Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikiside berbat, illah transfer olacak diye alinmis iki oyuncuda, gereksiz transferler.;)

946EDD8D2B9FEFB8E17EF7741884E97620C800CB

A4D929706AD2824741C931AC67CE20EFB0F1B310

Dzemaili neyse ama Pandev'den gram umudum yok. Adam sezon başı 10 gol ortalaması bile yakalayamıyor.

Napoli taraftarları Pandev ve Dzemali transferleri için bize teşekkür ediyorlarmış.

Millet pandev, dzemaili falan coşmuş. Ortada ne fol var ne de yumurta

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olcan = 4,5 miljoen

Yasin = 2, 5 miljoen

Tarik = 4,5 miljoen

Pandev = 1 miljoen

Dzmaille = 1,3 miljoen

-------------------------------

13, 8 miljoen
anlatmak istediğim buydu olcan ve tarık gerekliydi ama diğerlerine gerek yoktu bide buna ontivero salih onlarıda katarsan al sana süper forvet

@Vasfi Vural reis ne diyorsun bu durunmlara

3 transfer içinde geniş bi değerlendirme bekliyorum

Sen neden Gökhanın gerçekten gelmek istememiş olduğunu yazan 2 - 3 tane sahtekar gazatecenin lafına bakarak saçma sapan yorum yapıyorsun ? İnleri gelmeye ikna edememişdir o yüzden.Bize gelmemesi için bir tane mantıklı sebebi mi var ? Her sene şampiyonluğa oynayan takımız şampiyonlar liginde oynuyoruz orada kazanacağının 2 katını veririz.

he kardeşim he

GÖKHAN İNLER'İN MENAJERİ KONUŞTU!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Gökhan İnler için flaş bir açıklama geldi. Gökhan İnler hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren İnler'in menajeri Dino Lamberti, "Hiçbir Türk takımı ile görüşme yapmadım" dedi.

"Kimseyle görüşmedim"

Gökhan İnler ile ilgili her dönem transfer haberleri çıktığını ve bu duruma alıştıklarını ifade eden Lamberti, "Gökhan için şu anda transferi düşünmüyor ve bizim için işlerin yolunda gittiği bir Napoli maceramız var. Gökhan, Napoli'yi çok seviyor, şehre karşı da inanılmaz bir tutkusu var. Benitez'e ona çok güveniyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor" dedi.

ayrıca west ham her sen şampıyon song onları seçerken o yüzden dakika düşünmedi herhalde

Pandev : Var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir GALATASARAY futbol kalitesinde bir modeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt