar...Malesef iş işten geçince görücek herkes

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

Matematiğe fizik de katarsak daha anlamlı olur. Biri İtalya liginde diğeri çöp liginde oynamış.

Pandev iyidir. Ama tek forvet mi oynayacaz çift mi kafamı karıştıran o ? Pandev çiftte çok daha etkili tek forvette ne yapacak bakalım. Dzemaili sürpriz oldu ve anlayamadım açıkcası. Çift yönlü takıma ivme kazandırır evet ama bu sınırlamada ne yapacaz. Bide Bruma ve Olcanın yedek kalma gerçeği var ki fena sinirlerim bozuluyor. Chedjouda yedeğe gider. Muslera,Melo,Dzemaili,Pandev,Sneijder

Bruma'nin yerine Pandev'i koyacak pas yetenegini ve teknigini kullanacagiz diye dusunuyorum.. Dzemaili 1-2 hafta sonradan girer..sonra Chedjou kulubeye gitmek zorunda kalir Hakan'i stopere ceker..

Yalnız benim için en büyük transfer ne olur biliyor musunuz? Son dakikalarda Umut Bulut'u gönderirsek işte buna müthiş sevinirim. Zaten Pandev geldikten sonra pek forma şansı bulamaz. Prandelli'nin de beğendiğini zannetmiyorum. 3. forvet olarak genç Berk bekler yedekte. Yedek forvete yıllık 2 milyon para vermek bana mantıklı gelmiyor.

dzemaili biraz hakan baltaya mı benziyor la tip olarak :D bu arada okunuşu nasıl bunu jemali/cemali/zemali/ cemal :D ?

Pandev oynarsa bruma çok büyük ihtimalle yedek kalacak. Keşke bruma yi kiralayip Amrabat'ı takımda tutsaydık.

Bonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.

şöyle olabilir ŞL ine giremediler. ve michuyuda almişlardi. bunca herifi tutamazlar. maliyeterleride fazla olur.

Killanmana gerek yok aslinda aynisini biz de yapiyoruz. Son gunlerde oyuncuyu gondermeye calisirsan ucuza gider. Almaya calisirsan da pahaliya gelir. Biz ucuza gidenleri almisiz demek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecen sene ikisi napoli gibi bizden 3 gomlek ustun takımda toplam 40 macın uzerinde oynadı. Neden napoli bunarı bırakıyor ben onu anlamadım. sakat falan mı acaba. Benm izledigim dzemaili 3 selcuk eder. 8m.eurodan asagı olmaması lazım Pandev ise 5m. asagı olmaz. Cvsi kariyeri olan bir oyuncu ilginc yani

Olcan = 4,5 miljoen

Yasin = 2, 5 miljoen

Tarik = 4,5 miljoen

Pandev = 1 miljoen

Dzmaille = 1,3 miljoen

-------------------------------

13, 8 miljoen

Herkes 11 oynamak zorunda değil yedek beklerler.O ücretler yedek oyuncular için fazla değil,sonra alternatifsizlikten yanıyoruz böyle böyle kadro genişler.

:2_thumbs_up_-_animated::005:

eboue gayet iyi katkı vardı 2 sene ama miadını doldurdu artık yapacak bişey yok. bide o şakşakladığın arkadaş boş boş yazıcağına, drogba nın 36 yaşında olduğunu ve hangi gelecekte oynayacağını o kalitede daha genç kimi alabileceğimizi, nadir olsa da alabildiğimiz brumanın melo,sneijder,muslera,chedjoue gibi yeteneksiz ve seneye bavulunu toplayacak ! adamların banko olduğu bir takımda ve 5+3 de nasıl yedek olmadan oynayacağını olmazsa o kalitede hangi yerlileri alıp geleceğin takımını kuracacağımızı bi anlatsın.

Champions League

Cesare Prandelli

____________________________Fernando Muslera____________________________________

_____Tarik Camdal_______Semih Kaya_____Aurelien Chedjou__________Alex Telles_________

_______________________Felipe Melo_____Blerim Dzemaili___________________________

___________Olcan Adin________Wesley Sneijder_______Armindo Bruma_______________

_____________________________Goran Pandev___________________________________

tt-arena-konserlere-uygun-yaplmam.jpg

Ligde böyle oynasak ne var:)))

Pandev oynarsa bruma çok büyük ihtimalle yedek kalacak. Keşke bruma yi kiralayip Amrabat'ı takımda tutsaydık.

Bruma hertürlü oynar merak etme. CL´de hepsi oynar, ligde de iyi olan oynasin, bizi igilendirmez.

Derin kadrodan niye cekiniyoruz ki? Otursunlar kardesim, bize ne? Adam gibi oynasinlar, kapsinlar formayi.

3 kulvarda derin kadro sart. Gerekirse Pandev de oturur, Dzemaili de oturur, Selcuk, Burak, Olcan da oturur.

Burasi Galatasaray

Yahu birisi dünyanin taktik acidan en kötü defansif anlayisi olan liglerin birinde santrafor olarak oynamis. Öbürü ise dünyanin en saglam ve kati defansi olan ligde kanat/forvet olarak. Pandev sadece istatistiklerden dolayi üstün bir oyuncu degil, bunu iste anlatamiyoruz millette.

Ey Ahmet Hocam ilk defa sana katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt