- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
ikiside berbat, illah transfer olacak diye alinmis iki oyuncuda, gereksiz transferler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pandev 32 yasinda nerdeyse, dzemalli'yi izlemedim.. ikiside iyimi?
anlatmak istediğim buydu olcan ve tarık gerekliydi ama diğerlerine gerek yoktu bide buna ontivero salih onlarıda katarsan al sana süper forvetOlcan = 4,5 miljoen
Yasin = 2, 5 miljoen
Tarik = 4,5 miljoen
Pandev = 1 miljoen
Dzmaille = 1,3 miljoen
-------------------------------
13, 8 miljoen
![]()
![]()
Dzemaili neyse ama Pandev'den gram umudum yok. Adam sezon başı 10 gol ortalaması bile yakalayamıyor.
![]()
![]()
Dzemaili neyse ama Pandev'den gram umudum yok. Adam sezon başı 10 gol ortalaması bile yakalayamıyor.
Sen neden Gökhanın gerçekten gelmek istememiş olduğunu yazan 2 - 3 tane sahtekar gazatecenin lafına bakarak saçma sapan yorum yapıyorsun ? İnleri gelmeye ikna edememişdir o yüzden.Bize gelmemesi için bir tane mantıklı sebebi mi var ? Her sene şampiyonluğa oynayan takımız şampiyonlar liginde oynuyoruz orada kazanacağının 2 katını veririz.
Napoli taraftarları Pandev ve Dzemali transferleri için bize teşekkür ediyorlarmış.
![]()
Cemalinin karısı buymuş.
![]()
Cemalinin karısı buymuş.
yapma gözünü seveyim yaa podolski bu yaaapodolski durağan bir oyuncu , prandelli hareketli bir tamamlayıcı forvet istiyordu baştan beri .