Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nando ve wes seneye olacak mı ki? Dursun sıvamaya geçti bu sene, eğer kalırsa ki kalır 2017/2018 de kümeye oynatarak tüyü dikip gidecek it.
Sanmıyorum 2 sininde gideceğini yönetim amatörce indirim yapmaya çalışıyor ya da fatih terimin yolunu yapıyor ama bence yemez dursuna sneijder fener forması giymedikçe bu taraftarın tepkisi azalmaz asla o da biliyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum 2 sininde gideceğini yönetim amatörce indirim yapmaya çalışıyor ya da fatih terimin yolunu yapıyor ama bence yemez dursuna sneijder fener forması giymedikçe bu taraftarın tepkisi azalmaz asla o da biliyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende en ufak bir iyimserlik kalmadı kardeşim herşeyi bekliyorum bu adamdan (Adam da değil bu arada)

kesin Rodallega icin 1.7 den fazla bonservis veririz

Bizim Dursunu azicik tanidiysam o opsiyonun zamanini kacirip daha fazlasini vermistir Rodallega'ya.

Umarim transfer gerceklesmez o ayri konu tabi ki.

rodeyega işi ilginç bence alırsak bonservis ödemeyiz
donk tan sonra böyle kerizlik yapmazlar

rodeyega işi ilginç bence alırsak bonservis ödemeyiz
donk tan sonra böyle kerizlik yapmazlar
Rodeyeganin sozlesmesi 2017 yilinda bitiyor akhisar neden bedavaya versin ? Sozlesmesi 6 ay sonra bitecek adama 2.5 milyon euro vermis takimiz rodeyegaya da 2-3 bisey atariz baskanimiz perez nasil olsa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
Selçuk ×××× johansen
Sinan ×××× Podolski

Olacak galiba as kadro...

Bu yüzden

Dm ve Cf pozisyonlarına alınacak oyuncular kritik etki yapacak....

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Johansen'i Selçuk İnan'a benzetiyorum ben kariyer ve oyun stili olarak. 2-3 sene önce liginde skor ve katkı anlamında öne çıkan bir isimken son dönem performansına göre gitmesi gereken bir oyuncu olarak lanse edilmiş. Bizde de Selçuk'a çok benzer bir bakış var. O da 8 numara. Onun da golleri duran top ve uzaktan genel olarak. O da sahada pas oyununda kolay güvenilebilen biri değil Selçuk gibi; dar alanda pas atılmıyordu izlediğim maçlarda kendisine, hata yapacak diye. Uzun, dikine topu çok dener. Sahada güven veren bir görünüm değil de koşmak için koşmak, agresif olmak için agresif olmak tavrı onda da vardır. Potansiyeli var, Rieekerink bu adamdan bambaşka bir şey de yaratabilir sisteminde. Ama kesinlikle ön libero olarak düşünülmemeli. Bu transfere şöyle bakmak lazım: Selçuk Johansen'i alacağımız ücrete satılsa büyük tepki verirdi birçokları. Daha yüksek maliyete gitmeliydi denilerek. Johansen ucuza geliyor yazılanlar doğruysa. Dolayısıyla olumlu bir transfer. Çok beklentiniz olmasın ancak fiyat-değer olarak bence daha fazla ederi olması gerekirdi.

A sporun bize transfer ettiği kaçıncı futbolcu bu birincisi?

İki Rodalleganın serbest kalma maddesinin 1.7 olduğu konusunda kimsenin resmi bi bilgisi yok ki. İki tane kıçıkırık muhabirin haberinden yükselen bi ateş.

Tarık ve Donk kitlense güzel olur

Rodayega 2 ve üstü civarlarına gelecekse Derdiyoku 3 e almamak aptallık. Derdiyoku 3.5 e bırakırız demiş Kasımpaşa. Ama takasla gelecekse başımızın üstüne

Johansen'in Selçuk'la alakası yok Celticlilerin yorumlarına bakarsak.

Önde pres yapmak için uygun bir oyuncu diyorlar. Çok koşan, yorulmaz, agresif bir adammış.

Paslarının berbat olması ve büyük maçlarda sıfır sorumlulukla oynaması eksi yönleri.

İlk sezonunda çok iyi katkı vermiş bu sezon batırmış.

Fiyatını az bulanlar da var iyi ki kurtulduk fazla bile vermişler diyen de.

Sonuçta riskli bir transfer olarak gözüküyor. Yine de bonservisi düşük olduğu için alınabilir bir risk. Mevcut haliyle gözü kapalı ilk 11'e yazılacak bir adam gibi durmuyor tabii mutlaka defansif anlamda seviye atlatacak bir oyuncu şart.

Sneijder falan gider de onun yerine oynatırız diye düşünülüyorsa da ayvayı yediğimizin resmidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt