Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanlara sövmüyoruz biz gerçek galatasaraylılar, dzemaili her zaman terinin son damlasına kadar mücadele eder, böyle bir oyuncuya da hiçbir zaman karşı değiliz.

kardeş selçuk şahinde mücadele eder..ben sana mücadele etmez demiyorum ama yeteneği kısıtlı selçuk şahinin isvicre versiyonu olay bundan ibaret

10626609_767790033266626_7434101280499787800_n.jpg

Çok büyük bir zorluk veya formsuzluk yaşamadıkça savunmamız 4 yerli olmayacak boşuna heveslenmeyin. Chedjou olacak orada. Muslera-Melo-SNeijder de oynayacak.

Pandev-Dzemaili-Bruma-Telles de forma için kapışacak.

Yalniz Pandev icin Brumayi kesmek cidden malliktir.

ileride top tutan elemana ihtiyaç vardı her türlü yabancı brumaya çıkıyo maalesef

maçlara şöyle(13 kişi) çıkmazsak :D

************muslera************

veysel**semih**chedjou**telles

****selçuk**dzemailli**melo****

olcan*****sneijder*******bruma

******burak******pandev*******

Pandev için bruma'yı mı keseceksin diyorsunuz da birincisi farklı tarz oyuncular yabancı sınırına uyarsa aynı anda da oynarlar ikincisi üç kulvarda birden oynuyoruz hepsinde bruma mı oynayacak

kardeş selçuk şahinde mücadele eder..ben sana mücadele etmez demiyorum ama yeteneği kısıtlı selçuk şahinin isvicre versiyonu olay bundan ibaret

bende memnun kalmadım bu transferdende ne selçuk şahini yahu saçmalıyosun kimse seni bu şekilde ciddiye almaz söyliyim...

2.3 Milyon Euro´luk Pandev Dzemaili paketine kazik demek de ayri sacmalik.

Salih Dursun´dan ucuz bu 2 oyuncu. Bu da firsat transferi diyebiliriz, cünkü kontratlari bitiyordu.

Pandev´i tanimiyormus gibi konusmayin. Dzemaili de Isvicre gibi son yillarin Belcika ile birlikte ciddi cikis yapan ülkesinin oyuncusu.

Sanki ikisine 15 Milyon bastik da kazik yedik. Ne oynadiklarini görecegiz, ama kazik filan komik oluyor

Kanat: Bruma, Olcan, Yasin

Forvet: Umut, Burak, Pandev

Orta saha: Selçuk, Melo, Dzemaili, Yekta

Hücum orta saha: Sneijder, Emre Çolak (?)

Sol bek: Telles

Stoper: Semih, Ched, Hakan, Zan, Koray

Sag bek: Tarik (geldiyse), Veysel, Eboue (kaldiysa)

Kaleci: Muslera, Bolat

sana kesinlikle katılmıyorum kalite konusunda , ama şu an ne desem fikrin değişmeyecek , bekleyelim görelim .

selcuk sahin'in mücadele ettiğini düşünmüyorum ayrıca.

artık transfer sezonu da bitti , olumlu düşünüp destek olmak zorundayız, 10 milyon euro transfer bütcesiyle bu kadar oldu. seneye daha iyi olur inşallah

pandev joker, bruma ilk 11 oyuncu beyler, kimsenin kimseyi kestiği yok hem sneijderide yedeklemiş olduk pandev transferiyle hemde burak'a alternatif soldada oynamasıda cabası joker adam yani..

Salih Dursun bonservis=Goran Pandev+Dzemaili bonservis

Nasıl bir adalet bu
ne adaleti yaw,nasıl yöneticilik bu diyeceksin kim diyor sana git salik e 2.75 ver diye.kim diyor sana telles e 6.5 ver diye.işte bunları ve daha fazlası nı diyen kimse kovun o takımdan gitsin her kimse o oluru veren kişiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt