Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sightorrson
Yanlız İzlandalı oyuncular biraz da kolektif içinde böyle iyi gözüküyor lar. Sistemi ve Takım oyunu benimsemiş Oyuncular. Belli bir düzenleri var.turnuvadan oyuncu almayı doğru bulmuyorum(hakan delikanlı) ama sighorson acaip iş yaparmış bizde harbi
Yanlız İzlandalı oyuncular biraz da kolektif içinde böyle iyiler. Sistemi ve Takım oyunu benimsemiş Oyuncular. Belli bir düzenleri var.
Bir İzlandalı oyuncuyu o düzenden çıkardın taktirde, o beklenen performansın altinda kalabilir kolaylıkla.
Onun için İzlanda Oyuncuları milli takım da, kulüb Performansları karşın, daha iyi oynuyorlar.
Bu işi zaten Podolski daha iyi yapar, çift Santrafor sisteminde. Defansa yardım ve fiziki yapı dışında, her konu da daha iyi bir oyuncu Sig den. Bize dedin gibi Poacher/Finisher lazım.evet katılıyorum ben sighorsonun temel özelliklerini beğendim fizik gücü ve çalışkanlığı çok iyi gol atmayı öğrenmesi lazım erevidiese de bir sezon 10 gol atmış onun dışında 7 gol atmış 3 sezon, nantes de pozisyon bulamamış olabilir kısır takım sonuçta 3 golle kapamış 4-4-2 de çok iyi bir yardımcı forward olabilir ama nokta santrafor olursa bu rakamlarla işi zor..
Bitti. Şimdi Vaftiz Tatili yapılması gerek, en az bir hafta.Vaftiz töreni bitti mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu işi zaten Podolski daha iyi yapar. Bize dedin gibi Poacher/Finisher lazım.
Hele hele tek Santraforlu sistemde vasat oynayabilir. Alınmaması bence okadar dert etmeye değmez.
Bitti. Şimdi Vaftiz Tatili yapılması gerek, en az bir hafta.