Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naniyi aldilar rvpyi aldilar ozani aldilar diye agit yakanlari gorduk gecen sene

bikac transfer bizi bu ligte idare eder sampiyonlugun favorisi yapar

birakin su kus hayranligini

sadece sampiyonluk havasina girelim ve ligten kopmayalim yeter

naniyi aldilar rvpyi aldilar ozani aldilar diye agit yakanlari gorduk gecen sene

bikac transfer bizi bu ligte idare eder sampiyonlugun favorisi yapar

birakin su kus hayranligini

sadece sampiyonluk havasina girelim ve ligten kopmayalim yeter
aldılar ama güzel paralara satıyolar konu kuş hayranlığı değil konu derin galatasaray işler çığırından çıktı galatasarayı hükümet yönetiyo peşkeşler başladı farkında değilmisin riva hükümete verildi.dursun paravan bence.

aldılar ama güzel paralara satıyolar konu kuş hayranlığı değil konu derin galatasaray işler çığırından çıktı galatasarayı hükümet yönetiyo peşkeşler başladı farkında değilmisin riva hükümete verildi.dursun paravan bence.
40 tane haber dolasiyor o konuda

birilerine peskes cekilecek arsa degil onlar

lise iste buna gercekten izin vermez

Hamit için 1,4 milyon € garanti para ne demek ya!
Adam koca sezon sakattı ve tek maç oynamadan bitirdi sezonu. Ücretini indireceğine benim rızkım falan diye atarlandı. Şu adama bu parayı verip takımda tutanlar haindir, Galatasaraylı olduklarına kimse inandıramaz beni. Aziz'i bize başkan yapsanız bile bu adamla böyle bir sözleşme yapmaya utanırdı.
Yuh olsun, yazıklar olsun !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

40 tane haber dolasiyor o konuda

birilerine peskes cekilecek arsa degil onlar

lise iste buna gercekten izin vermez
valla menejer bi arkadaş var o söyledi bana da futboldan soğursun sana anlatsam bazı şeyleri dedi hükümet yönetiyo galatasarayı dedi ne kadar doğru bilemem

Hayat tekdüze değil,insanlar pekala fikirlerini değiştirebilirler.Neticede bu hayatını adadığın bir dava/siyasi görüş falan değil.

Teşekkürler yine de.

Kupanın alınmasında ki katkılarından ötürü,bu dursunun mal bir şahıs olduğunu 1 yıl geç çözmene sesimiz çıkmıyor bilesin.

gokmnozdmr: Galatasarayın kiralık olarak Atletico Madrid'den istediği Claudio Matias Kranevitter kulübü tarafından Sevilla'ya kiralanıyor Galatasaray yönetiminin orta sahada için düşünülen Kopenhagen'dan Danimarkalı Thomas Delaney için görüşmeleri sürüyor. Kranevitter olmayınca ona alternatif olarak Celtic'ten Norveçli Stefan Johansen listeye girdi Oyuncunun menajeri Tore Pedersen ile görüştüm. 'Galatasarayın ilgisini biliyorum. Daha fazla konuşamam' dedi

Celtic'ten almamız gereken orta saha Johansen değil Bitton olmalı.

Tam bizim ihtiyacımız olan tarzda bir futbolcu.

O yüzden muhtemelen almayız.

Sekiztasim guzel transferler yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt