Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumdaki yorumları ağzım açık okuyorum.

Şu başımızdaki sözde bizi yönetenlerin yaptığı inanılmaz hataları görmeyip şu üç transfer için mutluluktan havaya uçan Galatasaraylılar. Bunun doğruluğunu savunmak için taklalar atan taraftar. Her sene aynı. Hiç geçmiş senelerdeki yorumlara bakıp utanmaz mı bir insan.

Burak Yılmazın forvet oynadığı takım kaybetmeye mahkumdur. Bunu hala görmeyiip ona göre hareket eden kim varsa hepsine inanılmaz hakaretler ediyorum.

Gidip bu yabancı sınırlamasında orta sahaya yabancı adam alıyorlar. Neden 3 milyon bayıldıkları Selçuk formsuz veya yetersiz. Birde şöyle bir düşünce var. Üçlü orta saha. Sneijderi nereye koyacaksın. Geçen seneden akıllanmadın mı..Yok ama 3 milyon alan selçuka küfür serbet ama bunu yapan adam büyük başkan.

Melo-Selçuk-Sneijder öyle güzel olurki senin yönetimin kepaze. Doğru kadroyu kuramıyorlar ki. Bu takım umurlarında değil.

Kardeşim Burak'la derdiniz ne ya, tamam kaçırıyor bazen çok mallık yapıyor ama atıyorda bana gol kaçırmayan forvet söyleyin. Ha çok mu iyi yada yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynabilir mi hayır tabiki ama yabancı sınırı varken bu adamı kimse kesemez. İlk iki sezon muazzam katkı verdi. Gol attı asist yaptı en kötü bu sezon da gol yarışında ilk 3 olacaktır. Kusura bakmayın bu adamı yerden yere vurarak Galatasaray kazanmıyor.Forvetimiz Burak'tır. Bu yabancı kısıtlamasında da ben Burak'tan gayet menmunum.

Arkadaş foruma 2 gün gir(e)medim transferler patladı.. Meğer sıkıntı bendeymiş :(

Kardeşim Burak'la derdiniz ne ya, tamam kaçırıyor bazen çok mallık yapıyor ama atıyorda bana gol kaçırmayan forvet söyleyin. Ha çok mu iyi yada yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynabilir mi hayır tabiki ama yabancı sınırı varken bu adamı kimse kesemez. İlk iki sezon muazzam katkı verdi. Gol attı asist yaptı en kötü bu sezon da gol yarışında ilk 3 olacaktır. Kusura bakmayın bu adamı yerden yere vurarak Galatasaray kazanmıyor.Forvetimiz Burak'tır. Bu yabancı kısıtlamasında da ben Burak'tan gayet menmunum.

Aynen öyle.Daha iyi katkı yapabilecek yerli forvet vardı da başgan mı almadı? diye sorası geliyor insanın.

Burak oynayacak.Yapılabilecek başka bişey yok.

Devre arası tekrar bakılır duruma.

Fakat başgana kırgınım.Bi muhammet demir takviyesi bekliyodum.Yalan yok.

Guarin transferi için inter ile görüşüyormuşuz çok entarasan işler dönüyor.AB oyuncuları konusunda birşeylermi olcak bilmiyorum..

Bu Galatasaray adamı öldürür herkes transferi açıkladı biz son anı bile değerlendirir durumdayız.Bitmiş transferde bile yoruyolar adamı.

Aynen öyle.Daha iyi katkı yapabilecek yerli forvet vardı da başgan mı almadı? diye sorası geliyor insanın.

Burak oynayacak.Yapılabilecek başka bişey yok.

Devre arası tekrar bakılır duruma.

Fakat başgana kırgınım.Bi muhammet demir takviyesi bekliyodum.Yalan yok.

Takım yeniliyor, vay hemen Burak senin bilmem oranı buranı. Takım kazanıyor Burak gol atıyor, Helal olsun Snijder ne pas attı be, Eleştireceğiz diye kendinizi rezil ediyorsunuz ve bunu da güya Galatasaray için yaptığınızı söylüyoruz. Vefa'yı unutmayın. Her oyuncunun inişli çıkışlı zamanları olur bize düşen destek olmak. Burak'ta bir Türk ve her Türk gibi gazla çalışır. Küfür etmekle elinize birşey geçmiyor. Wesley ne fener maçında ne bursada ortada yoktu, biraz eleştiri yapacaksak adil olalım.

1092550_Galatasaray_SK.jpg

Kadromuz budur renktaşlar, 4. yıldız şimdiden hayırlı olsun.

Semih--Olcan--Tarık--Veysel--Selçuk yerli rotasyonunu düşününce içim açılıyor.

Yekta--Burak--Emreç gibileri ve gönderilemeyen diğer çöpleri düşününce moral gene bozuluyor.

Selçuk - Burak tan birinin bu kadar iyi, diğerinin bu kadar kötü olduğuna hangi kriterle karar verebildin?...

Selçuk iki sezondur bir orta saha oyuncusundan beklenenleri yapmaktan o kadar uzak ki, hala ilk 11 oynaması büyüklük iddiasında olan bir kulübe yakışmıyor...Ki, Sneijder ın varlığı, Melo nun formsuzluğu, kanatların ve Burak ın yetersizliği gibi mazeretlerle kusuru Selçuk dışında birilerine yıkmak için uzun süre inat eden birisi olarak söylüyorum bunları ama yeter artık!...Karakter olarak hala da sempatim var Selçuk' a, lakin acz içinde olduğu görmezden gelinemez noktaya ulaşmış durumda...

Prandelli den ümidim de, orta sahaya takviye istemesiyle daha da pekişmiş oldu, gayet realist ve pragmatik yaklaşımı nedeniyle...

Prandellinin basın danışmanı Silvıo Berti Guarin için inter ve futbolcuyla görüşme halinde olduklarını açıkladı az önce italyan radyosuna....

tarık çamdalı eskişehir 200 bin euro'ya almış bize 4.5 milyon euroya itelediler iyi kazık yemişiz

Guarin nerden cikti ya, ozaman Dzemaili i almadan once gorusselerdi bari..

Napoli ile başka oyuncular için bir transfer görüşmesinin olup olmadığı sorulan Berti, “Hayır bir görüşme bulunmuyor. Transferi kapattık. Artık gelecek ve gidecek oyuncumuz yok.” açıklamasını yaptı.

GSC HABER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt