Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar kulübün menfaati için son dakikaya kadar uğraşıyorlar.Hala taraftarın sabrını deniyosunuz cümleleri var.

İşleri güçleri yok taraftarın sabrına mı bakacak yönetim?Adam ne kadar ucuza kapatırımın derdinde.

Bekliycez,başka çare yok.

Ki şahsi fikrim,geçen yıl direkten dönen tarık,bu yıl da dönmek istemez.mutlaka feragat edip gelecektir.

Arsenale dortmunda karşı oynamak,her anadolu topçusuna nasip olmaz.

Selçuk Şahinden yediğimiz golü hatırlıyorum.Maçı kendi evimizde kaybetmiştik.Fakat o maç ile ilgili ilginç bir durum var.

Panter kalecimiz,A.Madridden aldığımız,adı aklıma gelmedi.O gün lenslerini evde unutmuş.Meğer gözleri dereceliymiş.

Şaka gibiyiz yeminle.

Zaten son yıllarda garip açıklamalar ne diye sorulsa bir o Leo Franco'nun sözü gelir iki de Samet Aybaba'nın ''Eğer Messi takımda olsaydı , Olcay'ı kesmek için çok çalışması gerekirdi'' tarzı bir açıklaması vardı o gelir. :D

Yanlış hatırlamıyorsam Transfer dönemi biraz daha uzayabiliyordu tam emin değilim ama

Bir adamın da sırf çok fazla gol atıyor , atmasın diye bitirildiğini ilk defa duyuyorum. :D İyi futbolcuydu , bizde görmek isterdim tarz olarak Hakan Şükür'e benziyordu zaten. Mutlaka ilgilenmişizdir ama ertesi sene zaten en zorlu ekonomik şartlar vardı.

Şöyle,Deportivo,şuanki malaga gibi oldu o zamanlar.Bi anda parladılar,bi anda battılar.

Tristanı isteyen kulüplere de fahiş fiyat çektiler.Elden çıkaramadılar.Ellerinde patladı.

Sözleşme şartlarını da yerine getirmek zorunda kaldılar.

Yedeğe de çektiler ki,attığı gol başına iyice kulüp *üzülmesin diye :D

Transfer dönemi 1 gun daha uzar mı?

Reusu forvet olarak alacak. Nasil rezil bir takim Arsenal, gercekten anlamadim?

Hocam EPL seviyesinde rezil bir takım kaldı ki Beşiktaş bile ne kadar zorladı Arsenal'i gördük.

Adamların elinde bir tek Yaya Sanogo var bu hafta da kötü Leicester ile berabere kaldılar , Walcott , Chamberlain , Cazorla , Podolski var daha Reus peşinde.

Arkadaşlar bilgisizliğimi mazur görün çok özür dilerim ama birşey soracağım ..daha doğrusu bu oyun işlerinde pek bir bilgim olmadığından affınıza sığınarak soruyorum ; ben fm oynamak istiyorum son 2014 senesinin bunun için illa ki oyunun dvdsini filan alıpta yüklemem mi lazım yoksa internetten halledebilir miyim ?

Selçuk Şahinden yediğimiz golü hatırlıyorum.Maçı kendi evimizde kaybetmiştik.Fakat o maç ile ilgili ilginç bir durum var.

Panter kalecimiz,A.Madridden aldığımız,adı aklıma gelmedi.O gün lenslerini evde unutmuş.Meğer gözleri dereceliymiş.

Şaka gibiyiz yeminle.

Leo Franco...Fanları beğenmeyenlerden çoktu neredeyse...Adam s.çtıkça mutlu oluyorlardı adeta!...''Leo fiyasko'' dedim diye ne laflara maruz kalmıştım, hele de o ayaklarından az çekmemişken inatla ''Ayak hakimiyeti'' diyenler çok eğlenceliydi, efsanedir kendisi!...

Büyümeye Gitmemiz dogruda karıköyle ne alakası böle seyler futbolda olabilir.

Sen gidip avrupa sampiyonu oluyorsun.. ezeli rekabet icinde oldugun en yakin rakibine de rekabet edemez oldun yani onu kastediyorum. Son 2/3 senede oldu biseyler ama genelde kulube yakismayacak seyler yasatti yonetimler

Trabzonspor eğer gerekli başarıları gösteremez ise batar açık ve net.

Ya Halilhodzic ile çok iyi bir yapılanma sürecine girip , bu süreçten çok iyi çıkacaklar yada bir daha çok zor dönüşü olan bir batış sürecine girecekler.

Leo Franco...Fanları beğenmeyenlerden çoktu neredeyse...Adam s.çtıkça mutlu oluyorlardı adeta!...''Leo fiyasko'' dedim diye ne laflara maruz kalmıştım, hele de o ayaklarından az çekmemişken inatla ''Ayak hakimiyeti'' diyenler çok eğlenceliydi, efsanedir kendisi!...

Bu takım Leo francolar karpuzcu kaleciler BAMlar petreler bratular gördü.

Allah ünal başgandan razı olsun.

2000 Uefa kadromuz bile bu kadar alternatifli değildi.

yedekde marcio Ahmet Kerem bekliyodu..

Gelenler :

Sinan Bolat = Bedelsiz

Sinan Gumus = Bedelsiz

Yasin Oztekin = 2,5 milyon euro

Olcan Adin = 4,5 milyon euro

Kaan Baysal = Bedelsiz

Gidenler :

Oguzhan kayar = Kiralik

Dany = 300 bin euro kiralik

Amrabat = 1 milyon euro kiralik

Ontivero = bedelsiz

Drogba = Bedelsiz

Ufuk Ceylan = Bedelsiz

Sercan Yildirim = Kiralik

Serdar Eylik = Bedelsiz

Johan Elmander = Bedelsiz

Salih Dursun = Kiralik

Burdisso = Bedelsiz

Berk Unsal = Kiralik

Izet = Kacti / Bedelsiz

Ceyhun = Bedelsiz

Aykut Ercetin = Bedelsiz

Adili ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt