Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodallega'nin 1.7 ye serbest kalir maddesi dun bitmis.Dursun transferin son gunu 2.5-3 milyon euro verip alir rodallegayi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek jem ile yollar ayrildi, guzel haber...

Nevzat'a gore telles icin porto ile anlasma saglanmis: 6.5m + bir sonraki satisinda belli bir pay alinacakmis, 15% ise cok iyi bir anlasma olur.

Tarik donk salih dursun gibi bos oyunculari da yolladikten sonra transfer etme zamani... 2 forvet ve 3 orta saha sart.

Nevzat'a gore telles icin porto ile anlasma saglanmis: 6.5m + bir sonraki satisinda belli bir pay alinacakmis, 15% ise cok iyi bir anlasma olur.

Tarik donk salih dursun gibi bos oyunculari da yolladikten sonra transfer etme zamani... 2 forvet ve 3 orta saha sart.

Josue de gelirse çok iyi olur bu kadar orta saha azalmışken sneijderin yedeği olabilecek potansiyel de adam kalmadı hazır adamlar bize muhtaçken josue'yi de arada kaynatalım :D

Tarik i filan yolluyorsun da yerine alinan oyuncaya yine kontrati 2 m aciyorlar... sonra da mecburen wesley i yollamak zorunda kaldik dicekler

Bruma yı tellesı satıp para kazanma derdindeler ama gelecek oyuncu yok gibi yönetim amacı saanırım bu sene tamamen oyuncu satmak para kazanmak avrupadan tekrar ceza gelmemesını onlemek diyecem ama hangı akla hızmetle 4,5mılyona serdar geldı forvetsız takımız offf

evet takımın forveti yok serdar a verilen para çok az bilmem de bu takımın ilk ihtiyacı stoper diyoruz ne zamandan beri.kaç gol yemiş şu takım işte.denayer falan büyük takım stoperi değil dedik bugün gördü sonunda millet anca.asıl problem stoperlere olan güvensizlikten dolayı takım gayri ihtiyari oyun kuramıyordu kaç maç gözlemledim.yani ilk ihtiyaç bence kesinlikle stoper di geçen sezon.ha serdar mı olmalıydı o para edermiydi vs tartışılır.umalım ki denayer i kiralamak gibi bir saçmalığı yeniden yapmazlar.asıl chedjou yu satıp 1 tane lider stoper almak lazım zira oda bildiğin dengesiz bir stoper.

zira zaten forvet alacaklardır çünki bildiğin şu anda 1(bir)forvet var oda umut ! ona da forvet denirse artık.

Bu takımda kim gol atacak

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drogba transferiyle beraber zirveleri gördük daha sonra bildiğimiz çölün ortasına düştük kaldık defans orta saha neyse de forvet transferi hala nasıl yapamazlar anlamıyorum geçen sene belki de diğer mevkilerdeki tüm oyuncuların performansının düşüklüğü girilen pozisyon sayılarında o kadar berbat tercihler yaptılar ki forvet oyuncuları diğer oyuncuların da performansını düşürdüler. Riekerink'le devam edilecekse o zaman da kafalarında bu düşünce varsa kampın başlamasına şurada 1 hafta kaldı yok hala birini alamadılar kimseyi alamıyorsan bari git 2-3 genç oyuncu alda ileriye dönük yatırım yaptık de ya da kimse bize gelmek istemiyor işin özü yok şu olsun yok şu olmasın derken artık 2 forvet alsak da rahatlasak yoksa gerçekten hiç de güzel günler beklemiyor rastgele yapılan düşüncesiz transferlere kalırsak bu sene de saç baş yolmaktan kalıcı kel oluruz :oley:

Şikeciler fabiano'yu 1 yil daha kiralamis kafayi yemis lan bunlar :)

Nokta transferler dışında maliyeti uygun isimler peşinde koşan Cim Bom’un gündemine gelen son isim; Danimarkalı Thomas Delaney oldu. - Galatasaray

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Romanya Milli Takımı’nın formasını da giyen Florin Andone, bir süre önce Galatasaray’ın gündemine gelmişti. İspanya’da Cordoba kulübünde top koşturan 23 yaşındaki futbolcuya, vatandaşı, eski golcü Adrian Mutu’dan önemli bir tavsiye geldi.

Sarı-Kırmızılı kulübe övgü yağdıran Mutu, “Andone belki bir gol makinesi değil ama çok çalışkan bir isim. Marica’yı andırıyor. Biraz daha çalışarak eminim kendini çok geliştirecektir. Galatasaray’a gider ve gollerini atmaya başlarsa, ilerleyen yıllarda çok daha iyi yerlere gelir, kariyerinde sıçrama yaşar. Çok çabaladığını biliyorum. Ona bakınca Gilardino’yu görüyorum” ifadelerini kullandı.

Adebayor,Torres,kevin prince boateng gibi oyuncuların sözleşmesi 1 temmuz itibari ile son buldu.

Atacantul echipei Cordoba, Florin Andone, ar putea semna săptămâna viitoare un contract cu campioana Turciei, Beşiktaş, directorul sportiv al grupării spaniole şi reprezentantul fotbalistului ajungând la un preacord în acest sens. " Beşiktaş s-a înţeles cu Florin Andone, jucător pentru transferul căruia Galatasaray a făcut mari eforturi. Fotbalistul român în vârstă de 23 de ani ar putea deveni «vultur» săptămâna viitoare", scrie karar.com. Florin Andone este dorit în Turcia şi de Galatasaray, locul şase în ediţia 2015/2016 a Super Lig, însă negocierile sunt în impas, deoarece Cordoba cere o sumă mai mare decât cea oferită de clubul din Istanbul. Andone este legitimat la Cordoba din 2014 şi are contract până în 2018. Echipa Beşiktaş va juca în grupele Ligii Campionilor.

Ştiri din sport, multe şi mărunte

Romanya Milli Takımı’nın formasını da giyen Florin Andone, bir süre önce Galatasaray’ın gündemine gelmişti. İspanya’da Cordoba kulübünde top koşturan 23 yaşındaki futbolcuya, vatandaşı, eski golcü Adrian Mutu’dan önemli bir tavsiye geldi.

Sarı-Kırmızılı kulübe övgü yağdıran Mutu, “Andone belki bir gol makinesi değil ama çok çalışkan bir isim. Marica’yı andırıyor. Biraz daha çalışarak eminim kendini çok geliştirecektir. Galatasaray’a gider ve gollerini atmaya başlarsa, ilerleyen yıllarda çok daha iyi yerlere gelir, kariyerinde sıçrama yaşar. Çok çabaladığını biliyorum. Ona bakınca Gilardino’yu görüyorum” ifadelerini kullandı.

5-6 milyon verip andone'yi alirlarsa ne forma alirim nede mac izlerim yemin ederim !

Diğer habere göre Türkiye Şampiyonuna gidiyor deniyor.

Ben dikkatli izlemedim ama Herkes Stancu daha iyi diyor

Ben de şampiyonada izledim spiker ispanya 2.ligi golcüsü falan dedi daha dikkatli izledim hızı iyi ama mental olarak zayıftı..saha içi görüşü bir forvette olması gereken en önemli özellik bence özellikle topsuz alanda yapılan koşular vs hiç biri yoktu bu arkadaşta..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer habere göre Türkiye Şampiyonuna gidiyor deniyor.

Ben dikkatli izlemedim ama Herkes Stancu daha iyi diyor

İnşAllah bizden uzak Allah'a yakin olsun pek fazla dakika almadi euro 2016'da ama kumaşi olan adam kendini belli ediyo tirt yaramaz bize dursun alirsa zaten işin ucunda kesin komisyon vardir bedava dembele'nin uzerinde durulmadi o çocuk kacti ya acayip sinirlerim bozuldu 5-6 milyon veripte andone'yi alirsa hayatlarinda duymadiklari kufurleri ederim

Sadece Euro 2016 ye göre yorum yapilmamali.

Ama 5-6 milyon fazla gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt