Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım kalite olarak o kadar düştü ki Chedjou'nun yeri bile banko ki benim gözümde Chedjou saatli bomba
ikisine verilecek toplam para 15 milyon euroya yakın olunca aklın başına gelir belki,salih dursunu benmi transfer ettim ,aynen şimdiki transferler gibi çöp ,eminim siz o zaman salih dursun transferinide alkışlıyrdunuz , takımın diri mücadeleci forvete ihtiyacı var sen gidiyorsun pandevi alıyorsun ,adam gülerler gülerler , zaten kısa zaman sonra gülecekler...
Iyi tamam da ben hala bu adamlarin 5+3'de nasil oynayacagini anlamiyorum. Dzemaili Melo'yla ayni anda oynarsa Muslera, Chedjou, Melo, Dzemaili, Sneijder eder 5, o da demek ki Bruma yok, Pandev yok. Pandev Sneijder varsa Dzemaili yok, Olcan yok, Bruma yok. Sampiyonlar liginde tamam, ama ligde surekli rotasyon mu yapacagiz ne yapacagiz?
valla kadrolar goruyorum forumda pandev ilk 11 bruma yedek.
siz dalgami geciyorsunuz arkadaslar.
allah akil fikir versin valla ne diyeyim.
4-2-3-1 oynayacaksak: Bruma-Dzemaili-Telles ilk planda yedek düşünülen isimler.
4-3-3: Oynayacaksak. Bruma-Telles-Pandev yedek olacak.
O zaman hala yabancı transferi almanın mantığını açıklayamazsın bana.oturup maaş alacaklar.sinana 1-2 lig maçında oynayıp dursun diye 1.3 milyon euro verilmedi o zaman bu düz mantığa göre.Eboue 2.2 milyon euro alacak o zaman her maç oynatalım az fiyat alan yabancıları oynatmayalım..
Sen ligin düşük seviyesinde takımlarla oynarken bile musleraya muhtaçsan oynamana gerek yok.
Görecegiz bakalim.
Galatasaray´da Real Madrid´di zaten, her istedigini aliyordu. Durumumuz ortada, ne konusuyoruz ki?
Bazilari öyle konusuyor ki, sanki Real Madrid taraftari. Biraz da gercekci olmakta fayda var.
Prandelli´nin oynatacagi sisteme daha uygun futbolcu Pandev mesela. Hem topla ilerleyebiliyor, hemde bitiriciligi var.
Kanat da oynuyor, forvet de oynuyor. Atiyorum, Podolski´ye 10 vermektense 1 Milyon´a onu almislar.
Almeida gibi forvetler sadece bir bölgede oynar. Zaten baska alternatif de yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz.
aynen senin için diliyoruz
Şeşu yu takımdan göndermeye çalışanların 2 maçta fikirleri değişti ve 5 oyuncudan kesin oynaması gereken oyuncu kategorisine girdi. Enteresan.
Bu takımın bir senedir ihtiyacı olan iki transfer vardı biri mane diğeri doriaydı şimdi derseniz onları alacak gücümüz yoktu devre arası ve şimdiki çöplerin maaliyeti yeterde artardı bile maalesef takımı sınıf atlatabilecek transferi yapamadık sağlık olsun aslında yönetimede kızmıyorum aysal maalesef ülkemizdeki hırsızların hala farkında değil transfer ayağına milletin paralarını çalıyorlar rahmani olmayan çok şey dönüyor transferlerde
Pandev ilk 11 oyuncusu mu olur Allah askina? Bench icin iyidir, hamle oyuncumuz olur.