Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamp başlayacak yine leş bir kadroyla başlıyoruz. Su an 2 orta saha 2 forvet acilen lazım. Umut, olcan, tarik, donk gibi adamlar kampa giderse boş bir sezon daha bizi bekler. Bu camia bir sezon daha başarısızlık kaldırmaz. Dursun 10. Haftayı göremez

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

433e dönüp orta sahayı bjarnason-johansen-delaney yapalım o zaman çılgın olur

CmeGdSgWIAU3muJ.jpg

Vaftiz töreni bitti mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

wesley ve eşi kırmızı-beyaz renkleri seçerek bu topraklara olan bağlılıklarını göstermişlerdir

Serdar Aziz'in basın toplantısında,Sneijder-Telles-Chedjou-Podolski falan gitmeyecek dediğinde işkillenmiştim

Vaftiz babasi kim xess in

Sent from my iPhone using Tapatalk

turnuvadan oyuncu almayı doğru bulmuyorum(hakan delikanlı) ama sighorson acaip iş yaparmış bizde harbi
Yanlız İzlandalı oyuncular biraz da kolektif içinde böyle iyi gözüküyor lar. Sistemi ve Takım oyunu benimsemiş Oyuncular. Belli bir düzenleri var.

Çok üst düzey yetenek den ziyade, takım ve sistemin bir parçası misali Oyuncu tipleri mevcuttur. Onun için iyi oynuyorlar turnuvada ve milli takım maçlarında.

Bir İzlandalı oyuncuyu o düzenden çıkardın taktirde, o beklenen performansın altinda kolaylıkla kalabilir. Hele GS gibi takım oyunu vasat olan bir takımda. Bizde daha çok bireysel oyun var. Bu düzende bu tür oyuncular başarısız olabilir ve görünebilir. Nuri Şahinin Türk Milli Takımındaki performansı gibi, mesela.

Onun için İzlanda Oyuncuları milli takım da, kulüb Performansları karşın, daha iyi oynuyorlar. Turnuva daki performansları, transfer girişiminde aldatmasın bizi.

Son düzenleme:
Yanlız İzlandalı oyuncular biraz da kolektif içinde böyle iyiler. Sistemi ve Takım oyunu benimsemiş Oyuncular. Belli bir düzenleri var.

Bir İzlandalı oyuncuyu o düzenden çıkardın taktirde, o beklenen performansın altinda kalabilir kolaylıkla.

Onun için İzlanda Oyuncuları milli takım da, kulüb Performansları karşın, daha iyi oynuyorlar.

evet katılıyorum ben sighorsonun temel özelliklerini beğendim fizik gücü ve çalışkanlığı çok iyi gol atmayı öğrenmesi lazım erevidiese de bir sezon 10 gol atmış onun dışında 7 gol atmış 3 sezon, nantes de pozisyon bulamamış olabilir kısır takım sonuçta 3 golle kapamış 4-4-2 de çok iyi bir yardımcı forward olabilir ama nokta santrafor olursa bu rakamlarla işi zor..

2.2 milyon ceza nedir lan. Adamlar utanmasa Serdar Aziz'in bonservisini sen öde diyecek.

evet katılıyorum ben sighorsonun temel özelliklerini beğendim fizik gücü ve çalışkanlığı çok iyi gol atmayı öğrenmesi lazım erevidiese de bir sezon 10 gol atmış onun dışında 7 gol atmış 3 sezon, nantes de pozisyon bulamamış olabilir kısır takım sonuçta 3 golle kapamış 4-4-2 de çok iyi bir yardımcı forward olabilir ama nokta santrafor olursa bu rakamlarla işi zor..
Bu işi zaten Podolski daha iyi yapar, çift Santrafor sisteminde. Defansa yardım ve fiziki yapı dışında, her konu da daha iyi bir oyuncu Sig den. Bize dedin gibi Poacher/Finisher lazım.

Hele hele tek Santraforlu sistemde vasat oynayabilir. Alınmaması bence okadar dert etmeye değmez.

Son düzenleme:
2.2 milyon ceza olayi yalanmis galiba albers bize öyle bir bilgi gelmedi demis

Bu işi zaten Podolski daha iyi yapar. Bize dedin gibi Poacher/Finisher lazım.

Hele hele tek Santraforlu sistemde vasat oynayabilir. Alınmaması bence okadar dert etmeye değmez.

podolsky elmanderism ekolünden değil ben bu tip bir forward isterim şahsen, podolsky full hücum maçlarında oynar orda, birde podolski öyle kafa topu indiricek stoperleri sırtına alıcak tipde bi adam değil poacher la oynarsa çok verimli olmaz çünkü ikiside gol atmaya yönelicek..

Xess xavanın sunnetı bıtınce kampa katılacakmıs sneijder

eskiden buralar hep dutluk idi:38573:

ulan Yalancı:tekme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt