Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.860
- 12.945
- 2.343
Bunu zaman gosterecek
Neden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu zaman gosterecek
galatasarayin sagi solu belli olmazBeyler yönetim bu sezonu başlamadan bitirdi.Hoca bulmayarak,Hamit ve Sabriyle uzatarak bunu gösterdi.Bu sezon şampiyon olacağımızı düşünmek hayalciliktir.Geçmiş olsun.
Dursunu dillemen aramızı açtı maalesef.Neden?
aldılar ama güzel paralara satıyolar konu kuş hayranlığı değil konu derin galatasaray işler çığırından çıktı galatasarayı hükümet yönetiyo peşkeşler başladı farkında değilmisin riva hükümete verildi.dursun paravan bence.naniyi aldilar rvpyi aldilar ozani aldilar diye agit yakanlari gorduk gecen sene
bikac transfer bizi bu ligte idare eder sampiyonlugun favorisi yapar
birakin su kus hayranligini
sadece sampiyonluk havasina girelim ve ligten kopmayalim yeter
Dursunu dillemen aramızı açtı maalesef.
Sabri zaten hep kalıyor. Bi kurtulamadık gitti şu Allahın cezasından.Sabri kaldı mı ? bi bilgilendirin lütfen
40 tane haber dolasiyor o konudaaldılar ama güzel paralara satıyolar konu kuş hayranlığı değil konu derin galatasaray işler çığırından çıktı galatasarayı hükümet yönetiyo peşkeşler başladı farkında değilmisin riva hükümete verildi.dursun paravan bence.
Şimdi de anti oldum.Hadi kanka olalım.
valla menejer bi arkadaş var o söyledi bana da futboldan soğursun sana anlatsam bazı şeyleri dedi hükümet yönetiyo galatasarayı dedi ne kadar doğru bilemem40 tane haber dolasiyor o konuda
birilerine peskes cekilecek arsa degil onlar
lise iste buna gercekten izin vermez
Sayın şafak döneklerle kanka olmaz diye biliyorum,umarım yanılmam.
sallamis ben sana diyeyimvalla menejer bi arkadaş var o söyledi bana da futboldan soğursun sana anlatsam bazı şeyleri dedi hükümet yönetiyo galatasarayı dedi ne kadar doğru bilemem
Dönek değil,ona fikir değişikliği diyelim.Beni döneklikle itham etmen üzdü.
Doğru yolu bulman iyi olmuş,olaya pozitif yanından bakalım bu seferlik,üzülmeni istemem.
Hayat tekdüze değil,insanlar pekala fikirlerini değiştirebilirler.Neticede bu hayatını adadığın bir dava/siyasi görüş falan değil.
Teşekkürler yine de.