Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asıl isteyen varsa cidden telles i yollasak süper olacak,onteviro yu niye aldık halen anlamadım gitti.yazık yaw geçen sene devre arası o kadar adam aldık veysel dışında ortada olan adam yok.saçma sapan paralar dağıtıldı devre arası.

Bu transfer doneminde sunu ogrendim; kap haftasonlari da acikmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

asıl isteyen varsa cidden telles i yollasak süper olacak,onteviro yu niye aldık halen anlamadım gitti.yazık yaw geçen sene devre arası o kadar adam aldık veysel dışında ortada olan adam yok.saçma sapan paralar dağıtıldı devre arası.

zaten o lanet olası devre arası yüzünden, bu yaz transfere yeterince para ayıramadık. çok rezalet transferler yaptık o dönem.

Milan Badelj > Fiorentina

(4 m euro)

tapatalk

Gercek benim dedigim gibi, kendin de gorursun ligin sonlarina dogru kimin hakli olacagini.. (bu yazimi not al)

Ayrica senin verdigin ornekler alakasiz mantiksiz kusura bakma.

Eboue zaten satilik listesinde onu gec bidefa.

Sinan da yedek kaleci olmadigi icin alindi, yoksa sen bi yedek kaleci gordunmu?

Muslera ya her turlu muhtacsin, maclari acip izlesen benimle ayni fikirde olurdun,

Muslera-> Turkiye Ligi

Turkiye Ligi=cop

Bizim takim=iyi degil

Sen parayı baz alarak oynamalı dedin öncelik olarak bende paraya göre cevap verdim.örnekler tam olarak maddiyatı baz alarak 17 maç için oynayacak o kadar mı alacak dediğin için mantıklı (ki şampiyonlar ligi 6 ligte de evde en az 8-9 maç oynasa 30 maçı geçer .)

Yedek kaleci sadece ana kaleci sakatlanırsa ceza alırsa sırf 1-2 maç oynacak diye de alınmaz zaten öyle olsaydı o kadar para bayılmazdık.Yabancı sınırı var diye bütün bu cebeleşme zaten.Sinanı iyi bir Türk kaleci olduğu için aldık gerektiğinde yabancı sınırını esnetmek için.

taffarelin mondragonun normal ligte 27-28 maç oynadığı çok sezon var.onlarsız yapamıyoruz ölürüz biteriz muhtacız triplerine girmiyoduk tabi takımı o zamanlarda izlediysen.ligteki başakşehir,karabk rize vs maçlarına evde bile sinanı koyamıyacak kadar takımın savunmasına,yedek kalecisine,oyununa güvenmiyorsak sadece musleraya bel bağlamışsak avrupa maçlarına falan sahaya çıkmaya gerek yok.

Ulan bu sikecilerde nasil herzaman hakem üzerinde baski yaratiyorlar. Özellikle taraftarlarinin her faulde ogultu islik gibi gürültüler yapmasi hakemleride baya etkiliyor gibime geliyor. Bunlari en iyi bu sikecilerin taraftarlari yapiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt