Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler pandev için konuşulan bonservis ve 1+1 yıllık kontrat doğruysa yıllık ücreti de makul seviyedeyse net mükemmel transfer

Jose Sosa'da bos oyuncu degilmi sizce? Hele Besiktasin kanatlarda Olcay, Gökhan ve Kerim Frei varken

Hayatimizda izlemedigimiz adamlara bok atmaktan bir türlü vazgeçmiyoruz. Ikisi de iyi adamlar, kimse izlemedi dogru dürüst, sadece isimlerine ve yaslarina bakilarak yorum yapiliyor. Karakteri olan, yetenekleri belli olan oyunculardan bahsediyoruz.

Ama sevindirici bir sey de var ki, o da beklentinin son derece düşük olmasi. Hic yoktan bu adamların taraftari sasirtmalari sahip olduklari yeteneklerle son derece kolay olucaktir.

Jose Sosa'da bos oyuncu degilmi sizce? Hele Besiktasin kanatlarda Olcay, Gökhan ve Kerim Frei varken

Metalist´in dandik oyuncusunu yildiz diye yutturuyorlar iste. Demba Ba zaten yamuldu.

Iste Bilic´in gaziyla biseyler oynuyorlar, yoksa gecen seneden cok farkli bir takim degil Besiktas

10 numara da kullanacaklar muhtemelen Sosa yi. Oguzhan ile birlikte dönerler orayi. Bence islerine yarar, kötü oyuncu degil. Ama Belhanda vs gibi tek basina mac kazandiricak, tüm hücum organizasyonlarini yonetebilecek bir adam degil, ama Bjk nin mucadeleci yapisina uyan bir 10 numara tarzinda.

Belki iyi bir performans gösterebilir ama Belhanda Lanzini Bryan Ruiz gibi kaliteli oyunculardan sonra tamamen hayal kırıklığı.En fazla yararlı olur onun dışında maçın gidişatını etkileyebilecek bir futbolcu değil.

İkiside taraftarın beklediğinin çok üstünde oynayacak ben inanıyorum. Bize çok katkı vericekler inşallah

pandevin oyun süresi neden bu kdar az

kafama takılan tek sey bu,90 dakika oynama süresi az görünüyor istatistiklerinde

transfer olsa bile ya emre güral yada uğur demirok olurdu eboue gitseydi yabancı olabilirdi ama gitmiyor

Ftw ‏@ftw1905 4 dk.

Transferi kapamış olsak Ünal Aysal kesin açıklama yapardı, yapana kadar ihtimal var

Emre Güral sürprizi bekliyorum ben.

pandevin oyun süresi neden bu kdar az

kafama takılan tek sey bu,90 dakika oynama süresi az görünüyor istatistiklerinde

Önünde Higuain,Insigne,Mertens ve Callejon var. Olsun o kadar da yani. He bir de genc Zapata var onu unuttum. Bu sezon da Michu yu aldilar.

o değilde napoli 2 sene önce 7,5 milyona aldığı adamı bu sene bize 1 milyona verdi 6.5 milyon net zarar etti taraftarı üzülüyor mudur acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt