Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla kadrolar goruyorum forumda pandev ilk 11 bruma yedek. :D

siz dalgami geciyorsunuz arkadaslar.

allah akil fikir versin valla ne diyeyim.

Burak-Bruma girince Yasin ile Umut mu girsin oyuna yoksa Pandev mi?

Selçuk ve Melo yerine Yekta-Hamit mi girsin yoksa Dzemaili mi?

Birde böyle bakın en azından alternatifli kadromuz oldu. Ki bence Dzemaili ilk 11 olacaktır.

ikisine verilecek toplam para 15 milyon euroya yakın olunca aklın başına gelir belki,salih dursunu benmi transfer ettim ,aynen şimdiki transferler gibi çöp ,eminim siz o zaman salih dursun transferinide alkışlıyrdunuz , takımın diri mücadeleci forvete ihtiyacı var sen gidiyorsun pandevi alıyorsun ,adam gülerler gülerler , zaten kısa zaman sonra gülecekler...

Görecegiz bakalim.

Galatasaray´da Real Madrid´di zaten, her istedigini aliyordu. Durumumuz ortada, ne konusuyoruz ki?

Bazilari öyle konusuyor ki, sanki Real Madrid taraftari. Biraz da gercekci olmakta fayda var.

Prandelli´nin oynatacagi sisteme daha uygun futbolcu Pandev mesela. Hem topla ilerleyebiliyor, hemde bitiriciligi var.

Kanat da oynuyor, forvet de oynuyor. Atiyorum, Podolski´ye 10 vermektense 1 Milyon´a onu almislar.

Almeida gibi forvetler sadece bir bölgede oynar. Zaten baska alternatif de yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz.

Iyi tamam da ben hala bu adamlarin 5+3'de nasil oynayacagini anlamiyorum. Dzemaili Melo'yla ayni anda oynarsa Muslera, Chedjou, Melo, Dzemaili, Sneijder eder 5, o da demek ki Bruma yok, Pandev yok. Pandev Sneijder varsa Dzemaili yok, Olcan yok, Bruma yok. Sampiyonlar liginde tamam, ama ligde surekli rotasyon mu yapacagiz ne yapacagiz?

4-2-3-1 oynayacaksak: Bruma-Dzemaili-Telles ilk planda yedek düşünülen isimler.

4-3-3: Oynayacaksak. Bruma-Telles-Pandev yedek olacak.

5+3 varken ve Muslera-Melo-Sneijder ve belki Ched gibi garanti yabancılara sahipken gelecek adamların net şekilde as olacağını hem beklemiyordum hem de istemiyordum açıkçası.İnsanlar bu kadar bekleyince daha kulağa hoş gelen isimler duymak istiyorlar.Ancak gelmişsin transferin son gününe, bütçen fazla değil ve sınır varken olabilecek en mantıklı hamleleri yapman lazım.Bunlar da yedekliği sorun etmeyecek, derinlik sağlayıp, gerektiğinde katkı verebilecek isimler olmalıydı.

Bu açıdan baktığımda ben bu hamlelerde bir sorun görmüyorum.Varsın bu iki oyuncu da rezilleri oynasın -Selçuk kadar rezil oynayamazlar- , kaybedeceğin en fazla 3,5-4 milyon euro.

Artık paraları saçtığımız devirler geride kaldı beyler.Kemerleri sıkmamız gerekiyor.

Bu takımın bir senedir ihtiyacı olan iki transfer vardı biri mane diğeri doriaydı şimdi derseniz onları alacak gücümüz yoktu devre arası ve şimdiki çöplerin maaliyeti yeterde artardı bile maalesef takımı sınıf atlatabilecek transferi yapamadık sağlık olsun aslında yönetimede kızmıyorum aysal maalesef ülkemizdeki hırsızların hala farkında değil transfer ayağına milletin paralarını çalıyorlar rahmani olmayan çok şey dönüyor transferlerde

O zaman hala yabancı transferi almanın mantığını açıklayamazsın bana.oturup maaş alacaklar.sinana 1-2 lig maçında oynayıp dursun diye 1.3 milyon euro verilmedi o zaman bu düz mantığa göre.Eboue 2.2 milyon euro alacak o zaman her maç oynatalım az fiyat alan yabancıları oynatmayalım..:D

Sen ligin düşük seviyesinde takımlarla oynarken bile musleraya muhtaçsan oynamana gerek yok.

Gercekte benim dedigim gibi olacak, kendin de gorursun ligin sonlarina dogru kimin hakli olacagini.. (bu yazimi not al) :D

Ayrica senin verdigin ornekler alakasiz kusura bakma.

Eboue zaten satilik listesinde onu gec bidefa.

Sinan da yedek kaleci olmadigi icin alindi, yoksa sen bi yedek kaleci gordunmu? Alidigi maasta Porta da aldigi maas, yani kontrat sartlari geregi o maasi biz odecegiz bu sene ona.

Muslera ya her turlu muhtacsin, maclari acip izlesen benimle ayni fikirde olurdun,

Muslera-> Turkiye Ligi

Turkiye Ligi=cop

Bizim takim=iyi degil

Görecegiz bakalim.

Galatasaray´da Real Madrid´di zaten, her istedigini aliyordu. Durumumuz ortada, ne konusuyoruz ki?

Bazilari öyle konusuyor ki, sanki Real Madrid taraftari. Biraz da gercekci olmakta fayda var.

Prandelli´nin oynatacagi sisteme daha uygun futbolcu Pandev mesela. Hem topla ilerleyebiliyor, hemde bitiriciligi var.

Kanat da oynuyor, forvet de oynuyor. Atiyorum, Podolski´ye 10 vermektense 1 Milyon´a onu almislar.

Almeida gibi forvetler sadece bir bölgede oynar. Zaten baska alternatif de yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz.

Galatasaray mali gücüne bakınca real madriddende keriz takım , çöpe atılan paralar falan ..birde pandev ayağında top tutabiliyormuş acaba kaç yıl önce izlediniz, pandev top mop tutamaz anca sahada yürür...

Bruma, Sneijder ve Muslera. Elimizdeki bu 3 yabancı kalite olarak iyi bence

Felipe Melo da fena değil

Bu 4 yabancı haricinde diğer yabancılar sıkıntılı beyler

Türk futbolcuların ise kaliteleri çok düşük

Pandev ilk 11 oyuncusu mu olur Allah askina? Bench icin iyidir, hamle oyuncumuz olur.

Bu takımın bir senedir ihtiyacı olan iki transfer vardı biri mane diğeri doriaydı şimdi derseniz onları alacak gücümüz yoktu devre arası ve şimdiki çöplerin maaliyeti yeterde artardı bile maalesef takımı sınıf atlatabilecek transferi yapamadık sağlık olsun aslında yönetimede kızmıyorum aysal maalesef ülkemizdeki hırsızların hala farkında değil transfer ayağına milletin paralarını çalıyorlar rahmani olmayan çok şey dönüyor transferlerde

ha birde balantayı izlemeyenler burda baya sallamışlar balantaya .. balantanı nasıl bir oyuncu olduğunu bir iki yıl sonra hepberaber göreceğiz tabiki büyük takımlarda..

Bruma hicbir yere gidemez. Gömeriz valla. Chedjou´yu da gönderip ne yapacaklar?

Ayni paraya ne oynayacagi belirsiz Balanta´yi mi alacaklar? Gereksiz. Kalsinlar iste.

Iyi olan oynasin arkadas. Bizi ilgilendirmez. Pandev de oturur, Dzemaili de oturur, Bruma da oturur. Umrumda bile degil.

Takima kim daha fazla katki sagliyorsa o oynar. Dogrusu da budur. Yedek kulübesi de güclü olmali.

4. yildiz öyle lafla gelmez. Herkese ihtiyacimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt