Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Your Welcome...
You're welcome .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Your Welcome...
Geçen sezon kotu olabilir ama 2014-2015 sezonunda gayet iyi performans sergilediği soyleniyor Johansen'den için.Denemeye değer 1.1 milyon bonservisle bu riske girilir.Adamı iyice öldürmeyelim.Belki iyi bir takim oyuncusu olabilir
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Johansen gibi oyuncudan zarar etmezsin,nasıl 800bin euro verdiğin Jose'yi gönderebiliyorsan onu da yarın öbür gün gönderebilirsin,mesele piyasa şartlarında çok yüksek maaşları futbolculara vermek,şuan en büyük yıldızlarımız Muslera Sneijder bile bizde aldıkları paraları kariyer yapabilecekleri kulüplerden alamazlar
Ben videolarini falan izlemistim surekli ileri oynayan,koşan,pres yapan,skora katkıda bulunan bir oyuncu heyecanlandirmisti beni ama Celtic taraftarlarinin yorumunu görünce kendime geldim.Bi oyuncuyu elbette en iyi taraftarı bilir.Bizi sirtlayabilecek bir oyuncu olmadığı ortada yorumlara bakarsak.En azindan şimdilik diyeyim.Yav olabilir kesinlikle olmaz diyen yok ki zaten.
Anlamsızca sanki 50 defa izlemiş gibi bilmiş bilmiş yorum yazmaya gerek yok yani mesele o.
Johansen bol bol kosan bir oyuncu, bizim ihtiyacimiz olan tipden.
Umut da koşuyo yalnız.
eskisi gibi degil
Futbol zeka ve yetenek oyunudur. Gelirse belki de çok iyi oynar, takıma dinamizm katar. Tıplı Carole gibi f/p canavarı olabilir. Ama burada demek istediğim nokta bir oyuncu sırf koşuyo diye alınmaz.
nando ve wes seneye olacak mı ki? Dursun sıvamaya geçti bu sene, eğer kalırsa ki kalır 2017/2018 de kümeye oynatarak tüyü dikip gidecek it.Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
Selçuk X
Sinan Sneijder Podolski
X
Cenk Semih Balta Johansen Hamit Bruma Rodagella
2 iyi transferle bence o kadar da kötü degiliz tek yapmamız gereken ceza krizini çözüp adam akıllı 2 adam daha(johansen, roda dışında) almak
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Aspor'un spikeri aykut ince'nin aldigi bilgilere gore rodallega'nin menajeri su an floryadaymis ve yoneticilerle gorusuyormus.
H.O