Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrolari cok iyi Napoli´nin. O yüzden sasirmamak lazim. Ama oynadigi zamanlarda cok etkili olmus.

Cagliari ile oynanan macin genis özetini izledim. Paramparca etmis resmen. 2 penalti yaptirmis.

Cok süratli ve teknik. Ben cok etkili olacagini düsünüyorum Pandev´in.

Aynen. Zaten Bruma'nın da oynayabilmesi için 90 dakika süre almasına da gerek yok.

Ne kadar da son gün transferleri icime sinmese de saka maka iyi kadromuz oldu

1092072_Galatasaray_SK.jpg

(Ufak tefek oynamalar olabilir tabi)

Yav para yok para, uefa'nın kriterlerine uymak gerekiyor mecburen bu şartlar altında değerlendirmek lazım transferleri... Son güne bırakılması ve fener maçından sonra acele bir şekilde transfer yapılması eleştirilmesi gereken bir konu tabi o ayrı. Ancak isimler ve ödenen paralar bence makul.

Pandev tam bizim ligin oyuncusu.Çok teknik ve akıllı bir kere 35 yaşına bile gelse bu özellikler kalır.

Genel kanının aksine biz de Dzemaili daha çok iş yapar, o iyi bir oyuncu. Selçuk İnan'ı da donunda falan sallar.

Ha Pandev ise forveti Burak Yılmaz olan takımda bir Luis Suarez etkisi yapar o da ayrı.

Gekas'ın farkını koyduğu ligde pandev kesinlikle faydalı olur.

Gekas ligimize 31 yaşında falan geldi. 51 maçta 33 gol 12 asisti var .

Baroni 1.8 aldığı yerde pandev bedava sayılır

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ah şu sınır olmayacaktı gözüm kapalı yazardım Dzemaili'yi Selçuğun yerine. Ama bunun için Ched'i kesmemiz gerekecek

Şu telles'le eboue'yi gönderip, şu Welbeck'e uzansak o zaman tam 5 yıldızlı bir takım olacağız.Tottenham teklifi yapmış Welbeck için heryerde yazıyor. Bizde Alabiliriz aslında, 3milyon e kiralamaya versek 2.5 milyon e oyuncuya versek 20 milyon e opsiyon koysak zaten alamayız bize 4 yıldızı taktırsın gruptan çıkarsın seneye bakarız:) Çok iyi olurda tabi hayal.

:D Cidden bu Pınar Argun'un bu işi artık bırakması lazım. Kadın dalga konusu oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt